Povezane vesti
Saša Vlaisavljević razrešen funkcije direktora AD Aerodrom Nikola Tesla
Aero.rs 03.03.2025
Saša Vlaisavljević, koji je 11 godina bio na čelu Akcionarskog društva Aerodroma „Nikola Tesla“, razrešen je dužnosti na današnjoj sednici Vlade Srbije. Ova odluka označava kraj jedne duge ere u upravljanju aerodromom, koji od 2018. godine… »
Direktor Aerodroma Nikola Tesla razrešen funkcije
Nova ekonomija 03.03.2025
Vlada Srbije razrešila je danas direktora beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“, Sašu Vlaisavljevića, koji je tu funciju obavljao 11 godina. Vlaisavljević je odluku o razrešenju potvrdio u izjavi za Nova.rs. „Tačno je. Na toj poziciji sam bio… »
Saša Vlaisavljević smenjen sa funkcije direktora Aerodroma Nikola Tesla A.D.
Danas 03.03.2025
Vlada Srbije razrešila je danas direktora beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“, Sašu Vlaisavljevića, koji je tu funciju obavljao 11 godina. Vlaisavljević je odluku o razrešenju potvrdio u izjavi za Nova.rs. „Tačno je. Na toj poziciji sam bio… »
Saša Vlaisavljević razrešen funkcije direktora Aerodroma Nikola Tesla
Radio 021 03.03.2025
Vlada Srbije razrešila je danas direktora beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", Sašu Vlaisavljevića, koji je tu funciju obavljao 11 godina. Vlaisavljević je odluku o razrešenju potvrdio u izjavi za Nova.rs. "Tačno je. Na toj poziciji sam bio 11… »
Saša Vlaisavljević razrešen funkcije direktora Aerodroma Nikola Tesla
BizLife 03.03.2025
Saša Vlaisavljević razrešen funkcije direktora Aerodroma „Nikola Tesla“
Nova 03.03.2025
Saša Vlaisavljević koji je 11 godina bio direktor Akcionarskog društva Aerodroma "Nikola Tesla", koje prati koncesiju francuskog Vansija, razrešen je te funkcije na današnjoj sednici Vlade Srbije. On je to i sam potvrdio u izjavi za Nova.rs… »
Saša Vlaisavljević razrešen funkcije direktora AD Aerodrom „Nikola Tesla“
N1 Info 03.03.2025
Saša Vlaisavljević koji je 11 godina bio direktor Akcionarskog društva Aerodroma "Nikola Tesla", koje prati koncesiju francuskog Vansija, razrešen je te funkcije na današnjoj sednici Vlade Srbije. On je to i sam potvrdio u izjavi za Nova.rs… »
Saša Vlaisavljević razrešen funkcije direktora AD Aerodrom „Nikola Tesla“
Novi magazin 03.03.2025
Vesti dana »

FOTO: Deveti dan blokade zgrade novosadskog suda, čeka se odluka "apelacije"
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 19 povezanih

Hitno meteorološko upozorenje, crveni meteo-alarm u većem delu Srbije: Jaka oluja protutnjala Beogradom, nevreme pogodilo i Pančevo (VIDEO)
RTV pre 21 minutajoš 132 povezane

Analize u EU: Hrana na Balkanu i celoj Evropi neopravdano skupa
Novi magazin pre 8 satijoš 11 povezanih

Snimak poplave u bolnici objavljen na društvenim mrežama, UKC Kragujevac: Kvar je saniran za 30 minuta
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih

Milorad Dodik direktan "Non-pejper" produbljuje krizu, za 30 godina vodeće države EU nisu naučile gotovo ništa o BiH
Dnevnik pre 16 minutajoš 15 povezanih