Povezane vesti
"Zadnji put mi je rekao..." Mili otkrio detalje borbe Saše Popovića sa kancerom: "Znao sam kroz šta prolazi"
Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. Osnivač i kreativni direktor "Granda", Saša Popović preminuo je 1. marta u 70. godini, a njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik, kompozitor Aleksandar Milić Mili, podelio je emotivne detalje o njegovoj borbi sa teškom bolešću… »
"Zadnji put mi je samo rekao: Teško je jako, teško je sad": Mili otkrio šta mu je Saša Popović poslednje izgovorio: "Znao…
Blic pre 14 sati
Producent i kompozitor, Aleksandar Milić Mili otkrio je šta mu je poslednje rekao Saša Popović. Mili je istakao da je od početka bolesti bio uz Sašu, kao i da mu je ponudio pomoć, a svakodnevno je bio sa njim u kontaktu. - Od početka Sašine… »
Vesti dana »

(Video) Snimljen trenutak kad je nestala Dunja Marković (2)! Pogledajte snimak: Devojčica sama odlazi od kuće, spotiče se, a onda...
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Rubio potvrdio britanskom ministru spoljnih poslova spremnost Amerike da pregovaraju o miru u Ukrajini
Blic pre 38 minutajoš 3 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 6 satijoš 1 povezana