Povezane vesti
Majka i ćerka preminule zajedno: Policija u Prokuplju obe ih pronašla mrtve, komšije noću čule zvuke, poznato i šta se…
Kurir 03.03.2025
U roku od nekoliko dana preminule su majka i ćerka u Prokuplju, koje su živele zajedno, a za slučaj se saznalo tek posle nekoliko dana. Obe je policija pronašla mrtve. Prema istrazi koja je vođena prvo je od srčanog zastoja preminula Zorica P. (83)… »
Užas u Prokuplju Majka i ćerka preminule u stanu tela pronašla policija nakon poziva rođaka
Dnevnik 03.03.2025
U roku od nekoliko dana preminule su majka i ćerka u Prokuplju, koje su živele zajedno, a za slučaj se saznalo tek posle nekoliko dana. Prema policijskoj istrazi koja je vođena prvo je od srčanog zastoja preminula Zorica P. (83), majka. Sa njom je… »
Tuga u Prokuplju: Policija pronašla tela majke i ćerke, otkrivena i njihova potresna sudbina
Nova 03.03.2025
U roku od nekoliko dana preminule su majka i ćerka u Prokuplju, koje su živele zajedno, a za slučaj se saznalo tek posle nekoliko dana. Obe je policija pronašla mrtve. Prema istrazi koja je vođena prvo je od srčanog zastoja preminula Zorica P. (83)… »
Majka i ćerka preminule u Prokuplju: Policajci ih našli mrtve u stanu i to nakon poziva rođaka
Blic 03.03.2025
U roku od nekoliko dana preminule su majka i ćerka u Prokuplju, koje su živele zajedno, a za slučaj se saznalo tek posle nekoliko dana. Prema policijskoj istrazi koja je vođena prvo je od srčanog zastoja preminula Zorica P. (83), majka. Sa njom je… »
Vesti dana »

"Znajući: Njega..." Siniša Mali o mogućem Vučićevom odlasku u Moskvu povodom Dana pobede: U jedno sam siguran
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Odlazim na kraju godine" Povlači se Voren Bafet (94): Mislim da je došlo vreme
Blic pre 3 satajoš 1 povezana