Povezane vesti
Poznate nove informacije: Srušio se na teren i ostao da leži nepomično, a evo šta se posle dešavalo
Nova 03.03.2025
Fudbaler Fjorentine, Mojze Kin, uskoro će se vratiti na teren nakon što se srušio na utakmici protiv Verone. Mojze Kin se srušio tokom utakmice domaće Verone i Fjorentine i ostao da leži nepomično, a sada su se pojavile nove informacije o njegovom… »
Dobre vesti iz Italije: Moize Kin dobio dozvolio da se vrati treninzima Fiorentine
Večernje novosti 03.03.2025
FUDBALER Fiorentine Mojze Kin dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren posle pauze zbog povrede glave, saopštio je danas klub iz Firence. FOTO: Tanjug/AP/Luca Bruno Ovo je svakako dobra vest, jer je izgledalo veoma loše na utakmici. - Kin je jutros… »
Ken dobio dozvolu da se vrati na teren
Sport klub 03.03.2025
Mojze Ken, fudbaler Fjorentine, dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren nakon što se zbog povrede glave onesvestio na meču protiv Verone krajem februara, saopštio je klub iz Firence. Reprezentativac Italije je 23. februara u 57. minutu utakmice… »
Sjajna vest sa Apenina - Vraća se Mojze Ken!
Sportske.net 03.03.2025
Fudbaler Fiorentine Mojze Ken dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren posle pauze zbog povrede glave, saopštili su danas lekari kluba iz Firence. "Mojze Ken je jutros podvrgnut pregledima posle povrede glave koju je zadobio u utakmici protiv Verone… »
Kin opet trenira
Sportski žurnal 03.03.2025
Italijan prošao lekarske preglede i nastavlja s profesionalnim aktivnostima. Fudbaler Fiorentine Mojze Kin dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren, posle pauze zbog povrede glave - saopštili su lekari kluba iz Firence. - Mojze Kin je jutros… »
U Fiorentini odahnuli
B92 03.03.2025
Fudbaler Fiorentine Mojze Ken dobio je dozvolu lekara da se vrati na teren posle pauze zbog povrede glave, saopštili su lekari kluba iz Firence. " Mojze Ken je jutros podvrgnut pregledima posle povrede glave koju je zadobio u utakmici protiv Verone. S… »
Fiorentina otkrila sve o igraču zbog kojeg je Italija strahovala: Samo se srušio na terenu, evo kako je sada
Mondo 03.03.2025
Mojze Kin napušta bolnicu i vraća se na treninge, saopštio je njegov klub. Fiorentina je saopštila da se njen napadač Mojze Kin vraća na teren nakon što se pre osam dana samo srušio na travnjak posle pretrpljenog udarca u glavu u toku utakmice u… »
Vesti dana »

Studentu iz Novog Sada ponovo određeno policijsko zadržavanje, odluka suda vraćena na ponovno odlučivanje
RTS pre 1 satjoš 32 povezane

Marta Kos, komesarka EU za proširenje: Zahtevi studenata su i zahtevi Brisela
Bujanovačke pre 1 satjoš 29 povezanih

Našao dva pištolja, pa "zavodio" red: Muškarac na Zvezdari rekao svešteniku da čuva crkvu, a onda je usledio totalni haos
Blic pre 52 minutajoš 27 povezanih