Povezane vesti

Tanjga se oglasio po preuzimanju klupe Vojvodine: Svestan sam očekivanja sportske javnosti i visokih ambicija kluba

Tanjga se oglasio po preuzimanju klupe Vojvodine: Svestan sam očekivanja sportske javnosti i visokih ambicija kluba

Dnevnik 03.03.2025
Miroslav Tanjga zamenio je Nenada Lalatovića na funkciji šefa stručnog štaba, FK Vojvodina. Tanjga preuzima novu ulogu u klubu sa jasnom vizijom i ciljem da se prvi tim stabilizuje, vrati u pobednički ritam i da se ostvare ambicije u tekućoj sezoni… »
Tanjga: Svestan sam očekivanja i visokih ambicija kluba

Tanjga: Svestan sam očekivanja i visokih ambicija kluba

Sportski žurnal 03.03.2025
UO Vojvodine sporazumno raskinuo ugovor s Lalatovićem i poziciju šefa struke poverio potpredsediku kluba. Vojvodina je sporazumno raskinula ugovor sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem i angažovala Miroslava Tanjgu. - Vojvodina obaveštava… »
Vojvodina pronašla novog trenera, doskarašnji potpredsednik nasledio Lalatovića

Vojvodina pronašla novog trenera, doskarašnji potpredsednik nasledio Lalatovića

Nova 03.03.2025
Doskorašnji potpredsednik Vojvodine, Miroslav Tanjga, imenovan je u ponedeljak za novog trenera tog fudbalskog kluba. Tako je Vojvodina pronašla novog trenera. Tanjga će naslediti Nenada Lalatovića koji je podneo ostavku u nedelju. Ovo je prvi… »
Oglasio se novi trener Vojvodine: "Klubu dugujem mnogo"

Oglasio se novi trener Vojvodine: "Klubu dugujem mnogo"

B92 03.03.2025
Novi trener Vojvodine Miroslav Tanjga oglasio se prvi put po stupanju na novu funkciju. Tanjga je na mestu šefa struke "lala" zamenio Nenada Lalatovića. "Čast što sam se našao u ovoj ulozi u klubu, koji mi je dao fudbalski identitet i kome dugujem… »
Voša potvrdila rastanak sa Lalatovićem i promovisala Tanjgu!

Voša potvrdila rastanak sa Lalatovićem i promovisala Tanjgu!

Sportske.net 03.03.2025
Vojvodina je dan posle poraza od Spartaka smenila Nenada Lalatovića i kao šefa struke predstavila Miroslava Tanjgu. "FK Vojvodina obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na vanrednoj sednici imenovao Miroslava Tanjgu za novog šefa stručnog… »
Lalatović više nije trener Vojvodine

Lalatović više nije trener Vojvodine

Politika 03.03.2025
Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da je sporazumno raskinut ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem, a na njegovo mesto imenovan je Miroslav Tanjga. "Vojvodina obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na… »
Lalatović ne ostaje na klupi Novosađana

Lalatović ne ostaje na klupi Novosađana

Sportski žurnal 03.03.2025
Vojvodina u Novom Sadu poražena od Spartaka 1:3. Izvesno je da Nenad Lalatović više neće sedeti na klupi Vojvodine. Danas bi trebalo da bude postignut sporazumni raskid ugovora iskusnog stručnjaka i novosadskog superligaša. Sinoć nije bilo potvrde… »

Vesti dana »