Povezane vesti
Tanjga se oglasio po preuzimanju klupe Vojvodine: Svestan sam očekivanja sportske javnosti i visokih ambicija kluba
Dnevnik pre 1 dan
Miroslav Tanjga zamenio je Nenada Lalatovića na funkciji šefa stručnog štaba, FK Vojvodina. Tanjga preuzima novu ulogu u klubu sa jasnom vizijom i ciljem da se prvi tim stabilizuje, vrati u pobednički ritam i da se ostvare ambicije u tekućoj sezoni… »
Tanjga: Svestan sam očekivanja i visokih ambicija kluba
Sportski žurnal pre 7 sati
UO Vojvodine sporazumno raskinuo ugovor s Lalatovićem i poziciju šefa struke poverio potpredsediku kluba. Vojvodina je sporazumno raskinula ugovor sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem i angažovala Miroslava Tanjgu. - Vojvodina obaveštava… »
Vojvodina pronašla novog trenera, doskarašnji potpredsednik nasledio Lalatovića
Nova pre 8 sati
Doskorašnji potpredsednik Vojvodine, Miroslav Tanjga, imenovan je u ponedeljak za novog trenera tog fudbalskog kluba. Tako je Vojvodina pronašla novog trenera. Tanjga će naslediti Nenada Lalatovića koji je podneo ostavku u nedelju. Ovo je prvi… »
Oglasio se novi trener Vojvodine: "Klubu dugujem mnogo"
B92 pre 7 sati
Novi trener Vojvodine Miroslav Tanjga oglasio se prvi put po stupanju na novu funkciju. Tanjga je na mestu šefa struke "lala" zamenio Nenada Lalatovića. "Čast što sam se našao u ovoj ulozi u klubu, koji mi je dao fudbalski identitet i kome dugujem… »
Voša potvrdila rastanak sa Lalatovićem i promovisala Tanjgu!
Sportske.net pre 10 sati
Vojvodina je dan posle poraza od Spartaka smenila Nenada Lalatovića i kao šefa struke predstavila Miroslava Tanjgu. "FK Vojvodina obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na vanrednoj sednici imenovao Miroslava Tanjgu za novog šefa stručnog… »
Lalatović više nije trener Vojvodine
Politika pre 9 sati
Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da je sporazumno raskinut ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem, a na njegovo mesto imenovan je Miroslav Tanjga. "Vojvodina obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na… »
Lalatović ne ostaje na klupi Novosađana
Sportski žurnal pre 16 sati
Vojvodina u Novom Sadu poražena od Spartaka 1:3. Izvesno je da Nenad Lalatović više neće sedeti na klupi Vojvodine. Danas bi trebalo da bude postignut sporazumni raskid ugovora iskusnog stručnjaka i novosadskog superligaša. Sinoć nije bilo potvrde… »
Vesti dana »

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana