Povezane vesti
"Ne postoji grad gde nisam imao devojku. Kad sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam je i danas": Šok izjava našeg folkera (73)…
Blic 03.03.2025
Brak pevačice Marte Savić i folkera Mileta Kitića često je na meti spekulacija zbog toga što najveći deo godine provode odvojeno, budući da je ona na Dominikani, a on u Beogradu, kao i zbog njegovih otvorenih priča o varanju. - Svašta se pričalo, ali se… »
"Kad sam se oženio imao sam ljubavnicu" Naš poznati folker (73) je decenijama u slobodnom braku: Ne postoji grad gde nisam…
Kurir 03.03.2025
Brak pevačice Marte Savić i folkera Mileta Kitića često je na meti spekulacija zbog toga što najveći deo godine provode odvojeno, budući da je ona na Dominikani, a on u Beogradu, kao i zbog njegovih otvorenih priča o varanju. - Svašta se pričalo, ali se… »
Vesti dana »
Asvel pobedio Partizan, pa se obrukao u ubedljivom porazu od Monaka (VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 6 satijoš 1 povezana