Povezane vesti
Porodica iz Bilješeva za 3 godine ostala prvo bez ćerkice, a onda i sinčića: "Sad ste tamo gde ništa ne boli"
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Porodici Gadžun, koja je već pretrpela nezamisliv gubitak svoje ćerke Džene, nakon teške bolesti u Istanbulu je preminuo i dvogodišnji sin Džan kojem je bila dijagnosticirana leukemija. "Lave moj, borio si se lavovski do poslednje… »
Nakon gubitka ćerkice, preminuo im i dvogodišnji sin Porodica Gadžun ponovo zavijena u crno
Dnevnik pre 9 sati
Porodica Gadžun, koja je već preživela nezamisliv gubitak ćerke Džene nakon teške bolesti, suočila se s novom tragedijom — u Istanbulu je preminuo njihov dvogodišnji sin Džan, kome je bila dijagnostikovana leukemija. „Lave moj, borio si se… »
"Otišao si kod svoje sestre... Lave moj, borio si se do kraja": Posle ćerke porodica Gadžun ostala bez sinčića (2) heroj…
Kurir pre 11 sati
Porodici Gadžun, koja je već pretrpela nezamisliv gubitak svoje kćerke Džene, nakon teške bolesti, u Istanbulu je preminuo njihov dvogodišnji sin Džan kojem je bila dijagnostikovana leukemija. - Lave moj borio si se lavovski do zadnje sekunde… »
(Foto): "Dušo moja, lave moj, tvoje srce nije izdržalo" Nakon kćerkice Džene, izgubili i sinčića, neopisiva tragedija…
Blic pre 12 sati
Amila i Muris Gadžun su izgubili kćerku Dženu, zbog čijeg neadekvatnog lečenja je pokrenut i sudski spor, a sada su objavili da je njihov sin Džan preminuo nakon borbe sa leukemijom. - Dušo moja, lave moj, tvoje srce nije izdržalo, nadam se da će… »
Vesti dana »

Nestala dunja Marković (2): Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 28 minutajoš 16 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 9 satijoš 1 povezana