Повезане вести

"У тај албум сам уложио 140 својих пензија": Саша Поповић је супрузи Сузани био највећа подршка, а ево због чега она није…

"У тај албум сам уложио 140 својих пензија": Саша Поповић је супрузи Сузани био највећа подршка, а ево због чега она није…

Блиц 03.03.2025
Супруга Саше Поповића, који нас је недавно напустио, Сузана Јовановић још увек је у великом шоку због свега што се десило, а саучешћа породици стижу са свих страна. Како јој је Саша кроз цео живот и каријеру био неизмерна… »
"У албум сам уложио 140 својих пензија, скоро 100.000 €" Саша Поповић супрузи Сузани био највећа подршка, а због овога она…

"У албум сам уложио 140 својих пензија, скоро 100.000 €" Саша Поповић супрузи Сузани био највећа подршка, а због овога она…

Курир 03.03.2025
Супруга Саше Поповића, који нас је недавно напустио, Сузана Јовановић у великој је тузи због смрти супруга, а саучешћа породици стижу са свих страна. Како јој је Саша кроз цео живот и каријеру био неизмерна подршка, стајао је уз… »
Многе ствари о Саши Поповићу су биле тајна! Она је знала све о њему: Има пуно ствари, ако проговори. биће наопако...

Многе ствари о Саши Поповићу су биле тајна! Она је знала све о њему: Има пуно ствари, ако проговори. биће наопако...

Курир 03.03.2025
Саши Поповићу је жена Сузана Јовановић била највећа подршка, а како је својевремено говорио, једино је она знала све његове тајне. Саша Поповић је једном приликом говорио о томе како највише поверења има у Сузану која је чувар… »
"Ако она проговори, биће наопако": Ово је једина жена која је знала све тајне Саше Поповића

"Ако она проговори, биће наопако": Ово је једина жена која је знала све тајне Саше Поповића

Мондо 03.03.2025
Саша Поповић је у једном интервјуу открио и како би реаговао да изађе књига о њему. Саши Поповићу је жена Сузана Јовановић била највећа подршка, а како је својевремено говорио, једино је она знала све његове тајне. Саша… »
"Има пуно ствари које нико не зна, ако она проговори, биће наопако": Она је једина знала све тајне Саше Поповића: Овако је…

"Има пуно ствари које нико не зна, ако она проговори, биће наопако": Она је једина знала све тајне Саше Поповића: Овако је…

Блиц 03.03.2025
Саши Поповићу је жена Сузана Јовановић била највећа подршка, а како је својевремено говорио, једино је она знала све његове тајне. Саша Поповић је једном приликом говорио о томе како највише поверења има у Сузану која је чувар… »

Вести дана »