Povezane vesti

"U taj album sam uložio 140 svojih penzija": Saša Popović je supruzi Suzani bio najveća podrška kroz pevačku karijeru, a…

"U taj album sam uložio 140 svojih penzija": Saša Popović je supruzi Suzani bio najveća podrška kroz pevačku karijeru, a…

Blic pre 1 dan
Supruga Saše Popovića, koji nas je nedavno napustio, Suzana Jovanović još uvek je u velikom šoku zbog svega što se desilo, a saučešća porodici stižu sa svih strana. Kako joj je Saša kroz ceo život i karijeru bio neizmerna podrška, stajao je… »
Mnoge stvari o Saši Popoviću su bile tajna! Ona je znala sve o njemu: Ima puno stvari, ako progovori. biće naopako...

Mnoge stvari o Saši Popoviću su bile tajna! Ona je znala sve o njemu: Ima puno stvari, ako progovori. biće naopako...

Kurir pre 3 sata
Saši Popoviću je žena Suzana Jovanović bila najveća podrška, a kako je svojevremeno govorio, jedino je ona znala sve njegove tajne. Saša Popović je jednom prilikom govorio o tome kako najviše poverenja ima u Suzanu koja je čuvar svih njegovih… »
"U album sam uložio 140 svojih penzija, skoro 100.000 €" Saša Popović supruzi Suzani bio najveća podrška, a zbog ovoga…

"U album sam uložio 140 svojih penzija, skoro 100.000 €" Saša Popović supruzi Suzani bio najveća podrška, a zbog ovoga…

Kurir pre 3 sata
Supruga Saše Popovića, koji nas je nedavno napustio, Suzana Jovanović u velikoj je tuzi zbog smrti supruga, a saučešća porodici stižu sa svih strana. Kako joj je Saša kroz ceo život i karijeru bio neizmerna podrška, stajao je uz nju i na… »
"Ako ona progovori, biće naopako": Ovo je jedina žena koja je znala sve tajne Saše Popovića

"Ako ona progovori, biće naopako": Ovo je jedina žena koja je znala sve tajne Saše Popovića

Mondo pre 6 sati
Saša Popović je u jednom intervjuu otkrio i kako bi reagovao da izađe knjiga o njemu. Saši Popoviću je žena Suzana Jovanović bila najveća podrška, a kako je svojevremeno govorio, jedino je ona znala sve njegove tajne. Saša Popović je jednom… »
"Ima puno stvari koje niko ne zna, ako ona progovori, biće naopako": Ona je jedina znala sve tajne Saše Popovića: Ovako je…

"Ima puno stvari koje niko ne zna, ako ona progovori, biće naopako": Ona je jedina znala sve tajne Saše Popovića: Ovako je…

Blic pre 6 sati
Saši Popoviću je žena Suzana Jovanović bila najveća podrška, a kako je svojevremeno govorio, jedino je ona znala sve njegove tajne. Saša Popović je jednom prilikom govorio o tome kako najviše poverenja ima u Suzanu koja je čuvar svih njegovih… »

Vesti dana »