Povezane vesti
Izvinjenje Strahinje Pavlovića
Sportski žurnal pre 6 sati
Ove sezone odigrao je 16 mečeva, postigao je gol i upisao dve asistencije. Štoper Milana Strahinja Pavlović izvinio se navijačima zbog toga što je protiv Lacija (1:2) dobio crveni karton: - Izvinite što sam vas izneverio. Hvala vam na podršci –… »
Izvinite što sam vas izneverio: Pavlović uputio poruku navijačima Milana
Dnevnik pre 8 sati
Fudbaler Milana Strahinja Pavlović izvinio se navijačima zbog crvenog kartona na meču sa Lacijom. “Rosoneri” su pretrpeli treći uzastopni poraz (2:1), a Pavlović je isključen zbog neopreznog starta. – Izvinite što sam vas izneverio. Hvala na… »
Pavlović: "Izvinite što sam vas izneverio"
B92 pre 9 sati
Fudbaler Milana Strahinja Pavlović izvinio se navijačima zbog crvenog kartona na meču sa Lacijom. "Rosoneri" su pretrpeli treći uzastopni poraz (2:1), a Pavlović je isključen zbog neopreznog starta. Njemu je sudija pokazao put u svlačionicu, jer je… »
Vesti dana »

(Video) Snimljen trenutak kad je nestala Dunja Marković (2)! Pogledajte snimak: Devojčica sama odlazi od kuće, spotiče se, a onda...
Kurir pre 56 minutajoš 16 povezanih

Brutalnost! Premijer Francuske osudio Trampov verbalni napad na Zelenskog
Blic pre 55 minutajoš 5 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana