Povezane vesti

Srbija na nogama! Nestala devojčica Dunja Marković (2)! Kamere snimile trenutak nestanka! Opsadno stanje u Ubu (foto, video)

Srbija na nogama! Nestala devojčica Dunja Marković (2)! Kamere snimile trenutak nestanka! Opsadno stanje u Ubu (foto, video)

Kurir pre 1 dan
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. Sistem "Pronađi me" je aktiviran nakon prijave nestanka. - Dana 03.03.2025. godine oko 14.00 casova u Ubu nestala je devojčica starosti 2 godine. Više informacija na pronađime.mup.gov.rs Sva vaša… »
Aktiviran sistem "pronađi me": Nestala devojčica (2) Foto Galerija

Aktiviran sistem "pronađi me": Nestala devojčica (2) Foto Galerija

OK radio pre 1 dan
Sistem je aktiviran zbog nestanka dvogodišnje devojčice u Ubu. "Dana 03.03.2025. godine oko 14.00 časova u Ubu nestala je devojčica starosti 2 godine. Više informacija na pronađime. mup.gov.rs Sva vaša saznanja javite na 192", navedeno je u poruci… »
Nestala devojčica na Ubu, aktiviran sistem „Pronađi me“

Nestala devojčica na Ubu, aktiviran sistem „Pronađi me“

Nedeljnik pre 1 dan
MUP je aktivirao sistem „Pronađi me“. Devojčica Dunja Marković, stara dve godine, nestala je danas oko 14 sati u Ubu, navodi se na sistemu Pronađi me. Ona ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko metar. U trenutku nestanka nosila je sivu… »
U Ubu nestala dvogodišnja devojčica

U Ubu nestala dvogodišnja devojčica

Prokuplje press pre 1 dan
Dana 03.03.2025. godine oko 14.00 časova u Ubu nestala je devojčica starosti 2 godine. Reč je o Dunji Marković, saopštio je MUP SRbije. Ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 100 centimetara, a na sebi je u trenutku nestanka imala sivu duksericu… »
"Dunju je neko oteo!" Tetka nestale devojčice (2) iz Uba tvrdi: "Neko je to znao, došao je i uzeo dete!"

"Dunju je neko oteo!" Tetka nestale devojčice (2) iz Uba tvrdi: "Neko je to znao, došao je i uzeo dete!"

Kurir pre 1 dan
"Dunju je neko oteo. Došao ovde i uzeo je", tvrdi tetka male devojčice Dunje Marković (2) koja je nestala danas oko 14 časova u Ubu. Naime, kako dalje tvrdi, Dunja je najmirnije od sedmoro dece Markovića, a to je neko znao i iskoristio priliku. -… »
Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu – aktiviran sistem "Pronađi me"

RTS pre 1 dan
Dvogodišnja devojčica Dunja Marković nestala je oko 14 časova ispred zgrade u kojoj živi, u Ulici 8. marta broj 6 u Ubu. Dunja ima smeđu kosu, braon oči, visoka oko 100 centimetara, na sebi je u trenutku nestanka imala sivu duksericu i sivu… »
Aktiviran sistem "Pronađi me"! Devojčica (2) nestala u Ubu Dunja ima smeđu kosu, braon oči...

Aktiviran sistem "Pronađi me"! Devojčica (2) nestala u Ubu Dunja ima smeđu kosu, braon oči...

Dnevnik pre 1 dan
Dana 03.03.2025. godine oko 14 časova u Ubu nestala je devojčica starosti 2 godine. Više informacija na pronađime.mup.gov.rs . Sva vaša saznanja javite na 192, navedeno je u SMS poruci koja je poslata svim građanima Srbije. Dunja ima smeđu kosu… »
Poslednji put viđena kako se igra na pesku: Detalji nestanka devojčice Dunje Marković (2) kod Uba

Poslednji put viđena kako se igra na pesku: Detalji nestanka devojčice Dunje Marković (2) kod Uba

Mondo pre 1 dan
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je oko 14 časova u Ubu. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas oko 14 časova u Ubu. Aktiviran je sistem "Pronađi me" i građanima je dostavljena poruka sa svim informacijama o njenom nestanku. U trenutku… »
Majka nestale Dunje (2) oglasila se na fejsbuku! Podelila sliku i molbu! (foto)

Majka nestale Dunje (2) oglasila se na fejsbuku! Podelila sliku i molbu! (foto)

Kurir pre 1 dan
Majka nestale devojčice Dunje Marković (2), koja je nestala danas u Ubu, podelila je apel. - Nestala devojčica starosti godinu i po dana, danas oko 14-15 časova, okolina Uba. Molim svakoga ko je vidi ili ako ima bilo kakvu informaciju da se javi -… »
"Nestala je moja unuka od godinu i po Dana, molim vas..." Potresna objava dede devojčice koja je nestala na Ubu

"Nestala je moja unuka od godinu i po Dana, molim vas..." Potresna objava dede devojčice koja je nestala na Ubu

Kurir pre 1 dan
Devojčica Dunja Marković nestala je danas na Ubu, a društvene mreže preplavljene su apelima za pomoć u pronalaženju deteta. Na Fejsbuku se oglasio i deda nestale devočice Dunje Marković. On je na svom nalogu fotografiju sa devojčicom i molbu da… »
Oglasio se Igor Jurić o nestaloj dunji (2)! "Roditelji su nestanak prijavili oko 18 časova, ali..."

Oglasio se Igor Jurić o nestaloj dunji (2)! "Roditelji su nestanak prijavili oko 18 časova, ali..."

Kurir pre 1 dan
Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je danas da još uvek nema novih informacija vezanih za nestanak dvogodišnje devojčice Dunje Marković i apelovao da građani pozovu policiju u slučaju da imaju bilo kakvu važnu… »
"Potreslo nas je ovo" Majka Danke Ilić o nestanku devojčice sa Uba: "Roditeljima želimo da nađu svoje čedo i da ne prolaze…

"Potreslo nas je ovo" Majka Danke Ilić o nestanku devojčice sa Uba: "Roditeljima želimo da nađu svoje čedo i da ne prolaze…

Kurir pre 1 dan
Ivana Ilić, majka devojčice iz Bora koja je nestala, a potom ubijena 27. marta prošle godine u Banjskom polju, oglasila se za Republiku nakon što je dvogodišnja Dunja Marković nestala u Ubu. - Iskreno da kažem, potreslo nas je. Nije nam uopšte… »
"Stanje je opsadno, podignuti su dronovi": Svi traže malu Dunju (2), komšija otkrio detalje potrage majke za devojčicom

"Stanje je opsadno, podignuti su dronovi": Svi traže malu Dunju (2), komšija otkrio detalje potrage majke za devojčicom

Kurir pre 1 dan
Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu, a komšija porodice otkrio je detalje nestanka i potrage devojčice. On kaže da je najpre njegova supruga primetila da se nešto neuobičajeno događa. - Moja supruga je večeras oko 19.00 čula majku… »
"Čuli smo kako je majka doziva, stanje je opsadno": Oglasila se komšinica iz Uba nakon nestanka Dunje (2)

"Čuli smo kako je majka doziva, stanje je opsadno": Oglasila se komšinica iz Uba nakon nestanka Dunje (2)

Mondo pre 1 dan
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je u Ubu, a policija je angažovala sve raspoložive snage u potrazi za njom. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred… »
Estrada se udružila u traženju nestale devojčice: Svi se ujedinili s jednim ciljem, žele da se dvogodišnja Dunja što pre…

Estrada se udružila u traženju nestale devojčice: Svi se ujedinili s jednim ciljem, žele da se dvogodišnja Dunja što pre…

Kurir pre 1 dan
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Ovim povodom se oglasila i estrada. Kako se navodi, nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa posla… »
"Obišli smo sve 4 puta, mislim da je otmica, neko ju je zvao": Oglasio se komšija nestale Dunje (2) iz Uba

"Obišli smo sve 4 puta, mislim da je otmica, neko ju je zvao": Oglasio se komšija nestale Dunje (2) iz Uba

Mondo pre 1 dan
Komšija koji učestvuje u potrazi za nestalom devojčicom Dunjom Marković (2) iz Uba otkrio je kako izgleda potraga. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred… »
Igor Jurić se hitno oglasio zbog nestanka Dunje Marković: Poslao poruku svim građanima Srbije

Igor Jurić se hitno oglasio zbog nestanka Dunje Marković: Poslao poruku svim građanima Srbije

Mondo pre 1 dan
Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu, Igor Jurić, apelovao je da građani pozovu policiju u slučaju da imaju bilo kakvu važnu informaciju o nestanku devojčice Dunje Marković. Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić… »
Prve slike sa mesta gde je Dunja (2) nestala: Opsadno stanje u Ubu, potraga po mrklom mraku (Foto)

Prve slike sa mesta gde je Dunja (2) nestala: Opsadno stanje u Ubu, potraga po mrklom mraku (Foto)

Mondo pre 1 dan
Gradani i policija zajedno tragaju za nestalom devojčicom Dunjom Marković (2) iz Uba. Potraga se odvija po mrklom mraku. Devojčica Dunja Marković (2) iz Uba nestala je danas oko 14 časova ispred kuće u kojoj živi u Ulici 8. marta. Srbija je na… »
Devojčica (2) nestala u Ubu: Aktiviran sistem "Pronađi me"

Devojčica (2) nestala u Ubu: Aktiviran sistem "Pronađi me"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas oko 14 sati u Ubu. Upravo je aktiviran sistem "Pronađi me" i građani dobijaju poruke na mobilni telefon. "Dana 03.03.2025. godine oko 14.00 casova u Ubu nestala je devojčica starosti 2… »
Ovo su detalji nestanka male Dunje Marković: Da deteta nema, primetila majka kada se vratila sa posla

Ovo su detalji nestanka male Dunje Marković: Da deteta nema, primetila majka kada se vratila sa posla

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred, rekao je član porodice za Telegraf. Nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa… »
"Nestala je Dunja!" Ana Kokić se oglasila o devojčici (2) koja je nestala u Ubu, podelila objavu...

"Nestala je Dunja!" Ana Kokić se oglasila o devojčici (2) koja je nestala u Ubu, podelila objavu...

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa posla. MUP je aktivirao sistem "Pronađi… »
Estrada se podigla, evo ko je odmah uputio važan apel zbog nestanka male Dunje iz Uba

Estrada se podigla, evo ko je odmah uputio važan apel zbog nestanka male Dunje iz Uba

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Kako se navodi, nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa posla. MUP je aktivirao… »
Otkriveno gde su bili roditelji u trenutku kad je Dunja nestala

Otkriveno gde su bili roditelji u trenutku kad je Dunja nestala

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Dunja Marković (2 ) nestala je danas oko 14 sati u Ulici 8. mart u Ubu, a vest o njenom nestanku stigla je putem sistema Pronađi me. Dunjini roditelji, kako je potvrđeno za Telegraf.rs, nisu bili kod kuće u trenutku kada je devojčica… »
Opsadno stanje u Ubu: Sve službe uključene u potragu za Dunjom (2), podignuti i dronovi

Opsadno stanje u Ubu: Sve službe uključene u potragu za Dunjom (2), podignuti i dronovi

Nova pre 6 sati
Na Ubu, gde je danas nestala dvogodišnja Dunja Marković, je trenutno opsadno stanje, a na terenu je veliki broj policije i pripadnika ostalih službi koji tragaju za devojčicom. Sve raspoložive službe uključene su u potragu za nestalom dvogodišnjom… »
Prve slike sa lica mesta, otkriveno gde je devojčica poslednji put viđena Ovako teče potraga za nestalom Dunjom, češlja se…

Prve slike sa lica mesta, otkriveno gde je devojčica poslednji put viđena Ovako teče potraga za nestalom Dunjom, češlja se…

Kurir pre 5 sati
Devojčica Dunja Marković nestala je danas oko 14 časova na Ubu i u toku je potraga za njom. Na licu mesta je policija, Gorska služba spavanja, građani i svi oni neumorno tragaju za devojčicom. Kako se navodi, ona je poslednju put viđena danas u… »
"Sama nije mogla daleko, neko ju je uzeo": Strašne reči tetke nestale Dunje Marković (2) iz Uba

"Sama nije mogla daleko, neko ju je uzeo": Strašne reči tetke nestale Dunje Marković (2) iz Uba

Mondo pre 6 sati
Oglasila se tetka nestale Dunje Marković iz Uba. Ona smatra da devojčica nije mogla sama daleko da ode, već da ju je neko oteo. U Ubu je nestala dvogodišnja devojčica Dunja Marković zbog čega je MUP Srbije upalio sistem "Pronađi me". Tetka nestale… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“! Nestala dvogodišnja devojčica iz Uba

Aktiviran sistem „Pronađi me“! Nestala dvogodišnja devojčica iz Uba

Ozon pre 6 sati
Dvogodišnja devojčica Dunja Marković nestala je oko 14 časova ispred zgrade u kojoj živi, u Ulici 8. marta broj 6 u Ubu. Dunja ima smeđu kosu, braon oči, visoka oko 100 cm, na sebi je u trenutku nestanka imala sivu duksericu i sivu trenerku Iz… »
Otkriveno gde su bili roditelji nestale Dunje Marković: Čuvala je braća u trenutnu nestanka u Ubu

Otkriveno gde su bili roditelji nestale Dunje Marković: Čuvala je braća u trenutnu nestanka u Ubu

Mondo pre 6 sati
Roditelji nestale Dunje Marković nisu bili kod kuće u trenutku nestanka devojčice. Otkriveno je da je otac bio na poslu, a majka na sahrani. Kako saznaje "Telegraf", roditelji devojčice Dunje Marković nisu bili kod kuće u trenutku nestanka. Majka je… »
Kamere snimile malu dunju u trenutku nestanka?Otkriveni novi detalji drame na Ubu: Porodica sumnja na jedno!

Kamere snimile malu dunju u trenutku nestanka?Otkriveni novi detalji drame na Ubu: Porodica sumnja na jedno!

Kurir pre 6 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. Kako saznajemo na terenu, trenutak njenog nestanka zabeležila je nadzorna kamera. Naime, kamera koja se nalazi na komšijskoj kući snimila je devojčicu u trenutku nestanka - Dunja je trčala preko… »
"Dunju je neko oteo!" Rođaka nestale devojčice (2) iz Uba tvrdi: Ne bi ona mogla da ode, a da je neko nije zvao (foto)

"Dunju je neko oteo!" Rođaka nestale devojčice (2) iz Uba tvrdi: Ne bi ona mogla da ode, a da je neko nije zvao (foto)

Dnevnik pre 6 sati
"Dunju je neko oteo. Došao ovde i uzeo je", tvrdi rođaka male devojčice Dunje Marković (2) koja je nestala danas oko 14 časova u Ubu. Naime, rođaka devojčice je za Informer izjavila da je Dunja najmirnije od sedmoro dece Markovića, a to je, kako… »
Kamera snimila Dunju u polju: Najnoviji detalji nestanka devojčice (2) u Ubu

Kamera snimila Dunju u polju: Najnoviji detalji nestanka devojčice (2) u Ubu

Mondo pre 6 sati
Nadzorna kamera snimila je Dunju Marković (2) kada je nestala u Ubu. Devojčicu Dunju Marković (2), koja je nestala danas popodne oko 14 časova u Ubu, snimila je nadzorna kamera, saznaju "Novosti". Za njom tragaju policija, porodica, rodbina, komšije… »
"Krećem iz Austrije da je tražim, u šoku smo": Potresne reči dede nestale Dunje (2), opsadno stanje u Ubu

"Krećem iz Austrije da je tražim, u šoku smo": Potresne reči dede nestale Dunje (2), opsadno stanje u Ubu

Mondo pre 6 sati
Deda nestale devojčice Dunje Marković (2) iz Uba odmah se oglasio i reko da dolazi iz Austrije. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu u Ulici 8. marta oko 14 časova. Dvogodišnja Dunja je neposredno pre nestanka bila sa starijom braćom… »
"Deca su ušla u kuću, a ona je ostala napolju..." Baba i deda nestale Dunje Marković (2) otkrili detalje nestanka: "Nije…

"Deca su ušla u kuću, a ona je ostala napolju..." Baba i deda nestale Dunje Marković (2) otkrili detalje nestanka: "Nije…

Kurir pre 5 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u toku dana, a detalje njenog nestanka otkrili su njeni baba i deda, koji učestvuju u potrazi. - Deca su bila ovde u voćnjaku, igrala su se ovde. Odatle deteta nema, a niko nije video nikoga. Deca kažu da… »
Detalji nestanka male Dunje (2): Igrala se sa braćom, majka primetila da je nema kada se vratila sa posla

Detalji nestanka male Dunje (2): Igrala se sa braćom, majka primetila da je nema kada se vratila sa posla

Nova pre 5 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa posla. Deca su se inače igrala na pesku, piše Telegraf… »
(Foto, video) kamere snimile malenu dunju u trenutku nestanka Devojčica trčala preko voćnjaka i pala! Ovo su novi detalji…

(Foto, video) kamere snimile malenu dunju u trenutku nestanka Devojčica trčala preko voćnjaka i pala! Ovo su novi detalji…

Dnevnik pre 5 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. Kako Novosti saznaju na terenu, trenutak njenog nestanka zabeležila je nadzorna kamera. Naime, kamera koja se nalazi na komšijskoj kući snimila je devojčicu u trenutku nestanka - Dunja je trčala… »
Otkriveno gde je bila majka Dunje (2) u trenutku nestanka: Komšije ispričale dosad nepoznate detalje

Otkriveno gde je bila majka Dunje (2) u trenutku nestanka: Komšije ispričale dosad nepoznate detalje

Mondo pre 5 sati
Roditelji devojčice Dunje Markovi (2) nisu bili kod kuće u trenutuku nestanka. Majka nestale devojčice Dunje Marković (2) iz Uba doživela je pre nekoliko dana veliku tragediju. Kako se nezvanično saznaje, njoj je preminuo brat, a danas je bila na… »
"Samo da je živa, nije mogla sama više od 500 metara": Oglasili se baka i deka nestale Dunje (2) iz Uba

"Samo da je živa, nije mogla sama više od 500 metara": Oglasili se baka i deka nestale Dunje (2) iz Uba

Mondo pre 5 sati
Oglasili su se baka i deka nestale Dunje Marković (2) iz Uba. Baka i deka nestale devojčice Dunje Marković (2) iz Uba oglasili su se za "Kurir". Kažu da su u jednom momentu sva deca ušla u kuću osim nje. "Deca su bila ovde u voćnjaku, igrala su se… »
Objavljen snimak Dunje minut pre nestanka! Kamere zabeležile ključni trenutak nestale devojčice

Objavljen snimak Dunje minut pre nestanka! Kamere zabeležile ključni trenutak nestale devojčice

Mondo pre 5 sati
Objavljen je snimak neposredno pre nestanka dvogodišnje Dunje Marković u Ubu. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu, a kako saznaje ekipa sa terena, trenutak njenog nestanka zabeležila je nadzorna kamera, samo minut pre nestanka. Kamera… »
Dunjina majka malo pre nestanka ćerke doživela veliku tragediju: Komšinica otkrila potresne detalje

Dunjina majka malo pre nestanka ćerke doživela veliku tragediju: Komšinica otkrila potresne detalje

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Majka nestale devojčice Dunje Marković (2) iz Uba doživela je pre nekoliko dana veliku tragediju! Kako Telegraf nezvanično saznaje, njoj je preminuo brat, a danas je bila na sahrani. "Njena majka je danas u trenutku nestanka devojčice… »
“Neka Bog da samo da je živa!” Deda nestale devojčice uplašen da je neko oteo Dunju

“Neka Bog da samo da je živa!” Deda nestale devojčice uplašen da je neko oteo Dunju

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Deda devojčice Dunje Marković, koja je danas oko 14.00 časova, nestala Ulici 8. mart u Ubu, govorio je za medije i otkrio da se plaše da je devojčica oteta. - Mogu samo da kažem da ovaj teren jako dobro poznajem. Policija i sav ovaj… »
Ovo je snimak male Dunje minut pre nego što joj se izgubio trag: Potrčala preko voćnjaka, pala, a onda...

Ovo je snimak male Dunje minut pre nego što joj se izgubio trag: Potrčala preko voćnjaka, pala, a onda...

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu, a kako saznaje ekipa sa terena, trenutak njenog nestanka zabeležila je nadzorna kamera. Kamera koja se nalazi na komšijskoj kući snimila je devojčicu u trenutku nestanka. Dunja je… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“: Nestala devojčica u Ubu

N1 Info pre 7 sati
Devojčica Dunja Marković, stara dve godine, nestala je danas oko 14 sati u Ubu, navodi se na sistemu Pronađi me. Sistem Pronađi me je aktiviran, saopštavajući da je nestala devojčica Dunja Marković, stara dve godine. Ona ima smeđu kosu, braon… »

RTV pre 7 sati
UB - Dvogodišnja devojčica Dunja Marković nestala je oko 14 časova ispred zgrade u kojoj živi, u Ulici 8. marta broj 6 u Ubu. Dunja ima smeđu kosu, braon oči, visoka oko 100 cm, na sebi je u trenutku nestanka imala sivu duksericu i sivu trenerku… »
Aktiviran sistem "Pronađi me": Nestala mala Dunja (2)

Aktiviran sistem "Pronađi me": Nestala mala Dunja (2)

InfoKG pre 7 sati
Danas je na Ubu nestala Dunja Marković, stara 2 godine. Poslednji put, Dunja je viđena oko 14.00 časova ispred zgrade u kojoj živi, u Ulici 8. marta broj 6. Dunja ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 100 cm. Na sebi je u trenutku nestanka imala… »

Nova pre 7 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa posla. Deca su se inače igrala na pesku, piše Telegraf… »
Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica Dunja Marković (2) nestala u Ubu

Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica Dunja Marković (2) nestala u Ubu

Euronews pre 7 sati
Devojčica Dunja Marković, stara dve godine, nestala je danas oko 14 sati u Ubu, navodi se na sistemu Pronađi me. Sistem Pronađi me je aktiviran, saopštavajući da je nestala devojčica Dunja Marković, stara dve godine. Ona ima smeđu kosu, braon… »
Aktiviran sistem "Pronađi me“: Nestala dvogodišnja devojčica na Ubu

Aktiviran sistem "Pronađi me“: Nestala dvogodišnja devojčica na Ubu

Insajder pre 7 sati
Dvogodišnja devojčica Dunja Marković nestala je oko 14 časova ispred zgrade u kojoj živi, u Ulici 8. marta broj 6 na Ubu. Dunja ima smeđu kosu, braon oči, visoka oko 100 cm, na sebi je u trenutku nestanka imala sivu duksericu i sivu trenerku… »
Aktiviran sistem "Pronađi me"! Nestala devojčica Dunja Marković (2) iz Uba

Aktiviran sistem "Pronađi me"! Nestala devojčica Dunja Marković (2) iz Uba

Mondo pre 7 sati
Ponovo je aktiviran sistem "Pronađi me", u Ubu je nestala devojčica Dunja Marković. Devojčica Dunja Marković, stara dve godine, nestala je danas oko 14 sati u Ubu. Sistem "Pronađi me" je aktiviran zbog nestanka dvogodišnje devojčice. Ona ima… »
Roditelji nisu bili kod kuće kada je Dunja (2) nestala: Novi detalji nestanka devojčice iz Uba

Roditelji nisu bili kod kuće kada je Dunja (2) nestala: Novi detalji nestanka devojčice iz Uba

Mondo pre 7 sati
Pre nestanka Dunje Marković iz Uba, nju su čuvala braća, ukupno osmoro. Sistem "Pronađi me" aktiviran je večeras u Srbiji zbog nestanka devojčice Dunje Marković (2) iz Uba. Prema saznanjima "Telegrafa", nju su braća čuvala pre nestanka, dok… »
Ub na nogama, traga se za malom Dunjom (2): Oglasila se familija nestale devojčice

Ub na nogama, traga se za malom Dunjom (2): Oglasila se familija nestale devojčice

Nova pre 7 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. Kako Blic saznaje veliki broj policije i građana nalazi se na ulicama Uba u potrazi za Dunjom. „Svi smo u šoku, čim smo saznali za nestanak, došli smo kod njih. Za sada ne znam kako je došlo do… »
Ovde je nestala Dunja (2) iz Uba: U susedstvu razne firme, policija češlja teren oko kuće i voćnjak

Ovde je nestala Dunja (2) iz Uba: U susedstvu razne firme, policija češlja teren oko kuće i voćnjak

Mondo pre 7 sati
Nakon što su pokušali samostalno da je nađu, porodica nestale Dunje Marković (2) prijavila je nestanak policiji. Dvogodišnjoj Dunji Marković gubi se svaki trag u Ubu danas posle 14 časova, nakon što se u pesku navodno igrala sa starijom braćom… »
"Nestala je Dunja": Poznati dele objavu o nestanku devojčice (2) sa Uba, apeluju da svi pomognu

"Nestala je Dunja": Poznati dele objavu o nestanku devojčice (2) sa Uba, apeluju da svi pomognu

Mondo pre 7 sati
Poznati dele objavu MUP - a i sliku male devojčice Dunje Marković. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se… »
Helikopteri i specijalni dronovi traže Dunju Marković (2): Svi su na nogama, evo kako teče potraga

Helikopteri i specijalni dronovi traže Dunju Marković (2): Svi su na nogama, evo kako teče potraga

Mondo pre 7 sati
U toku je potraga za nestalom Dunjom Marković iz Uba, helikopteri i termovizijski dronovi pretražuju teren. U toku je potraga za nestalom devojčicom Dunjom Marković (2) iz Uba. Ona je poslednji put viđena ispred zgrade u kojoj živi u Ulici 8. marta… »
Nema novih informacija o nestaloj dunji Jurić o tome šta bi moglo da oteža potragu

Nema novih informacija o nestaloj dunji Jurić o tome šta bi moglo da oteža potragu

Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je da još uvek nema novih informacija vezanih za nestanak dvogodišnje devojčice Dunje Marković i apelovao da građani pozovu policiju u slučaju da imaju bilo kakvu važnu… »
"Ako ima neko bilo kakvu informaciju nek nam se javi": Deda nestale devojčice Dunje (2) objavio fotografiju

"Ako ima neko bilo kakvu informaciju nek nam se javi": Deda nestale devojčice Dunje (2) objavio fotografiju

Mondo pre 7 sati
Oglasio se deda nestale devojčice Dunje Marković iz Uba. Oglasio se deda nestale devojčice Dunje Marković, Goran Mitrović. On je na svom nalogu na Fejsbuku objavio fotografiju sa devojčicom i molbu da se svi koji imaju neku informaciju o njenom… »
Oglasila se majka nestale Dunje Marković (2): Uputila hitan apel celoj Srbiji (Foto)

Oglasila se majka nestale Dunje Marković (2): Uputila hitan apel celoj Srbiji (Foto)

Mondo pre 7 sati
Oglasila se majka nestale Dunje Marković iz Uba. Majka nestale Dunje Marković (2) iz Uba oglasila se na svom "Fejsbuk" nalogu. Podelila je apel i moli sve da pomognu u potrazi za devojčicom koja je nestala danas oko 14 časova u Ubu. "Nestala… »
(Foto) meštani izašli na ulice Opsadno u Ubu! Policija digla dronove u potrazi za malenom dunjom

(Foto) meštani izašli na ulice Opsadno u Ubu! Policija digla dronove u potrazi za malenom dunjom

Dnevnik pre 7 sati
U Ubu je opsadno stanje nakon nestanka malene (2) Dunje Marković. Kako javljaju reporterke Telegrafa sa lica mesta, policija je podigla dronove u potrazi za devojčicom. Na ulicama je mnogo ljudi, a policija je ispred zgrade gde živi porodica nestale… »
"Molim svakoga ko je vidi..." Oglasila se Majka nestale Dunje! Porodica u šoku Evo šta su deda i ujna poručili (foto)

"Molim svakoga ko je vidi..." Oglasila se Majka nestale Dunje! Porodica u šoku Evo šta su deda i ujna poručili (foto)

Dnevnik pre 6 sati
Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu, a njena majka se oglasila na društvenim mrežama i podelila apel. Nestala devojčica starosti godinu i po dana, danas oko 14-15 časova, okolina Uba. Molim svakoga ko je vidi ili ima bilo kakvu informaciju da… »
Sve što do sada znamo o nestaloj Dunji (2) u Ubu: Jedna stvar najviše brine i plaši

Sve što do sada znamo o nestaloj Dunji (2) u Ubu: Jedna stvar najviše brine i plaši

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Cela Srbija i region sa strepnjom prati vesti o nestaloj Dunji Marković u Ubu koja ima samo dve godine, nadajući se da će potraga brzo dobiti srećan kraj. Ono što je do sada potvrđeno je da roditelji nisu bili tu u trenutku nestanka… »
Kako funkcioniše sistem "Pronađi me" koji se aktivira u slučaju nestanka dece u Srbiji

Kako funkcioniše sistem "Pronađi me" koji se aktivira u slučaju nestanka dece u Srbiji

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Večeras je građanima Srbije stigla poruka koja podiže najviši alarm kada je aktiviran sistem "Pronađi me" koji se aktivira prilikom nestanka dece. Danas, ovaj sistem je pokrenut zbog nestanka dvogodišnje devojčice Dunje Marković… »
Policija digla dronove u potrazi za malom Dunjom (2)! Opsadno stanje u Ubu, masa ljudi izašla na ulice

Policija digla dronove u potrazi za malom Dunjom (2)! Opsadno stanje u Ubu, masa ljudi izašla na ulice

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. U Ubu je opsadno stanje nakon nestanka malene (2) Dunje Marković. Kako javljaju reporterke Telegrafa sa lica mesta, policija je podigla dronove u potrazi za devojčicom. - Na ulicama je mnogo ljudi, a policija je ispred zgrade gde živi… »
Prve slike iz Uba: Odavde je nestala dvogodišnja Dunja, policija ispred zgrade, dronovi nadleću naselje

Prve slike iz Uba: Odavde je nestala dvogodišnja Dunja, policija ispred zgrade, dronovi nadleću naselje

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Dvogodišnja Dunja Marković nestala je danas oko 14 časova u Ubu, u Ulici 8. marta broj 6. Ono što je do sada potvrđeno je da roditelji nisu bili tu u trenutku nestanka i, kako je potvrđeno Telegrafu, devojčicu su čuvala ostala… »
Oglasio se deda nestale devojčice: Podelio sliku sa unukom, pa zamolio sve da se jave

Oglasio se deda nestale devojčice: Podelio sliku sa unukom, pa zamolio sve da se jave

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Deda nestale devojčice Dunje Marković, Goran Mitrović, oglasio se na društvenoj mreži fejsbuk. On je na svom naloguobjavio fotografiju sa devojčicom i tom prilikom zamolio sve koji imaju neku informaciju o njenom nestanku jave na… »
Nestala devojčica Dunja Marković u Ubu: Aktiviran sistem "Pronađi me"

Nestala devojčica Dunja Marković u Ubu: Aktiviran sistem "Pronađi me"

NIN pre 8 sati
Dvogodišnja devojčica Dunja Marković nestala je danas oko 14 časova u Ulici 8. marta u Ubu, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova - sistema ''Pronađi me''. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 100 centimetara i na… »
Nestala dvogodišnja devojčica – Aktiviran sistem „pronađi me“

Nestala dvogodišnja devojčica – Aktiviran sistem „pronađi me“

Stav.life pre 8 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice (2023) koja je zadnji put viđena oko 14 časova, u Ubu u Ulici 8. marta broj 6. Devojčica Dunja… »
Aktiviran alarm "Pronađi me": Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu

Aktiviran alarm "Pronađi me": Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu

Radio 021 pre 8 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova aktiviralo je sistem "Pronađi me" sa hitnim obaveštenjem da je u Ubu oko 14 časova nestala dvogodišnja devojčica. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“: Nestala dvogodišnja Dunja Marković

Aktiviran sistem „Pronađi me“: Nestala dvogodišnja Dunja Marković

I Love Zrenjanin pre 8 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice (2023) koja je zadnji put viđena oko 14 časova, u Ubu u Ulici 8. marta broj 6. Devojčica Dunja… »
Nestala devojčica Dunja (2) u Ubu: Aktiviran sistem Pronađi me

Nestala devojčica Dunja (2) u Ubu: Aktiviran sistem Pronađi me

Nova pre 8 sati
Danas oko 14 časova u Ubu je nestala dvogodišnja devojčica Dunja Marković. MUP Srbije je zbog nestanka devojčice aktivirao sistem Pronađi me. Nestala devojčica ima smeđu kosu, smeđe oči i visoka je oko metar. U trenutku nestanka nosila je sivu… »
Pronađi me: Devojčica nestala u Ubu

Pronađi me: Devojčica nestala u Ubu

RTK pre 8 sati
Dvogodišnja devojčica Dunja Marković nestala je danas oko 14 časova u Ulici 8. marta u Ubu, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova – sistema “Pronađi me“. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 100 centimetara i… »
Nestala dvogodišnja devojčica Dunja, aktiviran sistem „Pronađi me“

Nestala dvogodišnja devojčica Dunja, aktiviran sistem „Pronađi me“

Jugmedia pre 8 sati
Oglasio se sistem Pronađi me: Nestala devojčica na Ubu

Oglasio se sistem Pronađi me: Nestala devojčica na Ubu

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Hitna potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom u Ubu: Aktiviran sistem „Pronađi me“

Hitna potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom u Ubu: Aktiviran sistem „Pronađi me“

Glas juga pre 8 sati
Dunja Marković (2023) ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 100 centimetara. U trenutku nestanka nosila je sivu duksericu i sivu trenerku. MUP apeluje na sve građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u pronalaženju… »

Glas Zaječara pre 7 sati
Pronađi me: Nestala je dvogodišnja Dunja iz Uba

Pronađi me: Nestala je dvogodišnja Dunja iz Uba

Vreme pre 7 sati
Danas oko 14 časova u Ubu je nestala dvogodišnja Dunja Marković. MUP Srbije je zbog nestanka devojčice aktivirao sistem Pronađi me. Danas oko 14 časova u Ubu je nestala dvogodišnja devojčica Dunja Marković. MUP Srbije je zbog nestanka devojčice… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“ nestala Dunja Marković (2) u Ubu

Aktiviran sistem „Pronađi me“ nestala Dunja Marković (2) u Ubu

Gradski portal 018 pre 8 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. Sistem „Pronađi me“ je aktiviran nakon prijave nestanka. Dana 03.03.2025. godine oko 14.00 casova u Ubu nestala je devojčica starosti 2 godine. Više informacija na pronađime.mup.gov.rs Sva… »
MUP: Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu

MUP: Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu

Niške vesti pre 8 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) aktivirali su večeras sistem “Pronađi me” zbog nestanka dvogodišnje devojčice posldnji put viđene oko 14 časova u Ubu. Kako je navedeno u saopštenju, Dunja Marković ima smeđu kosu i oči… »
Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu, u Srbiji, aktiviran sistem 'Pronađi me'

Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu, u Srbiji, aktiviran sistem 'Pronađi me'

Slobodna Evropa pre 7 sati
Dvogodišnja Dunja Marković nestala je 3. marta 2025. u Ubu, na zapadu Srbije, saopštilo je u ponedeljak Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, koje je aktiviralo sistem "Pronađi me" (Amber Alert), kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku… »
Nestalo dete - aktiviran sistem Pronađi me

Nestalo dete - aktiviran sistem Pronađi me

Moj Novi Sad pre 8 sati
Devojčica Dunja Marković, stara dve godine, nestala je u ponedeljak 3. marta oko 14 sati u Ubu, navodi se na sistemu Pronađi me. Ona ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko metar.U trenutku nestanka imala je na sebi sivu trenerku i dusksericu… »

Novi magazin pre 8 sati
Aktiviran sistem „Pronađi me” - Nestala devojčica u Ubu

Aktiviran sistem „Pronađi me” - Nestala devojčica u Ubu

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
„Danas oko 14.00 časova u Ubu nestala je devojčica starosti oko dve godine. Sva vaša saznanja javite na 192” GZS… »
Mup se oglasio o nestanku devojčice (2) iz Uba: Srbija na nogama, aktiviran sistem "Pronađi me"

Mup se oglasio o nestanku devojčice (2) iz Uba: Srbija na nogama, aktiviran sistem "Pronađi me"

Mondo pre 8 sati
MUP Srbije oglasio se o nestanku devojčice iz Uba. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice (2023) koja je zadnji put viđena oko 14… »
Oglasio se MUP o nestaloj devojčici Uputili hitan apel, ovo su detalji

Oglasio se MUP o nestaloj devojčici Uputili hitan apel, ovo su detalji

Kurir pre 8 sati
Nestalo dete aktiviran sistem „Pronađi me“

Nestalo dete aktiviran sistem „Pronađi me“

In medija pre 8 sati
Nestala devojčica u Ubu, aktiviran sistem „Pronađi me“. Devojčica Dunja Marković, stara dve godine, nestala je danas oko 14 sati u Ubu, navodi se na sistemu Pronađi me. Sistem Pronađi me je aktiviran, saopštavajući da je nestala devojčica… »
Detalji nestanka devojčice u Ubu Igrala se sa braćom, majka primetila da je nema kad je došla sa posla

Detalji nestanka devojčice u Ubu Igrala se sa braćom, majka primetila da je nema kad je došla sa posla

Kurir pre 8 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa posla. Deca su se inače igrala na pesku. Podsetimo, MUP… »
HITNO! NESTALA DVOGODIŠNJA DEVOJČICA U UBU!

HITNO! NESTALA DVOGODIŠNJA DEVOJČICA U UBU!

Pravo u centar pre 8 sati
UB – Dvogodišnja devojčica, Dunja Marković, nestala je 3. marta 2025. godine, oko 14 časova u Ulici 8. marta u Ubu. Policija i porodica mole građane za pomoć u pronalaženju devojčice. Dunja ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 100 cm. U… »
"Braća su se vratila, nje nije bilo, na kamerama smo videli..." Stric nestale devojčice za Kurir otkrio detalje drame koja je…

"Braća su se vratila, nje nije bilo, na kamerama smo videli..." Stric nestale devojčice za Kurir otkrio detalje drame koja je…

Kurir pre 7 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas popodne u Ubu, a kako je njen stric potvrdio za "Kurir", igrala se sa braćom nedaleko od kuće pre nestanka. - Ne znam šta bih rekao, tražimo je svi. Igrala se sa braćom i oni su se vratili, ali bez nje… »
Majka primetila da nema deteta kad se vratila s posla ovo su novi detalji nestanka malene dunje Bila sa starijom braćom

Majka primetila da nema deteta kad se vratila s posla ovo su novi detalji nestanka malene dunje Bila sa starijom braćom

Dnevnik pre 7 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Nestanak je primetila majka, oko 17 sati, kada se vratila sa posla. Deca su se inače igrala na pesku. Kako podseća… »
"Braća se vratila bez nje, videli smo na kamerama": Oglasio se stric nestale Dunje (2) iz Uba

"Braća se vratila bez nje, videli smo na kamerama": Oglasio se stric nestale Dunje (2) iz Uba

Mondo pre 7 sati
Dvogodišnja devojčica Dunja Marković nestala je oko 14 časova u Ubu, a sada se oglasio njen stric. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas popodne u Ubu, a kako je njen stric potvrdio za "Kurir", igrala se sa braćom nedaleko od kuće pre… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“: Nestala devojčica

Aktiviran sistem „Pronađi me“: Nestala devojčica

U centar pre 8 sati
Devojčica Dunja Marković, stara dve godine, nestala je danas oko 14 sati u Ubu, navodi se na sistemu Pronađi me. Sistem Pronađi me je aktiviran, saopštavajući da je nestala devojčica Dunja Marković, stara dve godine. MUP Ona ima smeđu kosu, braon… »

U centar pre 7 sati
Dvogodišnja Dunja Marković nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, koji su učenici prvog i drugog razreda osnovne škole. Deca su se igrala na pesku, a nestanak je primetila majka oko 17 časova, kada se vratila s… »
Oglasio se MUP nakon nestanka devojčice u Ubu

Oglasio se MUP nakon nestanka devojčice u Ubu

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka dvogodišnje devojčice (2023) koja je zadnji put viđena oko 14 časova, u Ubu u Ulici 8. marta broj 6… »
Ovako izgleda poruka koja je večeras podigla Srbiju na noge

Ovako izgleda poruka koja je večeras podigla Srbiju na noge

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Večeras je aktiviran sistem "Pronađi me" i na mobilne telefone brojnih građana pristigla je poruka čiji sadržaj i u najuzdržanijima izaziva jezu - nestalo je dete. Policija traga za dvogodišnjom Dunjom Marković (2) koja je nestala… »
Nestalu Dunju (2) čuvala braća, roditelji nisu bili tu: Otkrivamo nove detalje nestanka devojčice u Ubu

Nestalu Dunju (2) čuvala braća, roditelji nisu bili tu: Otkrivamo nove detalje nestanka devojčice u Ubu

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Nestanak dvogodišnje Dunje Marković u Ubu uznemirio je celu Srbiju! Kako Telegraf saznaje, malenu Dunju su pre nestanka čuvala ostala deca. Ukupno ih ima osmoro. Prema našim informacijama, roditelji nisu bili tu, a nestanak su… »
Ovde je nestala dvogodišnja Dunja u Ubu: Ulica bez mnogo gužve, u susedstvu razne firme

Ovde je nestala dvogodišnja Dunja u Ubu: Ulica bez mnogo gužve, u susedstvu razne firme

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Dvogodišnjoj Dunji Marković u Ubu svaki trag gubi se danas posle 14 sati, nakon što se u pesku navodno igrala sa starijom braćom. Ulica 8. marta, gde je devojčica nestala, nije preterano naseljena ni poznata po gužvi, a u blizini ima… »

Vesti dana »