Повезане вести
Србија на ногама! Нестала девојчица Дуња Марковић (2)! Камере снимиле тренутак нестанка! Опсадно стање у Убу (фото, видео)
Курир 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. Систем "Пронађи ме" је активиран након пријаве нестанка. - Дана 03.03.2025. године око 14.00 цасова у Убу нестала је девојчица старости 2 године. Више информација на… »
Прве слике са места где је девојчица (2) нестала: Опсадно стање у Убу, потрага по мрклом мраку (Фото)
Мондо 03.03.2025
Градани и полиција заједно трагају за несталом девојчицом (2) из Уба. Потрага се одвија по мрклом мраку. Девојчица (2) из Уба нестала је данас око 14 часова испред куће у којој живи. Србија је на ногама јер је МУП активирао… »
Објављен снимак девојчице минут пре нестанка! Камере забележиле кључни тренутак нестале девојчице
Мондо 03.03.2025
Објављен је снимак непосредно пре нестанка двогодишње девојчице у Убу. Девојчица (2) нестала је данас у Убу, а како сазнаје екипа са терена, тренутак њеног нестанка забележила је надзорна камера, само минут пре нестанка… »
"Само да је жива, није могла сама више од 500 метара": Огласили се бака и дека нестале девојчице (2) из Уба
Мондо 03.03.2025
Огласили су се бака и дека нестале девојчице (2) из Уба. Бака и дека нестале девојчице (2) из Уба огласили су се за "Курир". Кажу да су у једном моменту сва деца ушла у кућу осим ње. "Деца су била овде у воћњаку, играла су се… »
Откривено где је била мајка девојчице (2) у тренутку нестанка: Комшије испричале досад непознате детаље
Мондо 03.03.2025
Родитељи девојчице (2) нису били код куће у тренутуку нестанка. Мајка нестале девојчице (2) из Уба доживела је пре неколико дана велику трагедију. Како се незванично сазнаје, њој је преминуо брат, а данас је била на сахрани… »
"Крећем из Аустрије да је тражим, у шоку смо": Потресне речи деде нестале девојчице (2), опсадно стање у Убу
Мондо 03.03.2025
Деда нестале девојчице (2) из Уба одмах се огласио и рекао да долази из Аустрије. Девојчица (2) нестала је данас у Убу у Улици 8. марта око 14 часова. Двогодишња девојчица је непосредно пре нестанка била са старијом браћом и… »
Камера је снимила у пољу: Најновији детаљи нестанка девојчице (2) у Убу
Мондо 03.03.2025
Надзорна камера снимила је девојчицу (2) када је нестала у Убу. Девојчицу (2), која је нестала данас поподне око 14 часова у Убу, снимила је надзорна камера, сазнају "Новости". За њом трагају полиција, породица, родбина… »
Игор Јурић се хитно огласио због нестанка девојчице: Послао поруку свим грађанима Србије
Мондо 03.03.2025
Директор Центра за несталу и злостављану децу, Игор Јурић, апеловао је да грађани позову полицију у случају да имају било какву важну информацију о нестанку девојчице. Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић… »
Откривено где су били родитељи нестале девојчице (2): Чувала је браћа у тренутну нестанка у Убу
Мондо 03.03.2025
Родитељи нестале двогодишње девојчице из Уба нису били код куће у тренутку нестанка девојчице. Откривено је да је отац био на послу, а мајка на сахрани. Како сазнаје "Телеграф", родитељи двогодишње девојчице нису били код… »
"Обишли смо све 4 пута, мислим да је отмица, неко ју је звао": Огласио се комшија нестале девојчице (2) из Уба
Мондо 03.03.2025
Комшија који учествује у потрази за несталом девојчицом девојчицом (2) из Уба открио је како изгледа потрага. Девојчица (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред… »
"Чули смо како је мајка дозива, стање је опсадно": Огласила се комшиница из Уба након нестанка девојчице (2)
Мондо 03.03.2025
Девојчица (2) нестала је у Убу, а полиција је ангажовала све расположиве снаге у потрази за њом. Девојчица (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред. Мајка је… »
"Сама није могла далеко, неко ју је узео": Страшне речи тетке нестале девојчице (2) из Уба
Мондо 03.03.2025
Огласила се тетка нестале девојчице из Уба. Она сматра да девојчица није могла сама далеко да оде, већ да ју је неко отео. У Убу је нестала двогодишња девојчица из Уба због чега је МУП Србије упалио систем "Пронађи ме". Тетка… »
Огласила се мајка нестале нестале девојчице (2) из Уба: Упутила хитан апел целој Србији (Фото)
Мондо 03.03.2025
Огласила се мајка нестале девојчице из Уба. Мајка нестале девојчице (2) из Уба огласила се на свом "Фејсбук" налогу. Поделила је апел и моли све да помогну у потрази за девојчицом која је нестала данас око 14 часова у Убу… »
"Ако има неко било какву информацију нек нам се јави": Деда нестале девојчице (2) објавио фотографију
Мондо 03.03.2025
Огласио се деда нестале девојчице из Уба. Огласио се деда нестале девојчице, који је на свом налогу на Фејсбуку објавио фотографију са девојчицом и молбу да се сви који имају неку информацију о њеном нестанку јаве на његов број… »
Хеликоптери и специјални дронови траже несталу девојчицу (2) из Уба: Сви су на ногама, ево како тече потрага
Мондо 03.03.2025
У току је потрага за несталом двогодишњом девојчицом из Уба, хеликоптери и термовизијски дронови претражују терен. У току је потрага за несталом девојчицом (2) из Уба. Она је последњи пут виђена испред зграде у којој живи у… »
"Нестала је девојчица": Познати деле објаву о нестанку девојчице (2) са Уба, апелују да сви помогну
Мондо 03.03.2025
Познати деле објаву МУП-а. Девојчица (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред. Нестанак је приметила мајка, око 17 сати, када се вратила са посла МУП је активирао… »
Овде је нестала девојчица (2) из Уба: У суседству разне фирме, полиција чешља терен око куће и воћњак
Мондо 03.03.2025
Након што су покушали самостално да је нађу, породица нестале девојчице (2) пријавила је нестанак полицији. Двогодишњој девојчици губи се сваки траг у Убу данас после 14 часова, након што се у песку наводно играла са старијом… »
"Браћа се вратила без ње, видели смо на камерама": Огласио се стриц нестале девојчице (2) из Уба
Мондо 03.03.2025
Двогодишња девојчица нестала је око 14 часова у Убу, а сада се огласио њен стриц. Девојчица (2) нестала је данас поподне у Убу, а како је њен стриц потврдио за "Курир", играла се са браћом недалеко од куће пре нестанка. "Не… »
Родитељи нису били код куће када је нестала: Нови детаљи нестанка девојчице из Уба
Мондо 03.03.2025
Пре нестанка девојчице из Уба, њу су чувала браћа, укупно осморо. Систем "Пронађи ме" активиран је вечерас у Србији због нестанка девојчице (2) из Уба. Према сазнањима "Телеграфа", њу су браћа чувала пре нестанка, док… »
Последњи пут виђена како се игра на песку: Детаљи нестанка девојчице (2) код Уба
Мондо 03.03.2025
Девојчица (2) нестала је око 14 часова у Убу. Девојчица (2) нестала је данас око 14 часова у Убу. Активиран је систем "Пронађи ме" и грађанима је достављена порука са свим информацијама о њеном нестанку. У тренутку нестанка… »
Муп се огласио о нестанку девојчице (2) из Уба: Србија на ногама, активиран систем "Пронађи ме"
Мондо 03.03.2025
МУП Србије огласио се о нестанку девојчице из Уба. Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности у случају нестанка двогодишње девојчице (2023) која је задњи пут… »
Активиран систем "Пронађи ме"! Нестала девојчица (2) из Уба
Мондо 03.03.2025
Поново је активиран систем "Пронађи ме", у Убу је нестала девојчица. Девојчица, стара две године, нестала је данас око 14 сати у Убу. Систем "Пронађи ме" је активиран због нестанка двогодишње девојчице. У тренутку нестанка… »
Нестала двогодишња девојчица у Убу, у Србији, активиран систем 'Пронађи ме'
Слободна Европа 03.03.2025
Двогодишња Дуња Марковић нестала је 3. марта 2025. у Убу, на западу Србије, саопштило је у понедељак Министарство унутрашњих послова (МУП) Србије, које је активирало систем "Пронађи ме" (Амбер Алерт), којим се јавност хитно… »
Активиран систем „Пронађи ме“: Нестала девојчица у Убу
Н1 Инфо 03.03.2025
Девојчица, стара две године, нестала је данас око 14 сати у Убу, наводи се на систему Пронађи ме. Систем Пронађи ме је активиран, саопштавајући да је нестала девојчица Дуња Марковић, стара две године. Она има смеђу косу, браон… »
Активиран систем „Пронађи ме“: Нестала двогодишња Дуња Марковић
И Лове Зрењанин 03.03.2025
Нестала двогодишња девојчица је пронађена. Спасилачки пас Горске службе спасавања пронашао је јутрос двогодишњу Дуњу Марковић. Како сазнаје Телеграф.рс, она је промрзла, али је у реду. *********************************… »
Активиран аларм "Пронађи ме": Пронађена двогодишња девојчица из Уба
Радио 021 03.03.2025
Министарство унутрашњих послова активирало је систем "Пронађи ме" са хитним обавештењем да је у Убу око 14 часова нестала двогодишња девојчица. НАПОМЕНА: Девојчица је пронађена. Припадници Министарства унутрашњих послова… »
Нестала двогодишња Дуња из Уба, активиран систем „Пронађи ме“
Време 03.03.2025
У Убу је нестала двогодишња Дуња Марковић. Потрага за девојчицом трајала је до дубоко у ноћ, а настављена је јутрос у шест часова. У понедељак, 3. марта, око 14 часова у Убу је нестала двогодишња девојчица Дуња Марковић… »
Нестала двогодишња девојчица у Убу – активиран систем "Пронађи ме"
РТС 03.03.2025
Двогодишња девојчица нестала је око 14 часова испред зграде у којој живи, у Улици 8. марта број 6 у Убу. Девојчица има смеђу косу, браон очи, висока око 100 центиметара, на себи је у тренутку нестанка имала сиву дуксерицу и сиву… »
Активиран систем "пронађи ме": Нестала девојчица (2) Фото Галерија
ОК радио 03.03.2025
Систем је активиран због нестанка двогодишње девојчице у Убу. "Дана 03.03.2025. године око 14.00 часова у Убу нестала је девојчица старости 2 године. Више информација на пронађиме. муп.гов.рс Сва ваша сазнања јавите на 192"… »
Нестала девојчица на Убу, активиран систем „Пронађи ме“
Недељник 03.03.2025
МУП је активирао систем „Пронађи ме“. Девојчица Дуња Марковић, стара две године, нестала је данас око 14 сати у Убу, наводи се на систему Пронађи ме. Она има смеђу косу, браон очи, а висока је око метар. У тренутку нестанка… »
У Убу нестала двогодишња девојчица
Прокупље пресс 03.03.2025
Дана 03.03.2025. године око 14.00 часова у Убу нестала је девојчица старости 2 године. Реч је о Дуњи Марковић, саопштио је МУП СРбије. Има смеђу косу, браон очи, висока је око 100 центиметара, а на себи је у тренутку нестанка… »
"Дуњу је неко отео!" Тетка нестале девојчице (2) из Уба тврди: "Неко је то знао, дошао је и узео дете!"
Курир 03.03.2025
"Дуњу је неко отео. Дошао овде и узео је", тврди тетка мале девојчице Дуње Марковић (2) која је нестала данас око 14 часова у Убу. Наиме, како даље тврди, Дуња је најмирније од седморо деце Марковића, а то је неко знао и… »
Естрада се удружила у тражењу нестале девојчице: Сви се ујединили с једним циљем, желе да се двогодишња Дуња што пре врати…
Курир 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред. Овим поводом се огласила и естрада. Како се наводи, нестанак је приметила мајка, око 17 сати… »
"Стање је опсадно, подигнути су дронови": Сви траже малу Дуњу (2), комшија открио детаље потраге мајке за девојчицом
Курир 03.03.2025
Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу, а комшија породице открио је детаље нестанка и потраге девојчице. Он каже да је најпре његова супруга приметила да се нешто неуобичајено догађа. - Моја супруга је вечерас око 19.00… »
"Потресло нас је ово" Мајка Данке Илић о нестанку девојчице са Уба: "Родитељима желимо да нађу своје чедо и да не пролазе…
Курир 03.03.2025
Ивана Илић, мајка девојчице из Бора која је нестала, а потом убијена 27. марта прошле године у Бањском пољу, огласила се за Републику након што је двогодишња Дуња Марковић нестала у Убу. - Искрено да кажем, потресло нас је… »
Огласио се Игор Јурић о несталој дуњи (2)! "Родитељи су нестанак пријавили око 18 часова, али..."
Курир 03.03.2025
Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић изјавио је данас да још увек нема нових информација везаних за нестанак двогодишње девојчице Дуње Марковић и апеловао да грађани позову полицију у случају да имају било… »
"Нестала је моја унука од годину и по Дана, молим вас..." Потресна објава деде девојчице која је нестала на Убу
Курир 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић нестала је данас на Убу, а друштвене мреже преплављене су апелима за помоћ у проналажењу детета. На Фејсбуку се огласио и деда нестале девочице Дуње Марковић. Он је на свом налогу фотографију са… »
Мајка нестале Дуње (2) огласила се на фејсбуку! Поделила слику и молбу! (фото)
Курир 03.03.2025
Мајка нестале девојчице Дуње Марковић (2), која је нестала данас у Убу, поделила је апел. - Нестала девојчица старости годину и по дана, данас око 14-15 часова, околина Уба. Молим свакога ко је види или ако има било какву… »
Активиран систем "Пронађи ме"! Девојчица (2) нестала у Убу Дуња има смеђу косу, браон очи...
Дневник 03.03.2025
Дана 03.03.2025. године око 14 часова у Убу нестала је девојчица старости 2 године. Више информација на пронађиме.муп.гов.рс . Сва ваша сазнања јавите на 192, наведено је у СМС поруци која је послата свим грађанима Србије. Дуња… »
Откривено где су били родитељи у тренутку кад је Дуња нестала
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Дуња Марковић (2 ) нестала је данас око 14 сати у Улици 8. март у Убу, а вест о њеном нестанку стигла је путем система Пронађи ме. Дуњини родитељи, како је потврђено за Телеграф.рс, нису били код куће у… »
Естрада се подигла, ево ко је одмах упутио важан апел због нестанка мале Дуње из Уба
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред. Како се наводи, нестанак је приметила мајка, око 17 сати, када се вратила са… »
"Нестала је Дуња!" Ана Кокић се огласила о девојчици (2) која је нестала у Убу, поделила објаву...
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред. Нестанак је приметила мајка, око 17 сати, када се вратила са посла. МУП је… »
Ово су детаљи нестанка мале Дуње Марковић: Да детета нема, приметила мајка када се вратила са посла
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред, рекао је члан породице за Телеграф. Нестанак је приметила мајка, око 17 сати, када… »
Девојчица (2) нестала у Убу: Активиран систем "Пронађи ме"
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас око 14 сати у Убу. Управо је активиран систем "Пронађи ме" и грађани добијају поруке на мобилни телефон. "Дана 03.03.2025. године око 14.00 цасова у Убу нестала је… »
Опсадно стање у Убу: Све службе укључене у потрагу за Дуњом (2), подигнути и дронови
Нова 03.03.2025
На Убу, где је данас нестала двогодишња Дуња Марковић, је тренутно опсадно стање, а на терену је велики број полиције и припадника осталих служби који трагају за девојчицом. Све расположиве службе укључене су у потрагу за… »
Прве слике са лица места, откривено где је девојчица последњи пут виђена Овако тече потрага за несталом Дуњом, чешља се…
Курир 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић нестала је данас око 14 часова на Убу и у току је потрага за њом. На лицу места је полиција, Горска служба спавања, грађани и сви они неуморно трагају за девојчицом. Како се наводи, она је последњу пут… »
(Фото, видео) камере снимиле малену дуњу у тренутку нестанка Девојчица трчала преко воћњака и пала! Ово су нови детаљи…
Дневник 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. Како Новости сазнају на терену, тренутак њеног нестанка забележила је надзорна камера. Наиме, камера која се налази на комшијској кући снимила је девојчицу у тренутку нестанка… »
Детаљи нестанка мале Дуње (2): Играла се са браћом, мајка приметила да је нема када се вратила са посла
Нова 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред. Нестанак је приметила мајка, око 17 сати, када се вратила са посла. Деца су се иначе играла на… »
"Деца су ушла у кућу, а она је остала напољу..." Баба и деда нестале Дуње Марковић (2) открили детаље нестанка: "Није могла…
Курир 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у току дана, а детаље њеног нестанка открили су њени баба и деда, који учествују у потрази. - Деца су била овде у воћњаку, играла су се овде. Одатле детета нема, а нико није видео… »
"Дуњу је неко отео!" Рођака нестале девојчице (2) из Уба тврди: Не би она могла да оде, а да је неко није звао (фото)
Дневник 03.03.2025
"Дуњу је неко отео. Дошао овде и узео је", тврди рођака мале девојчице Дуње Марковић (2) која је нестала данас око 14 часова у Убу. Наиме, рођака девојчице је за Информер изјавила да је Дуња најмирније од седморо деце… »
Камере снимиле малу дуњу у тренутку нестанка?Откривени нови детаљи драме на Убу: Породица сумња на једно!
Курир 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. Како сазнајемо на терену, тренутак њеног нестанка забележила је надзорна камера. Наиме, камера која се налази на комшијској кући снимила је девојчицу у тренутку нестанка -… »
Активиран систем „Пронађи ме“! Нестала двогодишња девојчица из Уба
Озон 03.03.2025
Двогодишња девојчица Дуња Марковић нестала је око 14 часова испред зграде у којој живи, у Улици 8. марта број 6 у Убу. Дуња има смеђу косу, браон очи, висока око 100 цм, на себи је у тренутку нестанка имала сиву дуксерицу и… »
Ово је снимак мале Дуње минут пре него што јој се изгубио траг: Потрчала преко воћњака, пала, а онда...
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу, а како сазнаје екипа са терена, тренутак њеног нестанка забележила је надзорна камера. Камера која се налази на комшијској кући снимила је девојчицу у тренутку… »
“Нека Бог да само да је жива!” Деда нестале девојчице уплашен да је неко отео Дуњу
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Деда девојчице Дуње Марковић, која је данас око 14.00 часова, нестала Улици 8. март у Убу, говорио је за медије и открио да се плаше да је девојчица отета. - Могу само да кажем да овај терен јако добро познајем… »
Дуњина мајка мало пре нестанка ћерке доживела велику трагедију: Комшиница открила потресне детаље
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Мајка нестале девојчице Дуње Марковић (2) из Уба доживела је пре неколико дана велику трагедију! Како Телеграф незванично сазнаје, њој је преминуо брат, а данас је била на сахрани. "Њена мајка је данас у… »
Нестала двогодишња девојчица у Убу – активиран систем "Пронађи ме"
РТВ 03.03.2025
УБ - Двогодишња девојчица Дуња Марковић нестала је око 14 часова испред зграде у којој живи, у Улици 8. марта број 6 у Убу. Дуња има смеђу косу, браон очи, висока око 100 цм, на себи је у тренутку нестанка имала сиву дуксерицу… »
Активиран систем "Пронађи ме": Нестала мала Дуња (2)
ИнфоКГ 03.03.2025
Данас је на Убу нестала Дуња Марковић, стара 2 године. Последњи пут, Дуња је виђена око 14.00 часова испред зграде у којој живи, у Улици 8. марта број 6. Дуња има смеђу косу, браон очи, висока је око 100 цм. На себи је у… »
Детаљи нестанка мале Дуње (2): Играла се са браћом, мајка приметила да је нема када се вратила са посла
Нова 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, дечаци су први и други разред. Нестанак је приметила мајка, око 17 сати, када се вратила са посла. Деца су се иначе играла на… »
Активиран систем "Пронађи ме": Девојчица Дуња Марковић (2) нестала у Убу
Еуроневс 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић, стара две године, нестала је данас око 14 сати у Убу, наводи се на систему Пронађи ме. Систем Пронађи ме је активиран, саопштавајући да је нестала девојчица Дуња Марковић, стара две године. Она има… »
Активиран систем "Пронађи ме“: Нестала двогодишња девојчица на Убу
Инсајдер 03.03.2025
Двогодишња девојчица Дуња Марковић нестала је око 14 часова испред зграде у којој живи, у Улици 8. марта број 6 на Убу. Дуња има смеђу косу, браон очи, висока око 100 цм, на себи је у тренутку нестанка имала сиву дуксерицу и… »
"Молим свакога ко је види..." Огласила се Мајка нестале Дуње! Породица у шоку Ево шта су деда и ујна поручили (фото)
Дневник 03.03.2025
Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу, а њена мајка се огласила на друштвеним мрежама и поделила апел. Нестала девојчица старости годину и по дана, данас око 14-15 часова, околина Уба. Молим свакога ко је види или има било… »
(Фото) мештани изашли на улице Опсадно у Убу! Полиција дигла дронове у потрази за маленом дуњом
Дневник 03.03.2025
У Убу је опсадно стање након нестанка малене (2) Дуње Марковић. Како јављају репортерке Телеграфа са лица места, полиција је подигла дронове у потрази за девојчицом. На улицама је много људи, а полиција је испред зграде где… »
Нема нових информација о несталој дуњи Јурић о томе шта би могло да отежа потрагу
Дневник 03.03.2025
БЕОГРАД: Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић изјавио је да још увек нема нових информација везаних за нестанак двогодишње девојчице Дуње Марковић и апеловао да грађани позову полицију у случају да имају… »
Уб на ногама, трага се за малом Дуњом (2): Огласила се фамилија нестале девојчице
Нова 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. Како Блиц сазнаје велики број полиције и грађана налази се на улицама Уба у потрази за Дуњом. „Сви смо у шоку, чим смо сазнали за нестанак, дошли смо код њих. За сада не знам… »
Огласио се деда нестале девојчице: Поделио слику са унуком, па замолио све да се јаве
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Деда нестале девојчице Дуње Марковић, Горан Митровић, огласио се на друштвеној мрежи фејсбук. Он је на свом налогуобјавио фотографију са девојчицом и том приликом замолио све који имају неку информацију о њеном… »
Прве слике из Уба: Одавде је нестала двогодишња Дуња, полиција испред зграде, дронови надлећу насеље
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Двогодишња Дуња Марковић нестала је данас око 14 часова у Убу, у Улици 8. марта број 6. Оно што је до сада потврђено је да родитељи нису били ту у тренутку нестанка и, како је потврђено Телеграфу, девојчицу су… »
Полиција дигла дронове у потрази за малом Дуњом (2)! Опсадно стање у Убу, маса људи изашла на улице
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. У Убу је опсадно стање након нестанка малене (2) Дуње Марковић. Како јављају репортерке Телеграфа са лица места, полиција је подигла дронове у потрази за девојчицом. - На улицама је много људи, а полиција је… »
Како функционише систем "Пронађи ме" који се активира у случају нестанка деце у Србији
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Вечерас је грађанима Србије стигла порука која подиже највиши аларм када је активиран систем "Пронађи ме" који се активира приликом нестанка деце. Данас, овај систем је покренут због нестанка двогодишње девојчице… »
Све што до сада знамо о несталој Дуњи (2) у Убу: Једна ствар највише брине и плаши
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Цела Србија и регион са стрепњом прати вести о несталој Дуњи Марковић у Убу која има само две године, надајући се да ће потрага брзо добити срећан крај. Оно што је до сада потврђено је да родитељи нису били ту у… »
Нестала девојчица Дуња Марковић у Убу: Активиран систем "Пронађи ме"
НИН 03.03.2025
Двогодишња девојчица Дуња Марковић нестала је данас око 14 часова у Улици 8. марта у Убу, објављено је на сајту Министарства унутрашњих послова - система ''Пронађи ме''. Девојчица има смеђу косу, браон очи, висока је око 100… »
Нестала двогодишња девојчица – Активиран систем „пронађи ме“
Став.лифе 03.03.2025
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка двогодишње девојчице (2023) која је задњи пут виђена око 14 часова, у Убу у Улици 8. марта број 6… »
Глас Зајечара 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић, стара две године, нестала је данас око 14 сати у Убу, наводи се на систему Пронађи ме. Систем Пронађи ме је активиран, саопштавајући да је нестала девојчица Дуња Марковић, стара две године. Она има… »
Хитна потрага за несталом двогодишњом девојчицом у Убу: Активиран систем „Пронађи ме“
Глас југа 03.03.2025
Дуња Марковић (2023) има смеђу косу, браон очи и висока је око 100 центиметара. У тренутку нестанка носила је сиву дуксерицу и сиву тренерку. МУП апелује на све грађане да, уколико имају било какве информације које могу помоћи у… »
Огласио се систем Пронађи ме: Нестала девојчица на Убу
РТВ Нови Пазар 03.03.2025
Нестала двогодишња девојчица Дуња, активиран систем „Пронађи ме“
Југмедиа 03.03.2025
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка двогодишње девојчице (2023) која је задњи пут виђена око 14 часова, у Убу у Улици 8. марта број 6… »
Нестала девојчица Дуња (2) у Убу: Активиран систем Пронађи ме
Нова 03.03.2025
Данас око 14 часова у Убу је нестала двогодишња девојчица Дуња Марковић. МУП Србије је због нестанка девојчице активирао систем Пронађи ме. Нестала девојчица има смеђу косу, смеђе очи и висока је око метар. У тренутку нестанка… »
Активиран систем „Пронађи ме“ нестала Дуња Марковић (2) у Убу
Градски портал 018 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас у Убу. Систем „Пронађи ме“ је активиран након пријаве нестанка. Дана 03.03.2025. године око 14.00 цасова у Убу нестала је девојчица старости 2 године. Више информација на… »
МУП: Нестала двогодишња девојчица у Убу
Нишке вести 03.03.2025
Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) активирали су вечерас систем “Пронађи ме” због нестанка двогодишње девојчице послдњи пут виђене око 14 часова у Убу. Како је наведено у саопштењу, Дуња Марковић има смеђу косу… »
Нестало дете - активиран систем Пронађи ме
Мој Нови Сад 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић, стара две године, нестала је у понедељак 3. марта око 14 сати у Убу, наводи се на систему Пронађи ме. Она има смеђу косу, браон очи, а висока је око метар.У тренутку нестанка имала је на себи сиву… »
Мајка приметила да нема детета кад се вратила с посла ово су нови детаљи нестанка малене дуње Била са старијом браћом
Дневник 03.03.2025
"Браћа су се вратила, ње није било, на камерама смо видели..." Стриц нестале девојчице за Курир открио детаље драме која је…
Курир 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић (2) нестала је данас поподне у Убу, а како је њен стриц потврдио за "Курир", играла се са браћом недалеко од куће пре нестанка. - Не знам шта бих рекао, тражимо је сви. Играла се са браћом и они су се… »
ХИТНО! НЕСТАЛА ДВОГОДИШЊА ДЕВОЈЧИЦА У УБУ!
Право у центар 03.03.2025
УБ – Двогодишња девојчица, Дуња Марковић, нестала је 3. марта 2025. године, око 14 часова у Улици 8. марта у Убу. Полиција и породица моле грађане за помоћ у проналажењу девојчице. Дуња има смеђу косу, браон очи и висока је… »
Детаљи нестанка девојчице у Убу Играла се са браћом, мајка приметила да је нема кад је дошла са посла
Курир 03.03.2025
Нестало дете активиран систем „Пронађи ме“
Ин медија 03.03.2025
Нестала девојчица у Убу, активиран систем „Пронађи ме“. Девојчица Дуња Марковић, стара две године, нестала је данас око 14 сати у Убу, наводи се на систему Пронађи ме. Систем Пронађи ме је активиран, саопштавајући да је нестала… »
Огласио се МУП о несталој девојчици Упутили хитан апел, ово су детаљи
Курир 03.03.2025
Активиран систем „Пронађи ме” - Нестала девојчица у Убу
Глас Западне Србије 03.03.2025
„Данас око 14.00 часова у Убу нестала је девојчица старости око две године. Сва ваша сазнања јавите на 192” ГЗС… »
Нови магазин 03.03.2025
Детаљи нестанка девојчице у Убу Играла се са браћом, мајка приметила да је нема кад је дошла са посла
У центар 03.03.2025
Двогодишња Дуња Марковић нестала је данас у Убу. У тренутку нестанка била је са старијом браћом, који су ученици првог и другог разреда основне школе. Деца су се играла на песку, а нестанак је приметила мајка око 17 часова… »
Активиран систем „Пронађи ме“: Нестала девојчица
У центар 03.03.2025
Девојчица Дуња Марковић, стара две године, нестала је данас око 14 сати у Убу, наводи се на систему Пронађи ме. Систем Пронађи ме је активиран, саопштавајући да је нестала девојчица Дуња Марковић, стара две године. МУП Она има… »
Овде је нестала двогодишња Дуња у Убу: Улица без много гужве, у суседству разне фирме
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Двогодишњој Дуњи Марковић у Убу сваки траг губи се данас после 14 сати, након што се у песку наводно играла са старијом браћом. Улица 8. марта, где је девојчица нестала, није претерано насељена ни позната по… »
Несталу Дуњу (2) чувала браћа, родитељи нису били ту: Откривамо нове детаље нестанка девојчице у Убу
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Нестанак двогодишње Дуње Марковић у Убу узнемирио је целу Србију! Како Телеграф сазнаје, малену Дуњу су пре нестанка чувала остала деца. Укупно их има осморо. Према нашим информацијама, родитељи нису били ту, а… »
Овако изгледа порука која је вечерас подигла Србију на ноге
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Вечерас је активиран систем "Пронађи ме" и на мобилне телефоне бројних грађана пристигла је порука чији садржај и у најуздржанијима изазива језу - нестало је дете. Полиција трага за двогодишњом Дуњом Марковић (2)… »
Огласио се МУП након нестанка девојчице у Убу
Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка двогодишње девојчице (2023) која је задњи пут виђена око 14 часова, у Убу у Улици 8… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката, ево где се могу предати пријаве
Морава инфо пре 2 сатајош 32 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА Масовни напад на Кременчук; Ситуација са испоруком оружја Украјини критична, наставља се присилна мобилизација
РТВ пре 1 сатјош 48 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 57 минутајош 30 повезаних
Нови шампион Формуле један Ландо Норис: Срећан сам због титуле у Ф1, осећај је сјајан
Дневник пре 1 сатјош 38 повезаних