Povezane vesti
Uživo nastavlja se potraga za Dunjom Marković (2) Poslednji put viđena kako šeta iza kuće u Ubu (foto/video)
Blic pre 9 minuta
Dunja Marković (2) nestala je juče u Ubu, a sistem "Pronađi me" je aktiviran nakon prijave nestanka. Potraga za njom trajala je do duboko u noć, a nastavilja se jutros u šest časova. Dunja ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 100 centimetara… »
Kako se bezazlena igra pretvorila u noćnu moru Devojčica Dunja Marković (2) nestala bez traga pored kuće:Ovo su najvažniji…
Kurir pre 9 minuta
"Devojčica Dunja Marković nestala na Ubu, ima 2 godine, smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 100 centimetara. U trenutku nestanka je na sebi imala sivu trenerku i sivu duksericu. Ako imate bilo kakva saznanja o njoj, pozovite 192." Ovako je sinoć… »
"Čuo sam vrisak i istrčao kao lud iz kuće!" Komšije progovorile o nestanku Dunje Marković iz Uba - "kamera je snimila da…
Kurir pre 3 minuta
Čuo sam vrisak, ali nisam znao šta se dešava... Istrčao sam kao lud iz kuće i video da komšinica viče. Dozivala je decu. Ovim rečima za Kurir počinje priču o drami kod Uba, meštanin koji je opisao kako je saznao da je njegova mala komšinica… »
(Video) Kamo sreće da je živa! Dunjin (2) deda sumnja da mu je unuka oteta: "Nije mogla da prepešači oranje i stigne do…
Blic pre 21 minuta
"Poznajem ovaj teren dobro, ona nije mogla da prepešači oranje i stigne do šume", ovako počinje priču deda malene Dunje Marković (2) iz Uba koja je juče u 14 sati nestala u Ulici 8. marta. "Oko 17.30 časova otac male Dunje, Stojan, zvao je mog… »
Nestala dunja Marković (2): Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u…
Blic pre 1 sat
Sistem "Pronađi me" aktiviran je večeras u Srbiji zbog nestanka devojčice Dunje Marković (2) iz Uba. Sistem " Pronađi me" je aktiviran nakon prijave nestanka devojčice Dunje Marković. - Dana 03.03.2025. godine oko 14 časova u Ubu nestala je… »
"Kao da je neko: Zvao..." Oglasila se tetka od oca nestale Dunje Marković (2): "Nastavila je ka livadi sama" (video)
Blic pre 1 sat
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je u ponedeljak poslepodne u Ubu dok se igrala sa braćom i sestrama ispred porodične kuće. U potragu za devojčicom uključena je cela Srbija, a večeras je treći put od početka primene aktiviran sistem Pronađi… »
(Video) Snimljen trenutak kad je nestala Dunja Marković (2)! Pogledajte snimak: Devojčica sama odlazi od kuće, spotiče se…
Kurir pre 2 sata
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas oko 14 časova u Ubu, a nakon što je aktiviran sistem "Pronađi me" u potragu su se uključili sve ekipe, kao i cela Srbija! Na snimku nadzornih kamera iz ulice u kojoj je poslednji put viđena vidi se kako… »
Ekipa Insajdera na Ubu: U toku potraga za nestalom devojčicom
Insajder pre 5 sati
Veliki broj pripadnika policije i Gorske službe spasavanja je na Ubu, gde je u toku potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom. Kako javlja reporterka Insajdera, oni pretražuju okolne njive, podignut je dron i koristi se termovizijska kamera. Na… »
Nestala dvogodišnja devojčica u Ubu, aktiviran sistem „Pronađi me“
Danas pre 5 sati
Preko sistema „Pronađi me“ građani su obavešteni da je nestala dvogodišnja devojčica Dunja Marković u Ubu. Devojčica je nestala u 14 časova, a poslednji put viđena je ispred zgrade u kojoj živi, u Ulici 8. marta broj 6. Ima smeđu kosu… »
(Video) Snimljen trenutak nestanka dunje Marković: Devojčica išetala iz dvorišta, pala, pa nastavila u nepoznatom pravcu…
Blic pre 5 sati
Devojčica Dunja Marković nestala je danas oko 14 sati u Ubu. U potragu za njom uključena je cela Srbija, a "Blic" je došao do snimka sa sigurnosnih kamera na kojem se vidi njen nestanak! Na snimku koji traje 3 i po minuta (gornji snimak), vidi se… »
Pogledajte kako se kretala malena Dunja (2) pre nestanka! Obučena u sivo polako odmiče od kuće, ali joj onda nešto odvlači…
Kurir pre 5 sati
Snimak sa sigurnosnih kamera je uspeo da uhvati trenutke pred nestanak malene Dunje Marković (2) koja je nestala danas oko 14 časova u Ubu. Kako se vidi na snimku, Dunja, obučena u sivu trenerku i duksericu odlazi od kuće, dok se njena braća i sestre… »
"Nemojte širiti lažne informacije": Oglasio se Igor Jurić i uputio hitan apel zbog male Dunje (2) iz Uba
Blic pre 7 sati
Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je danas da još uvek nema novih informacija vezanih za nestalu devojčice Dunje Marković i apelovao da građani pozovu policiju u slučaju da imaju bilo kakvu važnu informaciju. Oglasio… »
"Krećem za Srbiju da se pridružim potrazi": Potresna izjava dede nestale Dunje (2) iz Uba
Blic pre 6 sati
"U Austriji sam, sada krećem za Srbiju da se pridružim potrazi", ovim rečima se Blicu oglasio deda nestale Dunje Marković (2) iz Uba. Njegova unuka nestala je danas u 14 časova u Ulici 8. marta u Ubu, a njen nestanak roditelji su prjavili u 18 sati… »
Ove situacije mogu biti opasne za nestalu Dunju (2): Pedijatar za "Blic" objašnjava koliko dete ovog uzrasta može da bude…
Blic pre 6 sati
Opsežna potraga za Dunjom Marković (2), koja je danas oko 14 časova nestala u Ubu i dalje traje, a kako za "Blic" objašnjava pedijatar Saša Milićević ona sada nema sve što detetu u tom uzrastu treba - vodu, hranu, toplotu, blizinu majke i… »
(Foto) ovde je poslednji put viđena nestala Dunja Marković (2): Mrkli mrak otežava potragu, iza kuće nepregledna poljana…
Blic pre 6 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas poslepodne u Ubu. Veliki broj pripadnika policije je na terenu i pretražuje svaki pedalj naselja u okolini ulice 8. mart gde je devojčica poslednji put viđena. U potragu su se uključile i komšije, a… »
Oglasio se deda nestale Dunje Marković: Objavio fotografiju sa devojčicom, moli sve da mu jave bilo kakvu informaciju o njoj…
Blic pre 7 sati
Oglasio se deda nestale devočice Dunje Marković, Goran Mitrović. On je na svom nalogu na Fejsbuku objavio fotografiju sa devojčicom i molbu da se svi koji imaju neku informaciju o njenom nestanku jave na njegov broj telefona. Devojčica Dunja… »
"Čuli smo majku kako doziva Dunju": Oglasile se komšije iz Uba, policija podigla dronove: Traži se devojčica Dunja…
Blic pre 7 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Majka je prijavila nestanak devojčice kada se vratila s posla oko 17 sati. - Moja supruga je večeras oko 7 sati čula… »
Ovde je nestala dunja Marković (2) iz uba: Ulica bez gužve, u blizini nekoliko firmi: Policija na terenu, podignuti dronovi
Blic pre 7 sati
Dunja Marković (2) nestala je danas u 14 časiva u Ulici 8. marta u Ubu i potraga za njom i dalje traje. Ulica u kojoj je devojčica nestala nije preterano naseljena, a u blizini se nalazi nekoliko firmi. Ulica 8. marta, gde je devojčica nestala, nije… »
"Molim svakoga ko je: Vidi..." Oglasila se majka devojčice Dunje Marković (2) koja je nestala u Ubu (foto)
Blic pre 7 sati
Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu, a njena majka se oglasila na društvenim mrežama i podelila apel. - Nestala devojčica starosti godinu i po dana, danas oko 14-15 časova, okolina Uba. Molim svakoga ko je vidi ili ako ima bilo kakvu… »
Išetala iz kuće, a da niko nije primetio: Dunja (2) iz Uba je u trenutku nestanka bila sa braćom i sestrama, roditelji nisu…
Blic pre 7 sati
Dunja Marković (2) iz Uba čiji je nestanak prijavljen ovog popdneva, u trenutku nestanka bila je sa svojom braćom i sestrom i prema prvim saznanjima policije, išetala je iz kuće, a da niko nije primetio. U trenutku nestanka roditelji nisu bili tu, a… »
Kako je nestala Dunja Marković (2) iz Uba? Majka videla da nema deteta kad se vratila s posla, čuvala je dva starija brata
Blic pre 8 sati
Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. U trenutku nestanka bila je sa starijom braćom, dečaci su prvi i drugi razred. Majka je prijavila nestanak devojčice kada se vratila s posla oko 17 sati. Deca su se inače igrala na pesku… »
Ub na nogama! Traga se za malom Dunjom (2), oglasila se ujna: "Ne znamo ni da li je oteta ili ubijena"
Blic pre 8 sati
Dvogodišnja devojčica Dunja Marković iz Uba nestala je danas posle podne. Devojčica Dunja Marković (2) nestala je danas u Ubu. Kako Blic saznaje veliki broj policije i građana nalazi se na ulicama Uba u potrazi za Dunjom. - Svi smo u šoku, čim smo… »
Vesti dana »

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 10 satijoš 1 povezana