Повезане вести

Последњи велики интервју Саше поповића: Прижељкујем унуче, ево, Сузана и ја чекамо! Овако је говорио о његовој најтежој…

Последњи велики интервју Саше поповића: Прижељкујем унуче, ево, Сузана и ја чекамо! Овако је говорио о његовој најтежој…

Курир 04.03.2025
Последњи велики интервју Саша Поповић је за „Гранд“ дао пред почетак 2024. године у којем је отворено говорио о породици, каријери и неоствареним жељама. Саша је тада говорио томе колико жели да добије унуче, причао је на који… »
Разлика у годинама није мала: Ево колико је Саша Поповић био старији од Сузане Јовановић

Разлика у годинама није мала: Ево колико је Саша Поповић био старији од Сузане Јовановић

Мондо 04.03.2025
Саша Поповић биће сахрањен у четвртак на Бежанијском гробљу, а удовица Сузана Јовановић је данас обавила припреме у пратњи сина и снаје. Саша Поповић и Сузана Јовановић важили су за један од најскладнијих парова са јавне… »
Имао милионе, па јео кифлу и возио се аутобусом 4 године: Последњи интервју Саше Поповића, признао да прижељкује унуче

Имао милионе, па јео кифлу и возио се аутобусом 4 године: Последњи интервју Саше Поповића, признао да прижељкује унуче

Мондо 04.03.2025
Последњи велики интервју Саша Поповић је за Гранд дао пред почетак 2024. године у којем је отворено говорио о породици, каријери и неоствареним жељама. Саша Поповић је у свом последњем интервјуу говорио томе колико жели да… »
"Хвала свим добрим људима који се саосећају у нашем болу": Прво оглашавање Сузане Јовановић и ћерке након смрти Саше Поповића…

"Хвала свим добрим људима који се саосећају у нашем болу": Прво оглашавање Сузане Јовановић и ћерке након смрти Саше Поповића…

Блиц 04.03.2025
Сузана Јовановић, огласила се први пут на свом профилу на Инстаграму, након смрти супруга Саше Поповића, који је преминуо пре два дана у 70. години живота. "Хвала свим добрим људима који су нам изјавили саучешће и који се… »
Многе ствари о Саши поповићу су биле тајна, једино је Сузана знала све: Ево како је реаговао на питање да ли ће његова жена…

Многе ствари о Саши поповићу су биле тајна, једино је Сузана знала све: Ево како је реаговао на питање да ли ће његова жена…

Курир 04.03.2025
Иако би многи помислили да се о животу Саше Поповића зна све, својевремено је признао да ипак није тако и да је његове тајне знала само његова супруга Сузана Јовановић. Саша Поповић је једном приликом причао о свом животу… »
"Све што сам преживела се одразило на здравље" Удовиц Саше Поповића годинама има проблем са штитном жлездом, после развода од…

"Све што сам преживела се одразило на здравље" Удовиц Саше Поповића годинама има проблем са штитном жлездом, после развода од…

Курир 04.03.2025
Певачица Сузана Јовановић до последњег тренутка је била највећа подршка супругу Саши Поповићу, а мало ко зна да и она сама годинама има озбиљне здравствене проблеме. Саша Поповић и Сузана Јовановић су имали хармоничан однос на… »
Многе ствари о Саши Поповићу су биле тајна, једино је Сузана знала све: Ево како је реаговао на питање да ли ће његова жена…

Многе ствари о Саши Поповићу су биле тајна, једино је Сузана знала све: Ево како је реаговао на питање да ли ће његова жена…

Блиц 04.03.2025
Иако би многи помислили да се о животу Саше Поповића зна све, својевремено је признао да ипак није тако и да је његове тајне знала само његова супруга Сузана Јовановић. Саша Поповић је недавно отворено причао о свом животу… »
"Све што сам преживела се одразило на здравље": Жена Саше Поповића годинама има проблем са штитном жлездом - Након развода од…

"Све што сам преживела се одразило на здравље": Жена Саше Поповића годинама има проблем са штитном жлездом - Након развода од…

Блиц 04.03.2025
Певачица Сузана Јовановић до последњег тренутка је била највећа подршка супругу Саши Поповићу, а мало ко зна да и она сама годинама има озбиљне здравствене проблеме. Саша Поповић и Сузана Јовановић су имали хармоничан однос на… »
Жена Саше Поповића прошла пакао у првом браку: Сузана након развода сазнала дијагнозу, лечи се годинама

Жена Саше Поповића прошла пакао у првом браку: Сузана након развода сазнала дијагнозу, лечи се годинама

Мондо 04.03.2025
Брак Саше и Сузане био је идиличан, али је пре тога певачица прошла голготу и развод са Радетом. Певачица Сузана Јовановић до самог краја била је највећа подршка свом супругу Саши Поповићу, а мало је познато да се и она годинама… »

Вести дана »