Povezane vesti
"Neka moju smrt shvate kao odlazak": Potresne scene Vedrane Rudan u emisiji, nikada je ovakvu nismo videli
Mondo 04.03.2025
Vedrana je iskreno priznala da je razmišljala o eutanaziji i da je ozbiljno razmatrala tu opciju. Hrvatska književnica Vedrana Rudan (75) nedavno je gostovala u jednoj emisiji, gde je otvoreno govorila o teškoj bolesti sa kojom se suočava, otkrivajući… »
Potresne scene Vedrane Rudan: Spisateljica se slomila govoreći o opakoj bolesti koja je izjeda "Imam izuzetno agresivni rak…
Kurir 04.03.2025
Proslavljena književnica Vedrana Rudan (75), gostovala je nedavno u emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT-u i tom prilikom govorila o opakoj bolesti od koje boluje i otkrila nepoznate detalje borbe protiv iste. Pred kraj same emisije Vedrana je odlučila da u se… »
Vedrana Rudan se slomila i izgovorila najbolnije reči "Neka moju smrt shvate kao odlazak na područje bez signala"
Dnevnik 04.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan (75), gostovala je pre par dana u jednoj emisiji i tom prilikom govorila o opakoj bolesti i otkrila nepoznate detalje borbe protiv iste. Pred kraj same emisije Vedrana se slomila i potresne scene pogodile su mnoge… »
"Ne želim da umirem na rate..." Potresne scene Vedrane Rudan u emisiji: Govorila o borbi s opakom bolešću
Telegraf 04.03.2025
Preporučujemo. Hrvatska književnica Vedrana Rudan (75) gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otvoreno govorila o svojoj borbi s teškom bolešću. Njene reči i emotivan nastup duboko su pogodili mnoge gledaoce. Pred kraj emisije, književnica se… »
Potresne scene vedrane Rudan u emisiji: Bori se sa opakom bolešću, a njene reči odzvanjaju: "Neka moju smrt shvate kao odlazak…
Blic 04.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan (75), gostovala je pre par dana u jednoj emisiji i tom prilikom govorila o opakoj bolesti i otkrila nepoznate detalje borbe protiv iste. Pred kraj same emisije Vedrana se slomila i potresne scene pogodile su mnoge… »
Vesti dana »
"Vreme je opasno po ljude i životinje!" RHMZ je upravo izdao dramatično upozorenje za naredna 2 dana: Prvo ćemo se kuvati na tropskim temperaturama, a onda kreće žestoko nevreme
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Pregovori Amerike i Irana počinju u Švajcarskoj, dok Teheran tvrdi da je Ormuski moreuz ponovo zatvoren
BBC News pre 38 minutajoš 27 povezanih
Tunis bez šansi na Mundijalu nakon poraza od Japana, nije im pomogla ni smena selektora
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 29 povezanih
"Marin mi je rekao da mora da igra": Bogdanović i Vjetrović o heroju Nemačke
Mondo pre 43 minutajoš 29 povezanih
Raspored Mundijala (11. dan): Igra Iran, Zelenortska Ostrva protiv dvostrukog prvaka sveta jure novo iznenađenje
Danas pre 1 satjoš 24 povezane