Povezane vesti

Maja Nikolić posle poraza na PZE tvrdi: „Ja sam srpska heroina i moralni pobednik“

Maja Nikolić posle poraza na PZE tvrdi: „Ja sam srpska heroina i moralni pobednik“

Nova pre 5 sati
Pevačica Maja Nikolić učestvovala je na PZE sa pesmom "Žali srce moje", ali nije uspela da se plasira u finale. Uprkos tome što je nastupala sa polomnjenom nogom i borila se do samog kraja, Maja je ispala odmah u polufinalu. Pevačica ne krije da je… »
Maja Nikolić se ne smiruje! Nakon debakla na pze donela odluku: Ovo će uraditi

Maja Nikolić se ne smiruje! Nakon debakla na pze donela odluku: Ovo će uraditi

Kurir pre 8 sati
Maja Nikolić ne odustaje od Evrovizije. Pevačica je rešila da se i sledeće godine prijavi na ovo takmičenje. To će biti sedmi put da se trudi da ode ne svetsku scenu. Maja Nikolić želi da ostvari svoj san: - Ozbiljno sam se spremila za ovaj… »
Maja Nikolić donela veliku odluku: Nakon poraza na pze 2025: "Žao mi je što nisam dovela Evropu u Beograd"

Maja Nikolić donela veliku odluku: Nakon poraza na pze 2025: "Žao mi je što nisam dovela Evropu u Beograd"

Blic pre 10 sati
Maja Nikolić ne odustaje od takmičenja na "Pesmi za Evroviziju", pa je donela odluku da i naredne godine učestvuje na ovom takmičenju. Maja Nikolić želi da ostvari svoj san i predstavlja Srbiju na Evroviziji, a ovo je sedmi put da se takmiči na… »

Vesti dana »