Povezane vesti
Maja Nikolić posle poraza na PZE tvrdi: „Ja sam srpska heroina i moralni pobednik“
Nova 04.03.2025
Pevačica Maja Nikolić učestvovala je na PZE sa pesmom "Žali srce moje", ali nije uspela da se plasira u finale. Uprkos tome što je nastupala sa polomnjenom nogom i borila se do samog kraja, Maja je ispala odmah u polufinalu. Pevačica ne krije da je… »
Maja Nikolić se ne smiruje! Nakon debakla na pze donela odluku: Ovo će uraditi
Kurir 04.03.2025
Maja Nikolić ne odustaje od Evrovizije. Pevačica je rešila da se i sledeće godine prijavi na ovo takmičenje. To će biti sedmi put da se trudi da ode ne svetsku scenu. Maja Nikolić želi da ostvari svoj san: - Ozbiljno sam se spremila za ovaj nastup, kao i… »
Maja Nikolić donela veliku odluku: Nakon poraza na pze 2025: "Žao mi je što nisam dovela Evropu u Beograd"
Blic 04.03.2025
Maja Nikolić ne odustaje od takmičenja na "Pesmi za Evroviziju", pa je donela odluku da i naredne godine učestvuje na ovom takmičenju. Maja Nikolić želi da ostvari svoj san i predstavlja Srbiju na Evroviziji, a ovo je sedmi put da se takmiči na ovom… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor sedmorici osumnjičenih za napad na policajce tokom protesta u Užicu, dvojici kućni pritvor
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 8 satijoš 12 povezanih

Miloš Ćuk: Loše smo ušli u meč, mogli smo bolje sa igračem više
Sportski žurnal pre 2 satajoš 34 povezane