Povezane vesti
"Prošlo mi je u trenutku kroz glavu naših 35 godina druženja": Pevač slomljen zbog odlaska Saše Popovića: "Osećam samo bol"…
Blic 04.03.2025
Mnoge poznate ličnosti koje su sarađivale i družile se sa Sašom Popovićem opraštaju se od njega i evociraju zajedničke uspomene, a sada se nakon njegove smrti oglasio i pevač Miloš Bojanić. Saša je četiri decenija proveo na estradi i bio je zaslužan za… »
"U šoku sam, izgubio sam dugogodišnjeg prijatelja" Miloš Bojanić potpuno slomljen zbog smrti: "Osećam tugu i bol..."
Kurir 04.03.2025
Estradni mag Saša Popović lečio se u onkološkom institutu "Gustav Rusi" u Vilzifu, malom predgrađu Pariza, gde je i proveo poslednje dane svog života, okružen porodicom i najboljim timom lekara. Ovim povodom oglasio se i poznati folker Miloš Bojanić… »
Vesti dana »

Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Politika pre 1 satjoš 21 povezana

Uživo "krenuli su, idite u skloništa!" Sirene u Tel Avivu i Jerusalimu, Iran napada balističkim raketama: Ovo se desilo prvi put od početka rata, pogođena "žila kucavica" Teherana (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 90 povezanih

Helikopter se srušio u predgrađu Atine! Pojavio se snimak pada u more, panika među kupačima, u letelici koja je išla za Mikonos bilo petoro ljudi (foto, video)
Kurir pre 1 minutjoš 29 povezanih

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Novi magazin pre 4 satijoš 20 povezanih