Povezane vesti
"Prošlo mi je u trenutku kroz glavu naših 35 godina druženja": Pevač slomljen zbog odlaska Saše Popovića: "Osećam samo bol"…
Blic 04.03.2025
Mnoge poznate ličnosti koje su sarađivale i družile se sa Sašom Popovićem opraštaju se od njega i evociraju zajedničke uspomene, a sada se nakon njegove smrti oglasio i pevač Miloš Bojanić. Saša je četiri decenija proveo na estradi i bio je zaslužan za… »
"U šoku sam, izgubio sam dugogodišnjeg prijatelja" Miloš Bojanić potpuno slomljen zbog smrti: "Osećam tugu i bol..."
Kurir 04.03.2025
Estradni mag Saša Popović lečio se u onkološkom institutu "Gustav Rusi" u Vilzifu, malom predgrađu Pariza, gde je i proveo poslednje dane svog života, okružen porodicom i najboljim timom lekara. Ovim povodom oglasio se i poznati folker Miloš Bojanić… »
Vesti dana »
Od danas niže doplate za lekove: Uštede do 40 odsto za građane, evo koje terapije će koštati manje
NIN pre 35 minutajoš 23 povezane
Najmanje devet osoba poginulo u ruskom napadu na Kijev
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 18 povezanih
Medić pred istorijskim ispitom: Beograd čeka spektakl, ali preko puta stoji opasni d-Rod
Večernje novosti pre 35 minutajoš 14 povezanih
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 25 minutajoš 17 povezanih
Temperatura ide do 40 stepeni, Dunav na istorijskom minimumu: Ni pljuskovi neće doneti pravo osveženje
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih