Povezane vesti
"Prošlo mi je u trenutku kroz glavu naših 35 godina druženja": Pevač slomljen zbog odlaska Saše Popovića: "Osećam samo…
Blic pre 6 sati
Mnoge poznate ličnosti koje su sarađivale i družile se sa Sašom Popovićem opraštaju se od njega i evociraju zajedničke uspomene, a sada se nakon njegove smrti oglasio i pevač Miloš Bojanić. Saša je četiri decenija proveo na estradi i bio je… »
"U šoku sam, izgubio sam dugogodišnjeg prijatelja" Miloš Bojanić potpuno slomljen zbog smrti: "Osećam tugu i bol..."
Kurir pre 6 sati
Estradni mag Saša Popović lečio se u onkološkom institutu "Gustav Rusi" u Vilzifu, malom predgrađu Pariza, gde je i proveo poslednje dane svog života, okružen porodicom i najboljim timom lekara. Ovim povodom oglasio se i poznati folker Miloš… »
Vesti dana »

Đurić i Petković o neredima u Skupštini Srbije: "Opozicija u Beogradu napravila haos po receptu Aljbina Kurtija"
Blic pre 6 minutajoš 196 povezanih

Ko su optuženi za krivična dela u vezi sa korupcijom u slučaju nadstrešnice
Nova ekonomija pre 3 satajoš 38 povezanih

BLOG UŽIVO Prosvetari marširaju ka Ljigu, novosadsko dopisništvo RTS pridružilo se bojkotu Vučića
Nova pre 6 minutajoš 32 povezane

Oglasio se deda nestale Dunje Marković: Objavio fotografiju sa devojčicom, moli sve da mu jave bilo kakvu informaciju o njoj (foto)
Blic pre 6 minutajoš 172 povezane