Povezane vesti
"Prošlo mi je u trenutku kroz glavu naših 35 godina druženja": Pevač slomljen zbog odlaska Saše Popovića: "Osećam samo bol"…
Blic 04.03.2025
Mnoge poznate ličnosti koje su sarađivale i družile se sa Sašom Popovićem opraštaju se od njega i evociraju zajedničke uspomene, a sada se nakon njegove smrti oglasio i pevač Miloš Bojanić. Saša je četiri decenija proveo na estradi i bio je zaslužan za… »
"U šoku sam, izgubio sam dugogodišnjeg prijatelja" Miloš Bojanić potpuno slomljen zbog smrti: "Osećam tugu i bol..."
Kurir 04.03.2025
Estradni mag Saša Popović lečio se u onkološkom institutu "Gustav Rusi" u Vilzifu, malom predgrađu Pariza, gde je i proveo poslednje dane svog života, okružen porodicom i najboljim timom lekara. Ovim povodom oglasio se i poznati folker Miloš Bojanić… »
Vesti dana »
Policija upada u stan, osumnjičeni odmah ležu na pod: Ovako su uhapšena trojica za paljenje lokala u Beogradu
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
Ko ima problem sa otkupom mleka, nek pozove ovaj broj: Nadležni najavili mere kako bi se sprečila šteta
Kurir pre 3 satajoš 29 povezanih
Neke linije se privremeno ukidaju, uvode se nove, a 35 menja trasu: Sve izmene gradskog prevoza 1. januara
Blic pre 3 satajoš 56 povezanih
Promet robe u trgovini na malo u novembru 2025. veći za 9,0 odsto u tekućim cenama
Blic pre 4 satijoš 24 povezane
Dva glavna cilja Vučića u 2026: Očuvanje mira i stabilnosti i da ekonomski bude najbolja u istoriji
Glas Zaječara pre 1 satjoš 18 povezanih