Повезане вести

"Имам неиздрживе болове, јако ме боле ноге": Кум и пријатељ породице Саше Поповића изнео потресне детаље о последњим данима…

"Имам неиздрживе болове, јако ме боле ноге": Кум и пријатељ породице Саше Поповића изнео потресне детаље о последњим данима…

Блиц 04.03.2025
Естрадни маг Саша Поповић последњих месеци лечио се у болници у Паризу, а сада је његов породични пријатељ и кум за "Блиц" испричао како су изгледали његови последњи дани док се лавовски борио са опаком болешћу. Певач Дејан… »
Мука ме ухватила кад сам то прочитао: Кум открио велику неистину која кружи о Саши Поповићу

Мука ме ухватила кад сам то прочитао: Кум открио велику неистину која кружи о Саши Поповићу

Стори 04.03.2025
Саша Поповић је преминуо после тешке болести, а његов одлазак погодио је све који су му блиски. Од медијској мага опраштају се многи на друштвеним мрежама, колеге, сарадници, пријатељи.. Ипак, мало је оних који заиста знају шта… »
Огласио се Сашин кум, тврди да су многи лагали једну ствар у вези с Поповићем

Огласио се Сашин кум, тврди да су многи лагали једну ствар у вези с Поповићем

Свет & Скандал 04.03.2025
Кум Саше Поповића не може да се помири с губитком Дејан Ћирковић Ћира, кум Саше Поповића неутешан је због његове смрти. Он је кроз сузе открио да му је веома тешко, те да је знао да је Саша био у веома тешком стању, али да се… »
"Враћао си ме у такмичење кад сам испадала": Звезда Гранда ван себе због одласка Саше Поповића, речима не може да опише шта…

"Враћао си ме у такмичење кад сам испадала": Звезда Гранда ван себе због одласка Саше Поповића, речима не може да опише шта…

Блиц 04.03.2025
Певачица Драгица Златић која је успела да дође до финала у "Звездама Гранда" захвалила се на преминулом Саши Поповићу на свему што је учинио за њу и њену каријеру. Она је истакла колико јој је значила подршка Поповића током… »
Саша Поповић за рођендан купио гробно место? Тај дан му је био најтужнији, признао и због чега (видео)

Саша Поповић за рођендан купио гробно место? Тај дан му је био најтужнији, признао и због чега (видео)

Вечерње новости 04.03.2025
ЈАВНОСТ је пре три дана затекла вест о смрти Саше Поповића, оснивача и дугогодишњег креативног директора Гранд продукције, који је преминуо након кратке борбе у 70. години. Фото: АТА имагес/А. Ахел Међутим, освануо је снимак из… »
"Имам неиздрживе болове, јако ме боле ноге" Кум Саше Поповића изнео потресне детаље о последњим данима естрадног мага (фото)…

"Имам неиздрживе болове, јако ме боле ноге" Кум Саше Поповића изнео потресне детаље о последњим данима естрадног мага (фото)…

Курир 04.03.2025
Естрадни маг Саша Поповић последњих месеци лечио се у болници у Паризу, а сада је његов породични пријатељ и кум испричао како су изгледали његови последњи дани док се лавовски борио са опаком болешћу. Певач Дејан Ћирковић… »
Пријатељ Саше Поповића изнео потресне детаље о његовим последњим данима: "Није имао снаге ни да прича..."

Пријатељ Саше Поповића изнео потресне детаље о његовим последњим данима: "Није имао снаге ни да прича..."

Б92 04.03.2025
Саша Поповић преминуо је 1. марта након тешке битке са карциномом. Његов кум и близак дугогодишњи пријатељ и сарадник, певач Дејан Ћирковић Ћира открио је за домаће медије како су протекли његови последњи дани на лечењу у… »
"Свима нам је дао животну шансу": Саша Поповић је био заслужан за њену каријеру, а сада се певачица опростила од њега

"Свима нам је дао животну шансу": Саша Поповић је био заслужан за њену каријеру, а сада се певачица опростила од њега

Блиц 04.03.2025
Бројне јавне личности опраштају се од креативног директора "Гранда", Саше Поповића, који је умро у 70. години у болници у Паризу, а сада се тужним поводом огласила и некадашња учесница "Звезде Гранда", Јелена Костов. Она је… »
Освануле читуље Саши Поповићу: Емотивни опроштаји колега и пријатеља од оснивача Гранда

Освануле читуље Саши Поповићу: Емотивни опроштаји колега и пријатеља од оснивача Гранда

Телеграф 04.03.2025
Препоручујемо. Саша Поповић, оснивач и креативни директор "Гранда", преминуо је пре три дана у 70. години, након кратке борбе са болешћу. Иако је последње месеце живота провео у болници у Француској, вест о његовом одласку… »

Вести дана »