Povezane vesti

"Imam neizdržive bolove, jako me bole noge" Kum Saše Popovića izneo potresne detalje o poslednjim danima estradnog maga…

"Imam neizdržive bolove, jako me bole noge" Kum Saše Popovića izneo potresne detalje o poslednjim danima estradnog maga…

Kurir pre 23 minuta
Estradni mag Saša Popović poslednjih meseci lečio se u bolnici u Parizu, a sada je njegov porodični prijatelj i kum ispričao kako su izgledali njegovi poslednji dani dok se lavovski borio sa opakom bolešću. Pevač Dejan Ćirković Ćira neutešan… »
Prijatelj Saše Popovića izneo potresne detalje o njegovim poslednjim danima: "Nije imao snage ni da priča..."

Prijatelj Saše Popovića izneo potresne detalje o njegovim poslednjim danima: "Nije imao snage ni da priča..."

B92 pre 16 minuta
Saša Popović preminuo je 1. marta nakon teške bitke sa karcinomom. Njegov kum i blizak dugogodišnji prijatelj i saradnik, pevač Dejan Ćirković Ćira otkrio je za domaće medije kako su protekli njegovi poslednji dani na lečenju u Parizu. Ćira… »
"Svima nam je dao životnu šansu": Saša Popović je bio zaslužan za njenu karijeru, a sada se pevačica oprostila od njega

"Svima nam je dao životnu šansu": Saša Popović je bio zaslužan za njenu karijeru, a sada se pevačica oprostila od njega

Blic pre 2 sata
Brojne javne ličnosti opraštaju se od kreativnog direktora "Granda", Saše Popovića, koji je umro u 70. godini u bolnici u Parizu, a sada se tužnim povodom oglasila i nekadašnja učesnica "Zvezde Granda", Jelena Kostov. Ona je istakla koliko je… »
"Imam neizdržive bolove, jako me bole noge": Kum i prijatelj porodice Saše Popovića izneo potresne detalje o poslednjim…

"Imam neizdržive bolove, jako me bole noge": Kum i prijatelj porodice Saše Popovića izneo potresne detalje o poslednjim…

Blic pre 2 sata
Estradni mag Saša Popović poslednjih meseci lečio se u bolnici u Parizu, a sada je njegov porodični prijatelj i kum za "Blic" ispričao kako su izgledali njegovi poslednji dani dok se lavovski borio sa opakom bolešću. Pevač Dejan Ćirković Ćira… »
Osvanule čitulje Saši Popoviću: Emotivni oproštaji kolega i prijatelja od osnivača Granda

Osvanule čitulje Saši Popoviću: Emotivni oproštaji kolega i prijatelja od osnivača Granda

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Saša Popović, osnivač i kreativni direktor "Granda", preminuo je pre tri dana u 70. godini, nakon kratke borbe sa bolešću. Iako je poslednje mesece života proveo u bolnici u Francuskoj, vest o njegovom odlasku duboko je potresla… »

Vesti dana »