Povezane vesti

Opozicija za haos u parlamentu krivi vlast

RTV 04.03.2025
BEOGRAD - Poslanici opozicije koji su danas izazvali incidente u parlamentu, bacali dimne bombe, suzavac, duvali u vuvuzele dok su se obraćali poslanici vladajuće koalicije i ministri za atmosferu u parlamentu optužili su vlast, tvrdeći da je to odraz… »
Opozicioni lideri okrivili vlast za haos u parlamentu, najavili plan za sutrašnju sednicu

Opozicioni lideri okrivili vlast za haos u parlamentu, najavili plan za sutrašnju sednicu

Euronews 04.03.2025
Poslanici opozicije koji su danas izazvali incidente u parlamentu, bacali dimne bombe, suzavac, duvali u vuvuzele dok su se obraćali poslanici vladajuće koalicije i ministri za atmosferu u parlamentu optužili su vlast, tvrdeći da je to odraz… »

Telegraf 04.03.2025
Preporučujemo. Poslanici opozicije koji su danas izazvali incidente u parlamentu, bacali dimne bombe, suzavac, duvali u vuvuzele dok su se obraćali poslanici vladajuće koalicije i ministri za atmosferu u parlamentu optužili su vlast, tvrdeći da je to… »
Jovanović posle haosa u Skupštini: Koristili smo dimne kutije i aerosol, većinu sam sam uneo

Jovanović posle haosa u Skupštini: Koristili smo dimne kutije i aerosol, većinu sam sam uneo

NIN 04.03.2025
Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović rekao je danas da Srbijom vlada polusvet i da se boji da će situacija i u zemlji i u Skupštini Srbije eskalirati. On je rekao da su danas koristili dimne kutije i aerosol, a da je većinu tih… »
Jovanović (NDSS): Formirati prelaznu vladu koja će organizovati poštene izbore

Jovanović (NDSS): Formirati prelaznu vladu koja će organizovati poštene izbore

Beta 04.03.2025
Poslanik i predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (NDSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da je zasedanje republičkog parlamenta neprihvatljivo i da je cilj opozicije formiranje prelazne vlade koja će organizovati demokratske i slobodne izbore… »
Ivanović (NPS): Opozicija neće dozvoliti da budu usvojeni zakoni Vlade u ostavci

Ivanović (NPS): Opozicija neće dozvoliti da budu usvojeni zakoni Vlade u ostavci

Beta 04.03.2025
Poslanik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Aleksandar Ivanović izjavio je danas da opozicija neće dozvoliti nastavak sednice Narodne skupštine jer, kako je rekao, ne mogu da budu usvojeni zakoni koje je predložila Vlada u ostavci. Ivanović je agenciji… »

Vesti dana »