Povezane vesti
"Adrijana mesarović dobila limenku u glavu, siniša mali pogođen u rame": Vučević: "Imunitet vam ne daje za pravo da bacate…
Blic pre 3 sata
Premijer Miloš Vučević obratio se nakon incidenata u Skupštini Srbije i poželeo brz oporavak povređenih poslanicama. - Da poželim brz oporavak povređenim poslanicama i beba koja nosi naša poslanica Sonja Ilić da bude dobro. Obišao sam moju… »
Vučević o incidentima u Skupštini: Teror političke manjine i brukanje cele Srbije
Euronews pre 5 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević se obratio povodom novih incidenata u Skupštini Srbije. On je poželeo brz oporavak povređenim poslanicama i da beba koju nosi poslanica Sonja Ilić iz Gračanice bude dobro. "Obišao sam moju staru dobru drugaricu… »
"Povređenim poslanicama želim brz oporavak" Premijer Vučević: Očekujem od Tužilaštva odgovore oko odgovornosti…
Dnevnik pre 5 sati
Premijer Miloš Vučević obratio se nakon nemilih scena u Narodnoj skupštini i poželeo brz oporavak povređenih poslanicama. Da poželim brz oporavak povređenim poslanicama i beba koja nosi naša poslanica Sonja Ilić da bude dobro. Obišao sam moju… »
Uživo Vučević o incidentima u Skupštini: Nema ovo veze sa protestima i nadstrešnicom, ovo je politički terorizam
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Premijer Miloš Vučević obraća se javnosti nakon strašnih incidenata koji su se dogodili danas u Narodnoj skupštini. - Pre svega želim brz oporavak povređenim poslanicama i da beba koju nosi naša poslanica Sonja Ilić bude dobro… »
Vesti dana »

Vučić: Scene u Skupštini koje nisu viđene od uspostavljanja višestranačja, tražićemo krivičnopravnu odgovornost
RTS pre 41 minutajoš 61 povezana

Advokati: VJT u Beogradu pokušava da abolira funkcionere za pad nadstrešnice
Novi magazin pre 58 minutajoš 42 povezane

Trudo: Trampov cilj je slabljenje ekonomije da bi pripojio zemlju
Vesti online pre 34 minutajoš 65 povezanih

Jajima na parlament: Održan protest ispred Skupštine Srbije, Trg Nikole Pašića odblokiran (foto)
Blic pre 16 minutajoš 37 povezanih

Premijer: Kijev odlučan nastaviti saradnju s Washingtonom nakon obustave američke pomoći
Al Jazeera pre 5 satijoš 62 povezane