Povezane vesti
Perišić: "Mi nismo tim"
Sportske.net pre 4 sati
Ivan Perišić bio je kivan na PSV uoči meča protiv Arsenala u Ligi šampiona. PSV je domaćin u prvom meču, u utorak, u 21 sat. "Mi nismo tim. Ne igramo dobro. Moramo više da se ponašamo kao tim, a to u ovom momnetu ne radimo. Ne borimo se jedni za… »
Perišić pred Arsenal ljut na saigrače: Mi nismo tim
Sport klub pre 8 sati
PSV Ajndhoven u osmini finala Lige šampiona igra protiv Arsenala, a prvi meč dolazi u vreme kada se PSV u Erediviziji izmiče tlo pod nogama. Brojne kritike je izneo Ivan Perišić. PSV je domaćin u prvom meču (utorak, 21 sat), a Ivan Perišić imao… »
Vesti dana »

BLOG Dimne bombe, PP aparat i jaja: Incidenti na sednici Skupštine, Brnabić tvrdi – UKP mora da uradi uviđaj
N1 Info pre 17 minutajoš 202 povezane

Radna grupa koja procenjuje ispunjenost prva tri studentska zahteva predstaviće sutra svoje zaključke
NIN pre 3 satajoš 40 povezanih

Jajima na parlament: Protest ispred Skupštine Srbije: Blokiran Trg Nikole Pašića, gužve u centru grada (foto, mapa)
Blic pre 17 minutajoš 33 povezane

Kako je nestala Dunja Marković (2) iz Uba? Majka videla da nema deteta kad se vratila s posla, čuvala je dva starija brata
Blic pre 17 minutajoš 191 povezana

"Tramp je možda ruski agent": Sad obustavile vojnu pomoć Ukrajini, stižu oštre reakcije iz celog sveta
Mondo pre 2 satajoš 62 povezane