Povezane vesti
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
N1 Info 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
Novi magazin 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Iza vesti: Stevan Filipović
N1 Info 04.03.2025
Vesti dana »
(Foto) Novi napadi Izraela na Bejrut: Pogođena stambena zgrada, najmanje 19 mrtvih; Francuska šalje "60 tona pomoći" Libanu i traži hitan sastanak UN
Blic pre 15 minutajoš 53 povezane
Srrpkinja i Hrvat nisu kombinacija! Loše vesti stižu iz Indijan Velsa
Večernje novosti pre 35 minutajoš 46 povezanih
Dejan Žujović objašnjava otkud njegovi Srpski liberali na lokalnim izborima
Danas pre 25 minutajoš 20 povezanih
"Šta bi mi Kobi rekao?": Ubacio 83 poena na jednom meču i prisetio se velikana - napisao samo tri reči uz sliku za večnost
Nova pre 15 minutajoš 27 povezanih