Povezane vesti
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
N1 Info 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
Novi magazin 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Iza vesti: Stevan Filipović
N1 Info 04.03.2025
Vesti dana »

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana