Povezane vesti
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
N1 Info 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
Novi magazin 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Iza vesti: Stevan Filipović
N1 Info 04.03.2025
Vesti dana »
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 3 minutajoš 29 povezanih
Srbija i nelegalna gradnja: Kako podneti prijavu za legalizaciju po novom zakonu
Nova ekonomija pre 57 minutajoš 88 povezanih
Tramp 'razočaran' Zelenskim jer 'nije ni pročitao mirovni plan'
BBC News pre 28 minutajoš 52 povezane
Najmanje petoro ubijeno u novoj eskalaciji sukoba Tajlanda i Kambodže
Novi magazin pre 22 minutajoš 39 povezanih