Povezane vesti
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
N1 Info 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Filipović: Svaki deo društva mora nešto da rizikuje, studenti su eksplicitno tražili da se ostatak države aktivira
Novi magazin 04.03.2025
"Mislim da treba najveća politička snaga trenutno u Srbiji da požuri da se artikuliše, a to su studenti. Sami su preuzeli ulogu toga i narod im je dodelio tu titulu. Sad je ta amorfna masa zapravo relevantna politička snaga, bez obzira na to da li oni to… »
Iza vesti: Stevan Filipović
N1 Info 04.03.2025
Vesti dana »
Sneg i zahlađenje u Srbiji: Južno od Save i Dunava do 20 cm snežnog pokrivača
Glas Zaječara pre 40 minutajoš 31 povezana
Đedović: Krajem nedelje očekujemo odgovor iz SAD o zahtevu za produženje licence NIS-u
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane
Danas sastanak proizvođača mleka i Ministarstva, učesnici blokada odredili delegaciju
Beta pre 25 minutajoš 17 povezanih
Tramp pomogao Putinovim ljudima da dođu u evropsku zemlju. Tačno u ovo vreme kreću pregovori o budućnosti Ukrajine: Stigla žestoka poruka iz Amerike
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Podneta krivična prijava za napad na novinara Žarka Bogosavljevića u Novom Sadu
Radio sto plus pre 10 minutajoš 19 povezanih