Povezane vesti
Ako vam se ide na put oko sveta, evo koliko vam novca traba! Iznos zavisi samo od jedne ključne stvari
Kurir 04.03.2025
Mnogi ljudi žele da izađu u svet i slobodno putuju, ali to nije tako lako, s obzirom na brojne troškove. Sada je studija pokazala kakve bi to cifre zapravo bile. Ako se spremate za tako nešto, ovo je dobar okvir. Istraživanje, koje je sproveo Talker… »
Ako vam se ide na put oko sveta, evo koliko vam novca treba! Iznos zavisi samo od jedne ključne stvari
Blic 04.03.2025
Istraživanje je pokazalo da trećina anketiranih na putovanje ne bi pošlo bez pola miliona dolara, ali ima i onih koji bi se spakovali i krenuli sa svega 50.000. Mnogi ljudi žele da izađu u svet i slobodno putuju, ali to nije tako lako, s obzirom na… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 13 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 33 minutajoš 48 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 52 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 33 minutajoš 23 povezane