Povezane vesti
Uslediće velika promena za nastup na evroviziji: Princ menja nastup: "Ljudi će ostati bez daha"
Blic pre 53 minuta
Nakon pobede na PZE 2025. za predstavnika Srbije na „Pesmi Evrovizije“ počele su pripreme za evrovizijsku scenu. Princ ističe da će sad raditi na tome da osmisle izmene koje će nastup podići na viši nivo. Pripreme za nastup u Bazelu na 69… »
Princ se već priprema za Bazel, najavio izmene oko nastupa: "Svi će ostati bez daha"
B92 pre 3 sata
Stefan Zdravković, alijas Princ od Vranje, srpski predstavnik na Evroviziji 2025, već se sprema za ovo takmičenje koje se održava u Bazelu, u maju. Nakon što je sa pesmom "Mila", pre svega nekoliko dana, odneo pobedu na "Pesmi za Evroviziju 2025"… »
Princ najavio izmene oko nastupa na "Evroviziji 2025": "Mislim da će ljudi ostati bez daha", evo kakve promene planira da…
Kurir pre 4 sati
Nakon što je sa pesmom "Mila" odneo pobedu na " Pesmi za Evroviziju 2025" Stefan Zdravković Princ već je počeo sa pripremama za ovogodišnju " Evroviziju" koja će se održati u Bazelu u Švajcarskoj. - Ima previše obaveza, ali sam spreman i siguran… »
"Ljudi će ostati bez daha": Princ od Vranje menja nastup za Pesmu Evrovizije
Mondo pre 4 sati
Princ od Vranje otkrio da će nastup na sceni u Bazelu izgledati drugačije nego na PZE. Princ od Vranje, pevač čije je pravo ime Stefan Zdravković, pobednik na PZE za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije, otkrio je da je počeo pripreme za senu u… »
Velika promena za Princa od Vranje na Evroviziji: "Ljudi će ostati bez daha..."
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Predstavnik Srbije na Evroviziji, Princ od Vranje otkrio je da uveliko sprema svoj nastup kojim će se Evropi predstaviti u Bazelu. Kako je najvio gostujući na RTS, svoj nastup će potpuno izmeniti. - Ima previše obaveza, ali sam spreman… »
Vesti dana »

Tuča i dimne bombe u Skupštini Srbije, protest ispred parlamenta
BBC News pre 29 minutajoš 70 povezanih

Advokati osumnjičenog u padu nadstrešnice: Postupak se vodi da bi se abolirali državni funkcioneri
Radio 021 pre 2 satajoš 43 povezane

Podršku niškom dopisništvu RTS pružile i kolege iz Leskovca, Bujanovca, Prokuplja i Vranja
Jugmedia pre 3 satajoš 37 povezanih