Повезане вести

Уследиће велика промена на евровизији: Принц мења наступ: "Људи ће остати без даха"

Уследиће велика промена на евровизији: Принц мења наступ: "Људи ће остати без даха"

Блиц 04.03.2025
Након победе на ПЗЕ 2025. за представника Србије на „Песми Евровизије“ почеле су припреме за евровизијску сцену. Принц истиче да ће сад радити на томе да осмисле измене које ће наступ подићи на виши ниво. Припреме за наступ у… »
Принц се већ припрема за Базел, најавио измене око наступа: "Сви ће остати без даха"

Принц се већ припрема за Базел, најавио измене око наступа: "Сви ће остати без даха"

Б92 04.03.2025
Стефан Здравковић, алијас Принц од Врање, српски представник на Евровизији 2025, већ се спрема за ово такмичење које се одржава у Базелу, у мају. Након што је са песмом "Мила", пре свега неколико дана, однео победу на "Песми за… »
"Људи ће остати без даха": Принц од Врање мења наступ за Песму Евровизије

"Људи ће остати без даха": Принц од Врање мења наступ за Песму Евровизије

Мондо 04.03.2025
Принц од Врање открио да ће наступ на сцени у Базелу изгледати другачије него на ПЗЕ. Принц од Врање, певач чије је право име Стефан Здравковић, победник на ПЗЕ за представника Србије на Песми Евровизије, открио је да је почео… »
Принц најавио измене око наступа на "Евровизији 2025": "Мислим да ће људи остати без даха", ево какве промене планира да…

Принц најавио измене око наступа на "Евровизији 2025": "Мислим да ће људи остати без даха", ево какве промене планира да…

Курир 04.03.2025
Након што је са песмом "Мила" однео победу на " Песми за Евровизију 2025" Стефан Здравковић Принц већ је почео са припремама за овогодишњу " Евровизију" која ће се одржати у Базелу у Швајцарској. - Има превише обавеза, али сам… »
Велика промена за Принца од Врање на Евровизији: "Људи ће остати без даха..."

Велика промена за Принца од Врање на Евровизији: "Људи ће остати без даха..."

Телеграф 04.03.2025
Препоручујемо. Представник Србије на Евровизији, Принц од Врање открио је да увелико спрема свој наступ којим ће се Европи представити у Базелу. Како је највио гостујући на РТС, свој наступ ће потпуно изменити. - Има превише… »

Вести дана »