Povezane vesti
(Video) Za 80. Rođendan predstavljena nova verzija zvezdine himne Pevali fudbaleri, košarkaši i legendarni vođa Delija
Dnevnik 04.03.2025
Crvena zvezda proslavlja 80. rođendan, a povodom velikog jubileja klub je snimio novi spot za himnu, koja je dobila drugačiji, moderniji aranžman. Nju je napisao čuveni dečiji pesnik, Ljubivoje Ršumović, poznat kao veliki zvezdaš, a himna "Mladići… »
Zvezda dobila novu verziju himne na 80. rođendan: Pevali fudbaleri, košarkaši, legendarni vođa Delija
Telegraf 04.03.2025
Preporučujemo. Crvena zvezda proslavlja 80. rođendan, a povodom velikog jubileja klub je snimio novi spot za himnu, koja je dobila drugačiji, moderniji aranžman. Nju je napisao čuveni dečiji pesnik, Ljubivoje Ršumović, poznat kao veliki zvezdaš, a himna… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 20 minutajoš 20 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 6 minutajoš 15 povezanih

Supruga Čarlija Kirka stala pred kamere, pa rekla neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli"
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih

Ponoš: Vučić pokušava da se pridigne pridržavajući se za vojsku, ali je politički mrtvac
N1 Info pre 10 minutajoš 1 povezana