Povezane vesti

"Pogledali smo se i jedan drugog pitali da li je živa": Spasilac otkrio momenat kad su pronašli devojčicu (2)

"Pogledali smo se i jedan drugog pitali da li je živa": Spasilac otkrio momenat kad su pronašli devojčicu (2)

Mondo pre 18 sati
Dejan Ševković, član Gorske službe spasavanja ispričao je kako je devojčica spasena. Jutro koje je donelo olakšanje počelo je dramatičnom scenom kada je dvogodišnja devojčica, koja je nestala u ponedeljak u Ubu, pronađena u teškom stanju sa… »
"Videli smo da se bori za život, trčeći sam je nosio do kola, plakao sam" Dejan iz GSS opisao dramatično spasavanje nestale…

"Videli smo da se bori za život, trčeći sam je nosio do kola, plakao sam" Dejan iz GSS opisao dramatično spasavanje nestale…

Kurir pre 17 sati
Jutro koje je donelo olakšanje počelo je dramatičnom scenom kada je dvogodišnja devojčica, koja je nestala u ponedeljak u Ubu, pronađena u teškom stanju sa promrzlinama. Dejan Ševković, član Gorske službe spasavanja (GSS), prisetio se… »
"Glava joj je bila u lišću, borila se za: Život!" Spasilac Dejan o dramatičnom spasavanju Dunje: "Plakao sam, trčeći smo…

"Glava joj je bila u lišću, borila se za: Život!" Spasilac Dejan o dramatičnom spasavanju Dunje: "Plakao sam, trčeći smo…

Blic pre 18 sati
Juče ujutru je cela nacija osetila olakšanje nakon što smo saznali da je pronađena devojčica Dunja Marković, koja je nestala u ponedeljak u Ubu. Dejan Ševković, član Gorske službe spasavanja (GSS), prisetio se dramatičnog trenutka kada su… »

Blic pre 18 sati
Juče ujutru je cela nacija osetila olakšanje nakon što smo saznali da je pronađena devojčica Dunja Marković, koja je nestala u ponedeljak u Ubu. Dejan Ševković, član Gorske službe spasavanja (GSS), prisetio se dramatičnog trenutka kada su… »
Dunja (2) je provela 15 sati na hladnoći: Kako su spasilac Dejan i keruša Mala pronašli devojčicu iz Uba

Dunja (2) je provela 15 sati na hladnoći: Kako su spasilac Dejan i keruša Mala pronašli devojčicu iz Uba

Nova pre 22 sata
Spasilački pas odveo je pripadnike Gorske službe spasavanja do dvogodišnje devojčice tokom višečasovne potrage za nestalim detetom kod Uba. Kažu da je trenutak pronalaska deteta bio emotivan za njih jer su znali da je dete provelo 15 sati sâmo na… »
Dunja provela 15 sati Na hladnoći: Kako su spasilac Dejan i keruša Mala pronašli devojčicu iz Uba: "ležala je Na stomaku…

Dunja provela 15 sati Na hladnoći: Kako su spasilac Dejan i keruša Mala pronašli devojčicu iz Uba: "ležala je Na stomaku…

Blic pre 22 sata
Spasilački pas odveo je pripadnike Gorske službe spasavanja do dvogodišnje devojčice tokom višečasovne potrage za nestalim detetom kod Uba. Kažu da je trenutak pronalaska deteta bio emotivan za njih jer su znali da je dete provelo 15 sati samo na… »
Devojčica koja je nestala u Ubu provela 15 sati na hladnoći: Ležala na stomaku kad ju je pronašla keruša Mala

Devojčica koja je nestala u Ubu provela 15 sati na hladnoći: Ležala na stomaku kad ju je pronašla keruša Mala

Mondo pre 22 sata
Devojčica koja je nestala u Ubu je provela 15 sati sama na hladnoći. Spasilački pas odveo je pripadnike Gorske službe spasavanja do dvogodišnje devojčice tokom višečasovne potrage za nestalim detetom kod Uba. Kažu da je trenutak pronalaska deteta… »
Ikona je postala heroj Srbije Evo šta je prvo uradila kada je osetila nestalu devojčicu u blizini: "Tada sam znao da nešto…

Ikona je postala heroj Srbije Evo šta je prvo uradila kada je osetila nestalu devojčicu u blizini: "Tada sam znao da nešto…

Kurir pre 24 sata
Srbija je dobila jednog pomalo neobičnog heroja: kerušu po imenu Mala (Ikona), koja je nakon dramatičnih sati potrage uspela da pronađe nestalu devojčicu sa Uba nad čijom je sudbino strepela cela zemlja. Mala je inače pretražni pas Gorske službe… »
Ovo je bio ključni trenutak kada je pas Mala pronašao Dunju (2): Dete je ležalo na stomaku, a onda...

Ovo je bio ključni trenutak kada je pas Mala pronašao Dunju (2): Dete je ležalo na stomaku, a onda...

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Spasilački pas Mala odveo je pripadnike Gorske službe spasavanja do dvogodišnje devojčice tokom višečasovne potrage za nestalim detetom kod Uba. Kažu da je trenutak pronalaska deteta bio emotivan za njih jer su znali da je dete… »
"Kada smo čuli, počeli smo svi da plačemo": Aleksandra iz GSS-a za "Blic" opisala kako je izgledao trenutak u kom su…

"Kada smo čuli, počeli smo svi da plačemo": Aleksandra iz GSS-a za "Blic" opisala kako je izgledao trenutak u kom su…

Blic pre 1 dan
Srbiju su jutros probudile najlepše moguće vesti - mala Dunja Marković (2) je pronađena. Agonija koja je trajala preko 15 sati uspešno je okončana zahvaljujući pripadnicima GSS-a koji su uz pomoć vernog kolege, nemačkog ovčara "Male" i našli… »

Vesti dana »