Povezane vesti
Princ od Vranje o optužbama za pedofiliju: "Prijavio sam policiji, nameštaju mi" FOTO
B92 pre 14 sati
Princ od Vranje odneo je pobedu na muzičkom takmičenju "PZE 2025", a nekoliko dana nakon što je izabran za predstavnika na "Evroviziji", isplivala je navodna šok prepiska njega i maloletne devojke. Naime, sada se na mreži "X" pojavila prepiska u… »
"Pokušavaju da mi nameste": Amidžić pitao Princa od Vranja za optužbe da je pedofil, pobednik PZE 2025 odmah reagovao…
Blic pre 22 sata
Princ od Vranje odneo je pobedu na muzičkom takmičenju "PZE 2025", a nekoliko dana nakon što je izabran za predstavnika na "Evroviziji", isplivala je navodna šok prepiska njega i maloletne devojke. Naime, sada se na mreži "X" pojavila prepiska u… »
Princa od Vranje optužili za pedofiliju! Objavljene poruke sa maloletnicama, a onda se oglasio i on: Slučaj je prijavljen!
Kurir pre 22 sata
Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, odneo je pobedu na Pesmi za Evroviziju sa numerom "Mila" i predstavljaće nas i našu zemlju u Bazelu, na predstojećoj "Evroviziji 2025", a sada su o njemu iznete šokantne tvrdnje od kojih je… »
Princ od Vranje o optužbama za pedofiliju: „Pokušavaju da mi nameste, slučaj je prijavljen“
Nova pre 22 sata
Ovogodišnji srpski predstavnik na Evroviziji našao se u neprijatnoj situaciji nakon što su na društvenim mrežama osvanule navodne poruke koje je slao maloletnici. Princ od Vranje prokomentarisao je poruke koje kruže internetom, a zbog kojih ga… »
Princ od Vranje optužen za pedofiliju: Skandal nakon pze, isplivale poruke, on sve prijavio policiji
Mondo pre 23 sata
Pevač je demantovao priče i istakao da je sve prijavio policiji. Haos nakon pobede Stefana Zdravkovića, poznatijeg kao Princ od Vranje, i dalje se ne smiruje. Danima nakon takmičenja ređale su se različite zavere, poput da je pesma plagijat i… »
Vesti dana »

Sjedinjene Američke Države odbacile plan arapskih lidera za rekonstrukciju Gaze
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Ekspertska grupa Univerziteta u Beogradu: Nije objavljena kompletna dokumentacija u vezi sa rekonstrukcijom nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Brnabić: Danas glasanje o Zakonu o visokom obrazovanju i ispunjenje 4. zahteva
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana

SAD isključile Ukrajinu iz sistema za obaveštavanje o napadima; Makron sazvao sastanak evropskih vojnih lidera
RTS pre 1 satjoš 2 povezane