Povezane vesti
Princ od Vranje o optužbama za pedofiliju: "Prijavio sam policiji, nameštaju mi" FOTO
B92 05.03.2025
Princ od Vranje odneo je pobedu na muzičkom takmičenju "PZE 2025", a nekoliko dana nakon što je izabran za predstavnika na "Evroviziji", isplivala je navodna šok prepiska njega i maloletne devojke. Naime, sada se na mreži "X" pojavila prepiska u kojoj se… »
"Pokušavaju da mi nameste": Amidžić pitao Princa od Vranja za optužbe da je pedofil, pobednik PZE 2025 odmah reagovao: "Bavim…
Blic 05.03.2025
Princ od Vranje odneo je pobedu na muzičkom takmičenju "PZE 2025", a nekoliko dana nakon što je izabran za predstavnika na "Evroviziji", isplivala je navodna šok prepiska njega i maloletne devojke. Naime, sada se na mreži "X" pojavila prepiska u kojoj se… »
Princ od Vranje o optužbama za pedofiliju: „Pokušavaju da mi nameste, slučaj je prijavljen“
Nova 05.03.2025
Ovogodišnji srpski predstavnik na Evroviziji našao se u neprijatnoj situaciji nakon što su na društvenim mrežama osvanule navodne poruke koje je slao maloletnici. Princ od Vranje prokomentarisao je poruke koje kruže internetom, a zbog kojih ga optužuju… »
Princa od Vranje optužili za pedofiliju! Objavljene poruke sa maloletnicama, a onda se oglasio i on: Slučaj je prijavljen!
Kurir 05.03.2025
Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, odneo je pobedu na Pesmi za Evroviziju sa numerom "Mila" i predstavljaće nas i našu zemlju u Bazelu, na predstojećoj "Evroviziji 2025", a sada su o njemu iznete šokantne tvrdnje od kojih je javnost… »
Princ od Vranje optužen za pedofiliju: Skandal nakon pze, isplivale poruke, on sve prijavio policiji
Mondo 05.03.2025
Pevač je demantovao priče i istakao da je sve prijavio policiji. Haos nakon pobede Stefana Zdravkovića, poznatijeg kao Princ od Vranje, i dalje se ne smiruje. Danima nakon takmičenja ređale su se različite zavere, poput da je pesma plagijat i slično, no… »
Vesti dana »

Nova.rs: Određen jednomesečni pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju rekonstrukcije pruge i stanice u Novom Sadu
N1 Info pre 13 minutajoš 26 povezanih

Nevreme stiže u Srbiju, oglasio se RHMZ: Mogući pljuskovi, grad i olujni vetar
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane

Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u "Oluji"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih