Povezane vesti
Princ od Vranje o optužbama za pedofiliju: "Prijavio sam policiji, nameštaju mi" FOTO
B92 05.03.2025
Princ od Vranje odneo je pobedu na muzičkom takmičenju "PZE 2025", a nekoliko dana nakon što je izabran za predstavnika na "Evroviziji", isplivala je navodna šok prepiska njega i maloletne devojke. Naime, sada se na mreži "X" pojavila prepiska u kojoj se… »
"Pokušavaju da mi nameste": Amidžić pitao Princa od Vranja za optužbe da je pedofil, pobednik PZE 2025 odmah reagovao: "Bavim…
Blic 05.03.2025
Princ od Vranje odneo je pobedu na muzičkom takmičenju "PZE 2025", a nekoliko dana nakon što je izabran za predstavnika na "Evroviziji", isplivala je navodna šok prepiska njega i maloletne devojke. Naime, sada se na mreži "X" pojavila prepiska u kojoj se… »
Princ od Vranje o optužbama za pedofiliju: „Pokušavaju da mi nameste, slučaj je prijavljen“
Nova 05.03.2025
Ovogodišnji srpski predstavnik na Evroviziji našao se u neprijatnoj situaciji nakon što su na društvenim mrežama osvanule navodne poruke koje je slao maloletnici. Princ od Vranje prokomentarisao je poruke koje kruže internetom, a zbog kojih ga optužuju… »
Princa od Vranje optužili za pedofiliju! Objavljene poruke sa maloletnicama, a onda se oglasio i on: Slučaj je prijavljen!
Kurir 05.03.2025
Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, odneo je pobedu na Pesmi za Evroviziju sa numerom "Mila" i predstavljaće nas i našu zemlju u Bazelu, na predstojećoj "Evroviziji 2025", a sada su o njemu iznete šokantne tvrdnje od kojih je javnost… »
Princ od Vranje optužen za pedofiliju: Skandal nakon pze, isplivale poruke, on sve prijavio policiji
Mondo 05.03.2025
Pevač je demantovao priče i istakao da je sve prijavio policiji. Haos nakon pobede Stefana Zdravkovića, poznatijeg kao Princ od Vranje, i dalje se ne smiruje. Danima nakon takmičenja ređale su se različite zavere, poput da je pesma plagijat i slično, no… »
Vesti dana »

CIK u Prištini odbio zahtev Srpske liste za učešće na izborima; Reakcija Beograda: Ništa nije gotovo
Sputnik pre 1 satjoš 21 povezana

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 23 minutajoš 23 povezane

Netanjahu najavljuje početak pregovora o oslobađanju talaca dok se nastavlja plan zauzimanja Gaze
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 31 povezana

„Vučić je prevarant i sve što radi u ekonomskoj politici je prevara“
Pravda pre 3 satajoš 24 povezane

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i regionalni incidenti
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 49 povezanih