Povezane vesti

Nema više skrivanja: Brak Verice i Veljka nije med i mleko

Nema više skrivanja: Brak Verice i Veljka nije med i mleko

Svet & Skandal pre 19 sati
Brak Verice Rakočević privlači pažnju Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića oduvek izaziva interesovanje javnosti, i to prvenstveno zbog značajne razlike u njihovim godinama. Verica je čak 35 godina starija od svog supruga Veljka, što je… »
“Medo moj, ludilo koje me nervira” Verica Rakočević se javno obratila 35 godina mlađem mužu!

“Medo moj, ludilo koje me nervira” Verica Rakočević se javno obratila 35 godina mlađem mužu!

Vesti online pre 20 sati
Modna kreatorka Verica Rakočević javno se obratila svom 35 godina mlađem suprugu Veljku Kuzmančeviću. Naime, Verica je na svom Fejsbuku podelila emotivnu čestitku povodom njegovog 42. rođendana. – Medo moj, uvek da budeš srećan i danas i posle… »
"Njegovo ludilo me nervira" Verica Rakočević se javno obratila 35 godina mlađem mužu, objavom sve šokirala čestitkom…

"Njegovo ludilo me nervira" Verica Rakočević se javno obratila 35 godina mlađem mužu, objavom sve šokirala čestitkom…

Kurir pre 22 sata
Modna kreatorka Verica Rakočević javno se obratila svom 35 godina mlađem suprugu Veljku Kuzmančeviću. Naime, Verica je na svom Fejsbuku podelila emotivnu čestitku povodom njegovog 42. rođendana. - Medo moj, uvek da budeš srećan i danas i posle… »
"Njegovo ludilo me nervira": Verica Rakočević se javno obratila 35 godina mlađem mužu, objavom sve iznenadila: "Mi smo dva…

"Njegovo ludilo me nervira": Verica Rakočević se javno obratila 35 godina mlađem mužu, objavom sve iznenadila: "Mi smo dva…

Blic pre 24 sata
Modna kreatorka Verica Rakočević javno se obratila svom 35 godina mlađem suprugu Veljku Kuzmančeviću. Naime, Verica je na svom Fejsbuku podelila emotivnu čestitku povodom njegovog 42. rođendana. - Medo moj, uvek da budeš srećan i danas i posle… »

Vesti dana »