Povezane vesti

"Prošle subote dok smo sedeli i pravili planove...": Potresni oporštaj četvorice prijatelja od Saše Popovića

"Prošle subote dok smo sedeli i pravili planove...": Potresni oporštaj četvorice prijatelja od Saše Popovića

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Čitulje u kojima se ljudi opraštaju od direktora i osnivača Granda, Saše Popovića, a čitulja u kojoj su se najbliži prijatelji zauvek pozdravili s njim, mnogima je slomila srce. Posle porodice i članova Granda, čituljom su se od… »
Potresni oproštaj najbližih prijatelja od Saše Popovića: "Prošle subote dok smo sedeli i pravili planove"

Potresni oproštaj najbližih prijatelja od Saše Popovića: "Prošle subote dok smo sedeli i pravili planove"

Mondo pre 13 sati
Čitulja u kojoj su se najbliži prijatelji zauvek pozdravili s njim, mnogima je slomila srce. Posle porodice i članova Granda, čituljom su se od Saše oprostili najbliži prijatelji koji su svakodnevno provodili vreme sa njim, i koji su mu bili veliki… »
"Sedeli smo na tvom omiljenom mestu, kako bez: Tebe?" Najbliži prijatelji Saše Popovića emotivnom čituljom se oprostili od…

"Sedeli smo na tvom omiljenom mestu, kako bez: Tebe?" Najbliži prijatelji Saše Popovića emotivnom čituljom se oprostili od…

Blic pre 22 sata
Članovi porodice, prijatelji i saradnici opraštaju se od Saše Popovića, a sada su se najbliži prijatelji direktora "Granda" dali čitulju za njega. Prijatelji Saše Popovića koji nisu poznati javnosti, sa kojima je najviše provodio privatno vremena… »
"Sedeli smo na tvom omiljenom mestu, kako dalje bez tebe?" Najbliži prijatelji Saše Popovića emotivnom čituljom se…

"Sedeli smo na tvom omiljenom mestu, kako dalje bez tebe?" Najbliži prijatelji Saše Popovića emotivnom čituljom se…

Kurir pre 22 sata
Osnivač i direktor Grand produkcije Saša Popović preminuo je 1. marta u 71. godini nakon kraće i teške bolesti u bolnici u Francuskoj. U četvrtak, 6. marta, u Glavnoj kongresnoj sali centra "Sava" u 10 časova biće održan komemorativni skup… »
"Bio je deo mog života, i života moje dece": Srpska voditeljka slomljena smrću Saše Popovića: "Bio je tu kad god mi je…

"Bio je deo mog života, i života moje dece": Srpska voditeljka slomljena smrću Saše Popovića: "Bio je tu kad god mi je…

Blic pre 1 dan
Osnivač i direktor "Granda" Saša Popović zauvek nas je napustio u subotu 1. marta, a od njega se prijatelji i saradnici i dalje opraštaju. Vest o smrti Saše Popovića teško je podnela i Dragana Katić koja je tim povodom govorila za medije. - Kad… »

Vesti dana »