Povezane vesti
"Dok sam živela ušuškano bila sam apatična, bez emocija i neprekidno tužna": Nikolina Pišek prvi put o problemima sa psihičkim…
Blic 05.03.2025
Voditeljka Nikolina Pišek ima dve ćerke - Unu Sofiju, koju je dobila u braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem i Hanu, koju je dobila u 21. godini, sa prvim suprugom novinarom Markom Cigojem. Ona je sada govorila o anksioznosti u trudnoći i nakon porođaja… »
"Dok sam živela ušuškano bila sam bez emocija i neprekidno tužna" Nikolina Pišek prvi put o problemima sa psihičkim zdravljem…
Kurir 05.03.2025
Voditeljka Nikolina Pišek ima dve ćerke - Unu Sofiju, koju je dobila u braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem i Hanu, koju je dobila u 21. godini, sa prvim suprugom novinarom Markom Cigojem. Ona je sada govorila o anksioznosti u trudnoći i nakon porođaja… »
Vesti dana »
Vlast na svaki način pokušava da izigra sve preporuke EU, pa i one Venecijanske komisije
Ozon press pre 14 minutajoš 30 povezanih
U Nišu svaki peti osmak dobitnik „Vukove diplome“, rekorder osnovna škola“Sveti Sava“
Južne vesti pre 54 minutajoš 53 povezane
Đedović: NIS ima rekordne količine sirove nafte, osigurano 350.000 tona do 1. jula
Sputnik pre 29 minutajoš 67 povezanih
Šok na svetskom prvenstvu! Odlaže se meč Portugala i DR Konga?
Večernje novosti pre 1 satjoš 106 povezanih
Uhapšen Aranđelovčanin sa 35.000 evra, kokainom, heroinom i vozilom za koji se sumnja da je stečeno prodajom narkotika
Danas pre 4 minutajoš 23 povezane