Povezane vesti
"Dok sam živela ušuškano bila sam apatična, bez emocija i neprekidno tužna": Nikolina Pišek prvi put o problemima sa psihičkim…
Blic 05.03.2025
Voditeljka Nikolina Pišek ima dve ćerke - Unu Sofiju, koju je dobila u braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem i Hanu, koju je dobila u 21. godini, sa prvim suprugom novinarom Markom Cigojem. Ona je sada govorila o anksioznosti u trudnoći i nakon porođaja… »
"Dok sam živela ušuškano bila sam bez emocija i neprekidno tužna" Nikolina Pišek prvi put o problemima sa psihičkim zdravljem…
Kurir 05.03.2025
Voditeljka Nikolina Pišek ima dve ćerke - Unu Sofiju, koju je dobila u braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem i Hanu, koju je dobila u 21. godini, sa prvim suprugom novinarom Markom Cigojem. Ona je sada govorila o anksioznosti u trudnoći i nakon porođaja… »
Vesti dana »

Uživo nastavljaju se žestoke bitke na frontu, broje se mrtvi Tramp najavio susret sa Zelenskim i Putinom
Alo pre 19 minutajoš 20 povezanih

MUP: Tokom jučerašnjih neprijavljenih okupljanja povređeno šest policajaca, dovedeno 56 lica
Euronews pre 43 minutajoš 10 povezanih

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 8 satijoš 9 povezanih

Advokat Olenik se obratio Vujiću: „Moj ministre, nedopustivo je da Marko Kričak i ostali policajci zverski zlostavljaju decu“
Nova pre 23 minutajoš 4 povezane