Povezane vesti
"Dok sam živela ušuškano bila sam apatična, bez emocija i neprekidno tužna": Nikolina Pišek prvi put o problemima sa psihičkim…
Blic 05.03.2025
Voditeljka Nikolina Pišek ima dve ćerke - Unu Sofiju, koju je dobila u braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem i Hanu, koju je dobila u 21. godini, sa prvim suprugom novinarom Markom Cigojem. Ona je sada govorila o anksioznosti u trudnoći i nakon porođaja… »
"Dok sam živela ušuškano bila sam bez emocija i neprekidno tužna" Nikolina Pišek prvi put o problemima sa psihičkim zdravljem…
Kurir 05.03.2025
Voditeljka Nikolina Pišek ima dve ćerke - Unu Sofiju, koju je dobila u braku sa pokojnim Vidojem Ristovićem i Hanu, koju je dobila u 21. godini, sa prvim suprugom novinarom Markom Cigojem. Ona je sada govorila o anksioznosti u trudnoći i nakon porođaja… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Nacisti naredili Jevrejima da nose Davidovu zvezdu, umrli Kristijan Dior i Roza Sparks
Radio 021 pre 10 minutajoš 3 povezane
Putin: Dobro razmislite o slanju “tomahavka”; Zelenski od Brisela traži i “patriote”
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Ovo je šut koji je oteo Nikoli Jokiću pobedu u NBA, Srbin gledao u čudu trojku sa 10 metara!
Telegraf pre 5 minutajoš 7 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Mladost Lučani u 13. kolu Superlige Srbije u fudbalu
Telegraf pre 59 minutajoš 7 povezanih