Povezane vesti

Preminuo šestogodišnji dečak iz Kululovca, lekari ga celog dana vraćali kući

Preminuo šestogodišnji dečak iz Kululovca, lekari ga celog dana vraćali kući

Stav.life pre 1 dan
Šestogodišnji A.S. iz sela Kukulovce kod Leskovca preminuo je rano jutros u Kliničkom centru Niš od, kako se sumnja, posledica sepse, potvrđeno je Stavu. Ovog dečaka su u toku jučerašnjeg dana lekari Dečjeg dispanzera u nekoliko navrata vraćali… »
Zbog smrti dečaka ministar Lončar naložio hitnu kontrolu u Dečjem dispanzeru i bolnici

Zbog smrti dečaka ministar Lončar naložio hitnu kontrolu u Dečjem dispanzeru i bolnici

Stav.life pre 1 dan
Zbog smrti šestogodišnjeg mališana iz sela Kukulovca kod Leskovca Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naložio je kontrolu od strane zdravstvne inspekcije, potvrdila je za Stav v.d. Direktora Doma zdravlja Suzana Mitić. Ona kaže da će se po hitnom… »
Ogorčeni Leskovčani najavili proteste svake večeri dok se ne utvrdi ko je odgovoran za smrt deteta (video)

Ogorčeni Leskovčani najavili proteste svake večeri dok se ne utvrdi ko je odgovoran za smrt deteta (video)

Stav.life pre 11 sati
Leskovčani su se večear okupili ispred Dečjeg dispanzera u Leskvocu besni zbog smrti osmogodišnjeg dečaka iz Kukulovca, koga su lekari tokom jučerašnjeg dana više puta vraćali kući sa prepisanim likovima i pored toga što je dete bilo loše. Oni… »
„Izgubio sam sina za 12 sati. Šta se desilo ne znam, ali dete više nemam“ – Potresna ispovest oca preminulog dečaka

„Izgubio sam sina za 12 sati. Šta se desilo ne znam, ali dete više nemam“ – Potresna ispovest oca preminulog dečaka

Rešetka pre 17 sati
Izgubio sam sina za 12 sati. Šta se desilo ne znam, ali dete više nemam. Ujutru je počeo da povraća i imao je proliv, a za 12 sati ga već nije bilo, kaže za Kurir Miroslav Stamenković, otac sedmogodišnjeg dečaka iz sela Kukulovce kod Leskovca… »
Da li je bilo propusta? Dečak vraćen kući, kasnije preminuo u sanitetu tokom transporta u Niš

Da li je bilo propusta? Dečak vraćen kući, kasnije preminuo u sanitetu tokom transporta u Niš

Glas juga pre 18 sati
Kako je potvrđeno Glasu juga iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš, dečak je u utorak, 4. marta, u 21:18 časova, iz Dečjeg dispanzera Leskovac hitno prevezen u Opštu bolnicu Leskovac u teškom zdravstvenom stanju. Nakon pregleda i kompletne… »
Naložena sudsko-medicinska obdukcija dečaka koji je umro na putu za bolnicu u Nišu

Naložena sudsko-medicinska obdukcija dečaka koji je umro na putu za bolnicu u Nišu

Radio sto plus pre 18 sati
Kako se navodi, dečak je stigao u Klinički centar u Nišu nešto posle ponoći ali je već tada bio bez “vitalnih životnih parametara”. “Medicinska ekipa u UKC Niš je pokušala reanimaciju, međutim, pokušaji nisu bili uspešni. Naložena je… »
Nemamo snage da živimo, hoćemo istinu o smrti sina: Prve reči roditelja dečaka koji je jutros preminuo u Nišu

Nemamo snage da živimo, hoćemo istinu o smrti sina: Prve reči roditelja dečaka koji je jutros preminuo u Nišu

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. "Slomljeni smo. Ne znamo šta se desilo. Povraćao je, boleo ga je stomak, ne znamo kako je došlo do toga da nam dete umre." Ovako se, potpuno skrhan, za Telegraf kratko oglasio otac sedmogodišnjeg dečaka iz Leskovca koji je rano jutros… »
Šestogodišnji dečak iz Kukulovca preminuo, lekari ga nekoliko puta vraćali kući

Šestogodišnji dečak iz Kukulovca preminuo, lekari ga nekoliko puta vraćali kući

Rešetka pre 21 sat
Šestogodišnji A.S. iz sela Kukulovce kod Leskovca preminuo je rano jutros u Kliničkom centru Niš, sumnja se, od posledica sepse, potvrđeno je Rešetki. Ovog dečaka su u toku jučerašnjeg dana lekari leskovačkog Dečjeg dispanzera u nekoliko… »
Ministar zdravlja naložio hitnu kontrolu Dečjeg dispanzera zbog smrti dečaka iz Leskovca

Ministar zdravlja naložio hitnu kontrolu Dečjeg dispanzera zbog smrti dečaka iz Leskovca

Rešetka pre 20 sati
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naložio je hitnu kontrolu Dečjeg dispanzera u Leskovcu zbog smrti šestogodišnjeg dečaka iz sela Kukulovce, potvrdila je za Rešetku direktorka Doma zdravlja Suzana Mitić. Kako jej kazala, i ona je po hitnom… »

Vesti dana »