Povezane vesti
Pevačica otkrila da ne živi sa 30 godina starijim kompozitorom: Prošle godine dobili bebu, a sad sve iznenadila: "Ja sam sa…
Blic 05.03.2025
Pevačica Zorana Simeunović dobila je ćerku prošle godine sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem. Ona je sada sve iznenadila da njih dvoje ne žive u istim stanovima. Zorana je pričala o tome kako se snalaze u roditeljstvu, te je sve… »
"Ja sam u drugom stanu s bebom, teško je" Pevačica rodila ćerku 31 godinu starijem kompozitoru, a sad šokirala izjavom
Kurir 05.03.2025
Pevačica Zorana Simeunović nedavno je rodila ćerku tri decenije starijem suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, a sada je otkrila istinu od njihovom odnosu. Naime, ona je sa Stevom pre skoro godinu dana dobila devojčicu Jovanu, a kako je sada navela… »
Vesti dana »
Ništa od fonda vrednog 300 milijardi dolara za Iran: Tramp demantovao navode iz sporazuma
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Ministar prosvete: Poslednji dan završnog ispita protekao u najboljem redu, bez nepravilnosti
Serbian News Media pre 3 satajoš 62 povezane
Šta se zna o optužbama za 'prinudni rad' zbog kojih Ziđin ne može da izvozi bakar iz Srbije u SAD?
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana
Gledajte UŽIVO Newsnight: Mrdićevi zakoni "u novom ruhu" u Skupštini
N1 Info pre 34 minutajoš 48 povezanih
Cene nafte porasle za oko jedan odsto nakon novih Trampovih pretnji Iranu
Telegraf pre 4 minutajoš 25 povezanih