Povezane vesti
Pevačica otkrila da ne živi sa 30 godina starijim kompozitorom: Prošle godine dobili bebu, a sad sve iznenadila: "Ja sam sa…
Blic 05.03.2025
Pevačica Zorana Simeunović dobila je ćerku prošle godine sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem. Ona je sada sve iznenadila da njih dvoje ne žive u istim stanovima. Zorana je pričala o tome kako se snalaze u roditeljstvu, te je sve… »
"Ja sam u drugom stanu s bebom, teško je" Pevačica rodila ćerku 31 godinu starijem kompozitoru, a sad šokirala izjavom
Kurir 05.03.2025
Pevačica Zorana Simeunović nedavno je rodila ćerku tri decenije starijem suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, a sada je otkrila istinu od njihovom odnosu. Naime, ona je sa Stevom pre skoro godinu dana dobila devojčicu Jovanu, a kako je sada navela… »
Vesti dana »
Za Novu godinu pahulje i minus, a onda temperatura i do 18 stepeni! Evo kada snažan ciklon donosi otopljenje u Srbiju
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 22 povezane
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Beta pre 52 minutajoš 80 povezanih
Drčelić hoće Zvezdu na F4, ovo je Obradovićev odgovor: "To breme nije lako, nadam se da će srca biti puna"
Mondo pre 17 minutajoš 31 povezana