Povezane vesti

Hit snimak verice Šerifović! Da li je prepoznajete! Pred kamerama je dama, a evo kakva je u kućnom izdaju: Ne znam ko ima…

Hit snimak verice Šerifović! Da li je prepoznajete! Pred kamerama je dama, a evo kakva je u kućnom izdaju: Ne znam ko ima…

Kurir pre 19 sati
Pevačica Marija Šerifović vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde često zasmejava pratioce zaimljivim videima, što je uradila i ovog puta. Ona je objavila je snimak na kom se vidi kako se njena majka Verica igra sa unukom Mariom, a situacija je… »
(Foto) bez šminke i u bademantilu, a kosa vezana u rep: Pevačica se ovako snimila u sobi: Zbog jedne stvari je sve okačila…

(Foto) bez šminke i u bademantilu, a kosa vezana u rep: Pevačica se ovako snimila u sobi: Zbog jedne stvari je sve okačila…

Blic pre 18 sati
Pevačica Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo, snimila se i fotografisala skroz bez šminke, te je mnoge iznenadilo kako izgleda, budući da je retko viđena u ovakvom izdanju. Naime, Sara je pokazala kako neguje kožu, te je i drugima htela da na… »
(Foto) ovako se Verica Šerifović igra sa unukom: Marija objavila snimak majke, pa sve nasmejala: "Ne znam ko ima jaču babu…

(Foto) ovako se Verica Šerifović igra sa unukom: Marija objavila snimak majke, pa sve nasmejala: "Ne znam ko ima jaču babu…

Blic pre 19 sati
Pevačica Marija Šerifović objavila je snimak na kom se vidi kako se njena majka Verica igra sa unukom Mariom, a situacija je nasmejala mnoge. Naime, Verica je sve vreme sa raznim predmetima zabavljala unuka, te je u jednom trenutku počela da trudi i… »
(Foto) telo svo u mišićima: Influenserka pokazala u kakvoj je formi, pa se snimila posle treninga i izazvala burne reakcije…

(Foto) telo svo u mišićima: Influenserka pokazala u kakvoj je formi, pa se snimila posle treninga i izazvala burne reakcije…

Blic pre 21 sat
Influenserka Adriana Kadar, snajka pevačice Teodore Džehverović, sa suprugom Savom i ćerkicom Doroteom preselila se nedavno u Dubai, a sada se snimila u ogledalu posle treninga, te je pokazala u kakvoj je formi. Naime, kako su svi komentarisali da je… »

Vesti dana »