Povezane vesti
Pevačica prvo šokirala udajom za 30 godina starijeg kompozitora, a sada otkrila: „On spava, a ja sam u drugom stanu sa bebom“…
Nova 05.03.2025
Zorana Simeunović privukla je mnogo pažnje brakom sa 30 godina starijim kompozitorom sa kojim je dobila i ćerku. Ljubav Steve Simeunovića i mlade pevačice mnoge je šokirala, ali oni uprkos tome godinama imaju skladan odnos. Nedavno je iznenadila i kada… »
Zorana Simeunović otkrila: Beba i ja živimo u drugom stanu!
Svet plus 05.03.2025
Pevačica Zorana Simeunović nedavno je rodila ćerku tri decenije starijem suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, a sada je otkrila istinu od njihovom odnosu. Naime, ona je sa Stevom pre skoro godinu dana dobila devojčicu Jovanu, a kako je sada navela… »
Rodila ćerku 31 godinu starijem, a sad priznala zašto ne žive zajedno: "Ja sam u drugom stanu sa bebom, teško je"
Mondo 05.03.2025
Partnerka Steve Simeunovića progovorila je o njihovom odnosu i priznala da nisu u istom stanu. Pevačica Zorana Simeunović postala je majka pre skoro godinu dana, rodivši ćerku Jovanu svom suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, koji je od nje stariji tri… »
Pevačica rodila ćerku 31 godinu starijem kompozitoru! Sad otkrila istinu, ne žive zajedno: "Nervozna i besna"
Telegraf 05.03.2025
Preporučujemo. Pevačica Zorana Simeunović nedavno je rodila ćerku tri decenije starijem suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, a sada je otkrila istinu od njihovom odnosu. Naime, ona je sa Stevom pre skoro godinu dana dobila devojčicu Jovanu, a kako je… »
Vesti dana »

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa padom temperatura i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 24 povezane

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 28 minutajoš 20 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 18 minutajoš 45 povezanih

Dačić: Jedan policajac povređen, 18 demonstranata uhapšeno u sinoćnim neredima
Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih