Povezane vesti

Pevačica prvo šokirala udajom za 30 godina starijeg kompozitora, a sada otkrila: „On spava, a ja sam u drugom stanu sa…

Pevačica prvo šokirala udajom za 30 godina starijeg kompozitora, a sada otkrila: „On spava, a ja sam u drugom stanu sa…

Nova pre 20 sati
Zorana Simeunović privukla je mnogo pažnje brakom sa 30 godina starijim kompozitorom sa kojim je dobila i ćerku. Ljubav Steve Simeunovića i mlade pevačice mnoge je šokirala, ali oni uprkos tome godinama imaju skladan odnos. Nedavno je iznenadila i… »
Rodila ćerku 31 godinu starijem, a sad priznala zašto ne žive zajedno: "Ja sam u drugom stanu sa bebom, teško je"

Rodila ćerku 31 godinu starijem, a sad priznala zašto ne žive zajedno: "Ja sam u drugom stanu sa bebom, teško je"

Mondo pre 20 sati
Partnerka Steve Simeunovića progovorila je o njihovom odnosu i priznala da nisu u istom stanu. Pevačica Zorana Simeunović postala je majka pre skoro godinu dana, rodivši ćerku Jovanu svom suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, koji je od nje… »
Zorana Simeunović otkrila: Beba i ja živimo u drugom stanu!

Zorana Simeunović otkrila: Beba i ja živimo u drugom stanu!

Svet plus pre 20 sati
Pevačica Zorana Simeunović nedavno je rodila ćerku tri decenije starijem suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, a sada je otkrila istinu od njihovom odnosu. Naime, ona je sa Stevom pre skoro godinu dana dobila devojčicu Jovanu, a kako je sada… »
Pevačica rodila ćerku 31 godinu starijem kompozitoru! Sad otkrila istinu, ne žive zajedno: "Nervozna i besna"

Pevačica rodila ćerku 31 godinu starijem kompozitoru! Sad otkrila istinu, ne žive zajedno: "Nervozna i besna"

Telegraf pre 22 sata
Preporučujemo. Pevačica Zorana Simeunović nedavno je rodila ćerku tri decenije starijem suprugu, kompozitoru Stevi Simeunoviću, a sada je otkrila istinu od njihovom odnosu. Naime, ona je sa Stevom pre skoro godinu dana dobila devojčicu Jovanu, a… »

Vesti dana »