Povezane vesti
Stevandić: Dok Srpska štiti Ustav, u Sarajevu tajno prave „bosanski Hamas“
Danas 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da ministar bezbednosti BiH Zukan Helez organizuje tajne sastanke sa oficirima OS BiH i da je to stvaranje „bosanskog Hamasa“. Stevandić je nakon sastanka oko novog ustava Republike… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
Sputnik 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »
Stevandić: U Sarajevu prave bosanski Hamas, a mi štitimo Ustav
Euronews 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
RTV 05.03.2025
BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke… »
Vesti dana »

Na spisku za hapšenje i stric Nikole Jokića: Ko je Siniša Jokić, koji je dao ostavku 4 dana pre pada nadstrešnice?
Pravda pre 13 minutajoš 149 povezanih

Dodik jasno i glasno poručio: Ostajem predsednik Srpske, neće biti vanrednih izbora
Kurir pre 3 minutajoš 50 povezanih

Poznate nove cene goriva: Dizel ostaje isti, benzin skuplji za 2 dinara
InfoKG pre 18 minutajoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 64 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 37 povezanih