Povezane vesti
Stevandić: Dok Srpska štiti Ustav, u Sarajevu tajno prave „bosanski Hamas“
Danas 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da ministar bezbednosti BiH Zukan Helez organizuje tajne sastanke sa oficirima OS BiH i da je to stvaranje „bosanskog Hamasa“. Stevandić je nakon sastanka oko novog ustava Republike… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
Sputnik 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »
Stevandić: U Sarajevu prave bosanski Hamas, a mi štitimo Ustav
Euronews 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
RTV 05.03.2025
BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 42 povezane

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini vojne opreme od izraelske kompanije vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 15 povezanih

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
N1 Info pre 37 minutajoš 35 povezanih

Zelenski iz Vašingtona: Rusija cinično napada pred razgovore; Sijarto: Obustavljen dotok ruske nafte u Mađarsku
RTS pre 1 satjoš 70 povezanih

Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva, a krajem septembra - referendum
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih