Povezane vesti
Stevandić: Dok Srpska štiti Ustav, u Sarajevu tajno prave „bosanski Hamas“
Danas pre 18 sati
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da ministar bezbednosti BiH Zukan Helez organizuje tajne sastanke sa oficirima OS BiH i da je to stvaranje „bosanskog Hamasa“. Stevandić je nakon sastanka oko novog ustava… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
Sputnik pre 19 sati
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem… »
Stevandić: U Sarajevu prave bosanski Hamas, a mi štitimo Ustav
Euronews pre 19 sati
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
RTV pre 20 sati
BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke… »
Vesti dana »

Ako Jokić dodirne loptu, gotovo je: Povređen postao enigma, Sakramento se izgubio u magiji Srbina VIDEO
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Prolećni dan pred nama, danas do 21 stepen: Rhmz objavio i detaljnu prognozu za vikend, evo šta nas čeka
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih

Duraković o potpisivanju ukaza: Dodik večeras izveo državni udar, de fakto otcepio entitet Republika Srpska
Danas pre 8 satijoš 9 povezanih

Politico: Saradnici Trumpa vode tajne razgovore s ukrajinskim protivnicima Zelenskog
Al Jazeera pre 7 minutajoš 8 povezanih

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
BBC News pre 7 satijoš 7 povezanih