Povezane vesti
Stevandić: Dok Srpska štiti Ustav, u Sarajevu tajno prave „bosanski Hamas“
Danas 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da ministar bezbednosti BiH Zukan Helez organizuje tajne sastanke sa oficirima OS BiH i da je to stvaranje „bosanskog Hamasa“. Stevandić je nakon sastanka oko novog ustava Republike… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
Sputnik 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »
Stevandić: U Sarajevu prave bosanski Hamas, a mi štitimo Ustav
Euronews 05.03.2025
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav
RTV 05.03.2025
BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke… »
Vesti dana »

(Mapa) žestoki napadi Rusije na Ukrajinu Zbog napetosti na granici Poljska podigla borbene avione
Dnevnik pre 21 minutajoš 13 povezanih

Ujutru mraz, a potom naoblačenje sa pljuskovima Otopljenje se očekuje ovog datuma, a evo šta nam sledi posle
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Informacija koju danas morate da znate ako se krećete kroz Kragujevac
InfoKG pre 21 minutajoš 1 povezana