Povezane vesti

Stevandić: Dok Srpska štiti Ustav, u Sarajevu tajno prave „bosanski Hamas“

Stevandić: Dok Srpska štiti Ustav, u Sarajevu tajno prave „bosanski Hamas“

Danas pre 18 sati
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da ministar bezbednosti BiH Zukan Helez organizuje tajne sastanke sa oficirima OS BiH i da je to stvaranje „bosanskog Hamasa“. Stevandić je nakon sastanka oko novog ustava… »
Stevandić: U Sarajevu prave Hamas; Mi štitimo Ustav

Sputnik pre 19 sati
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem… »
Stevandić: U Sarajevu prave bosanski Hamas, a mi štitimo Ustav

Stevandić: U Sarajevu prave bosanski Hamas, a mi štitimo Ustav

Euronews pre 19 sati
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke na kojem se… »

RTV pre 20 sati
BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da Republika Srpska ne ruši ustavni poredak, ali ni teritorijalni integritet BiH i istakao da ministar odbrane u Savetu ministara Zukan Helez saziva tajne sastanke… »

Vesti dana »