Повезане вести

Радукану о шоку: Кроз сузе нисам видела лоптицу

Радукану о шоку: Кроз сузе нисам видела лоптицу

Спорт клуб 05.03.2025
Ема Радукану је у Индијан Велсу први пут проговорила о шоку који је имала када је у Дубаију на трибинама видела човека коју ју је уходио. Да подсетимо, та особа ју је пратила на турнирима у Сингапуру, Абу Дабију, Дохи и Дубаију… »
Радукану: Плакала сам после меча с Муховом

Радукану: Плакала сам после меча с Муховом

Спортски журнал 05.03.2025
„Видела сам га у првом гему и помислила сам: не знам како ћу да завршим меч”. Британска тенисерка Ема Радукану рекла је да током меча од суза није могла да види лоптицу и да је тешко дисала након што је видела мушкарца који ју је… »
Радукану имала проблема са дисањем када је видела мушкарца који ју је уходио

Радукану имала проблема са дисањем када је видела мушкарца који ју је уходио

Спортске.нет 05.03.2025
Британска тенисерка Ема Радукану рекла је данас да током меча од суза није могла да види лоптицу и да је тешко дисала након што је видела мушкарца који ју је уходио током турнира у Дубаију. Инцидент се догодио 18. фебруара током… »
Радукану: "Једва сам дисала - нисам могла да видим лоптицу кроз сузе"

Радукану: "Једва сам дисала - нисам могла да видим лоптицу кроз сузе"

Б92 05.03.2025
Британска тенисерка Ема Радукану рекла је да током меча од суза није могла да види лоптицу и да је тешко дисала након што је видела мушкарца који ју је уходио током турнира у Дубаију. Инцидент се догодио 18. фебруара током меча… »
Преплашена Радукану отворила душу, због прогонитеља једва дисала: „Нисам видела лоптицу од суза“

Преплашена Радукану отворила душу, због прогонитеља једва дисала: „Нисам видела лоптицу од суза“

Нова 05.03.2025
Британска тенисерка Ема Радукану рекла је да током меча од суза није могла да види лоптицу и да је тешко дисала након што је видела мушкарца који ју је уходио током турнира у Дубаију. Инцидент се догодио 18. фебруара током меча… »
"Једва сам дисала"! Славна тенисерка о језивој трауми коју је доживела

"Једва сам дисала"! Славна тенисерка о језивој трауми коју је доживела

Вечерње новости 05.03.2025
Британска тенисерка Ема Радукану рекла је данас да током меча од суза није могла да види лоптицу и да је тешко дисала након што је видела мушкарца који ју је уходио током турнира у Дубаију. Фото: Твитер Инцидент се догодио 18… »

Вести дана »