Povezane vesti

Radukanu o šoku: Kroz suze nisam videla lopticu

Radukanu o šoku: Kroz suze nisam videla lopticu

Sport klub pre 16 sati
Ema Radukanu je u Indijan Velsu prvi put progovorila o šoku koji je imala kada je u Dubaiju na tribinama videla čoveka koju ju je uhodio. Da podsetimo, ta osoba ju je pratila na turnirima u Singapuru, Abu Dabiju, Dohi i Dubaiju. Kada je video da je ona… »
Radukanu imala problema sa disanjem kada je videla muškarca koji ju je uhodio

Radukanu imala problema sa disanjem kada je videla muškarca koji ju je uhodio

Sportske.net pre 19 sati
Britanska teniserka Ema Radukanu rekla je danas da tokom meča od suza nije mogla da vidi lopticu i da je teško disala nakon što je videla muškarca koji ju je uhodio tokom turnira u Dubaiju. Incident se dogodio 18. februara tokom meča drugog kola na… »
Radukanu: Plakala sam posle meča s Muhovom

Radukanu: Plakala sam posle meča s Muhovom

Sportski žurnal pre 19 sati
„Videla sam ga u prvom gemu i pomislila sam: ne znam kako ću da završim meč”. Britanska teniserka Ema Radukanu rekla je da tokom meča od suza nije mogla da vidi lopticu i da je teško disala nakon što je videla muškarca koji ju je uhodio tokom… »
Radukanu: "Jedva sam disala - nisam mogla da vidim lopticu kroz suze"

Radukanu: "Jedva sam disala - nisam mogla da vidim lopticu kroz suze"

B92 pre 19 sati
Britanska teniserka Ema Radukanu rekla je da tokom meča od suza nije mogla da vidi lopticu i da je teško disala nakon što je videla muškarca koji ju je uhodio tokom turnira u Dubaiju. Incident se dogodio 18. februara tokom meča drugog kola na turniru… »
Preplašena Radukanu otvorila dušu, zbog progonitelja jedva disala: „Nisam videla lopticu od suza“

Preplašena Radukanu otvorila dušu, zbog progonitelja jedva disala: „Nisam videla lopticu od suza“

Nova pre 21 sat
Britanska teniserka Ema Radukanu rekla je da tokom meča od suza nije mogla da vidi lopticu i da je teško disala nakon što je videla muškarca koji ju je uhodio tokom turnira u Dubaiju. Incident se dogodio 18. februara tokom meča drugog kola na turniru… »
"Jedva sam disala"! Slavna teniserka o jezivoj traumi koju je doživela

"Jedva sam disala"! Slavna teniserka o jezivoj traumi koju je doživela

Večernje novosti pre 21 sat
Britanska teniserka Ema Radukanu rekla je danas da tokom meča od suza nije mogla da vidi lopticu i da je teško disala nakon što je videla muškarca koji ju je uhodio tokom turnira u Dubaiju. Foto: Tviter Incident se dogodio 18. februara tokom meča… »

Vesti dana »