Povezane vesti

Razgovor za koji se tražila stolica više na kbf! Svetislav Pešić: Trenerska taktika za donošenje poslovnih odluka

Razgovor za koji se tražila stolica više na kbf! Svetislav Pešić: Trenerska taktika za donošenje poslovnih odluka

Blic pre 16 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je na Kopaonik biznis forumu da košarka u Srbiji nikada nije bila popularnija nego danas, ali da nikada nije bilo manje potencijala za budućnost srpske košarke. Razgovor koji je… »
Svetislav Pešić o karijeri, srpskoj i evropskoj košarci: „Amerikanci posebna numera, motiv da budemo bolji od njih“

Svetislav Pešić o karijeri, srpskoj i evropskoj košarci: „Amerikanci posebna numera, motiv da budemo bolji od njih“

Dnevnik pre 18 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić govorio je o svojoj karijeri, srpskoj i evropskoj košarci na ovogodišnjem „Kopaonik biznis forumu“. „Košarka je, kao i fudbal, globalan sport, igra se u čitavom svetu. Mi smo se… »
"Kad završim karijeru, sve medalje staviću njoj oko vrata": Retko je viđate, a bez nje ne bi bilo ni Pešića

"Kad završim karijeru, sve medalje staviću njoj oko vrata": Retko je viđate, a bez nje ne bi bilo ni Pešića

Mondo pre 18 sati
Svetislav Pešić rekao je da će kada završi karijeru sve medalje koje je osvojio da okači oko vrata svoje supruge Vere. Selektor seniorske košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić bio je gost na ovogodišnjem "Kopaonik biznis forumu"… »
''Sve medalje staviću mojoj veri oko vrata'': Pešić otkrio od čega zavisi pobeda i kako motiviše naše košarkaše

''Sve medalje staviću mojoj veri oko vrata'': Pešić otkrio od čega zavisi pobeda i kako motiviše naše košarkaše

Kurir pre 20 sati
Za njega uspeh nije bio loš učitelj i nije ga zaveo da pomisli da nikada ne može da izgubi. Na uspehe nas je već navikao, ali je i te kako svestan da treneri postoje zbog igrača, a ne igrači zbog trenera. O svom bogatom iskustvu na Kopaonik biznis… »
Pešić: Košarka u Srbiji nikad popularnija, a nikad manje potencijala

Pešić: Košarka u Srbiji nikad popularnija, a nikad manje potencijala

Radio 021 pre 20 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da košarka u Srbiji nikada nije bila popularnija nego danas, ali da nikada nije bilo manje potencijala za budućnost srpske košarke. On je istakao da ga raduje popularnost… »

Vesti dana »