Povezane vesti
"Ganula me je poruka saigrača": Oglasio se fudbaler Čukaričkog koji je operisan u Belgiji
Večernje novosti pre 14 sati
FUDBALER Čukaričkog Vukašin Jovanović uspešno je podvrgnut operaciji prednjih ukrštenih ligamenata kolena u Antverpenu, saopštio je danas beogradski klub. FOTO: M. Vukadinović - Sve je proteklo u najboljem redu, operisao me je doktor Koen Lage… »
Operisan Vukašin Jovanović: Sve je prošlo kako treba – „Čukarički dokazao koliko je veliki klub!“
Hot sport pre 18 sati
Nadamo se brzom oporavku sjajnog defanzivca! Iskusni štoper Vukašin Jovanović uspešno je operisan u Antverpenu nakon teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena, koju je zadobio u meču protiv Jedinstva iz Uba na stadionu Voždovca… »
Jovanović uspešno operisan u Belgiji
Sportski žurnal pre 19 sati
“Ganula me je poruka igrača”. Fudbaler Čukaričkog Vukašin Jovanović uspešno je podvrgnut operaciji prednjih ukrštenih ligamenata kolena u Antverpenu, saopštio je danas beogradski klub. - Sve je proteklo u najboljem redu, operisao me je doktor… »
Jovanović uspešno operisan
B92 pre 19 sati
Fudbaler Čukaričkog Vukašin Jovanović je uspešno operisan u klinici u Antverpenu. Iskusni štoper doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena tokom duela protiv Jedinstva iz Uba na stadionu Voždovca, ispostavilo se da ga čeka duga… »
Vukašin Jovanović uspešno operisan u Antverpenu
Sport klub pre 21 sat
Vukašin Jovanović je uspešno operisan u klinici u Antverpenu. Iskusni štoper doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena tokom duela protiv Jedinstva iz Uba na stadionu Voždovca, ispostavilo se da ga čeka duga pauza. „Sve je proteklo… »
Vesti dana »

Vukčević pokazao klasu u NBA ligi: Srbin na korak od dabl-dabla protiv Jute
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih

Francuska nudi obaveštajne podatke Ukrajini posle suspenzije takve pomoći iz SAD
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih

(VIDEO) Nastavak sednice Skupštine Srbije: Na redu glasanje o Zakonu o visokom obrazovanju
N1 Info pre 39 minutajoš 11 povezanih