Повезане вести
"Ганула ме је порука саиграча": Огласио се фудбалер Чукаричког који је оперисан у Белгији
Вечерње новости 05.03.2025
ФУДБАЛЕР Чукаричког Вукашин Јовановић успешно је подвргнут операцији предњих укрштених лигамената колена у Антверпену, саопштио је данас београдски клуб. ФОТО: М. Вукадиновић - Све је протекло у најбољем реду, оперисао ме је… »
Оперисан Вукашин Јовановић: Све је прошло како треба – „Чукарички доказао колико је велики клуб!“
Хот спорт 05.03.2025
Надамо се брзом опоравку сјајног дефанзивца! Искусни штопер Вукашин Јовановић успешно је оперисан у Антверпену након тешке повреде предњих укрштених лигамената колена, коју је задобио у мечу против Јединства из Уба на стадиону… »
Јовановић успешно оперисан у Белгији
Спортски журнал 05.03.2025
“Ганула ме је порука играча”. Фудбалер Чукаричког Вукашин Јовановић успешно је подвргнут операцији предњих укрштених лигамената колена у Антверпену, саопштио је данас београдски клуб. - Све је протекло у најбољем реду, оперисао… »
Јовановић успешно оперисан
Б92 05.03.2025
Фудбалер Чукаричког Вукашин Јовановић је успешно оперисан у клиници у Антверпену. Искусни штопер доживео је повреду предњих укрштених лигамената колена током дуела против Јединства из Уба на стадиону Вождовца, испоставило се да… »
Вукашин Јовановић успешно оперисан у Антверпену
Спорт клуб 05.03.2025
Вукашин Јовановић је успешно оперисан у клиници у Антверпену. Искусни штопер доживео је повреду предњих укрштених лигамената колена током дуела против Јединства из Уба на стадиону Вождовца, испоставило се да га чека дуга пауза… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане