Povezane vesti
Uboden u vrat sam ušetao u bolnicu Izboden na ulici, policija ubrzo privela osumnjičenog
Dnevnik 05.03.2025
BEOGRAD: Povređen u centru, uspeo prvo da dođe do bolnice „Sveti Sava“. Muškarac sa ubodnom ranom na vratu primljen je danas na VMA pošto je prethodno izboden, oko 14.30, u Savskoj ulici u centru Beograda. On je prvo uspeo da dođe do bolnice "Sveti Sava"… »
Uhapšen osumnjičeni (47) za ubadanje na gradilištu u centru Beograda: Izbo poznanika (30), ranjenik sam ušetao u bolnicu
Kurir 05.03.2025
Muškarac P.A. (47) uhapšen je danas zbog sumnje da je poznanika L.K. (30) izbo nožem na jednom od gradilišta u centru Beograda. Podsetimo, L.K. je nakon ubadanja sam ušao u bolnicu "Sveti Sava", nakon čega je, kolima Hitne pomoći, prebačen na… »
Uhapšen osumnjičeni za napad na gradilištu: Poznaniku zario nož u vrat, uhvatila ga Interventna jedinica
Blic 05.03.2025
Muškarac P.A. (47) uhapšen je danas zbog sumnje da je poznanika L.K. (30) izbo nožem na jednom od gradilišta u centru Beograda. Podsetimo, kako je "Blic" pisao, L.K. je nakon ubadanja sam ušao u bolnicu "Sveti Sava", nakon čega je, kolima Hitne pomoći… »
Muškarac sa ubodnom ranom u vratu sam ušao u bolnicu u Beogradu! Izboden na ulici, traga se za napadačem
Blic 05.03.2025
Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Prema poslednjim nepotvrđenim informacijama, on je izboden na gradilištu u centru Beograda, pa je sam ušao u bolnicu "Sveti Sava". Nakon ukazane pomoći prevezen je na… »
Zario nož u vrat poznaniku u Beogradu, pa pobegao: Interventna uhapsila osumnjičenog za napad na gradilištu
Mondo 05.03.2025
Uhapšen je osumnjičeni za napad na muškarca na gradilištu u Beogradu. U Beogradu je uhapšen muškarac P.A. (47) zbog sumnje da je izbo nožem poznanika L.K. (30) na jednom gradilištu u centru Beograda, saznaje "Informer". Žrtva napada je nakon ubadanja… »
Izboden muškarac u Beogradu; Policija privela osumnjičenog
B92 05.03.2025
Beogradska policija raspisala je potragu za napadačem koji je danas oko 14 sati nožem u vrat ubo radnika (30) na gradilištu u centru Beograda. Nezvanično, on je prvo ušao u bolnicu "Sveti Sava", ali je nakon ukazane pomoći prevezen na VMA-a. Prema… »
Uhapšen muškarac koji je radniku na gradilištu zario nož u vrat!
Telegraf 05.03.2025
Beogradska policija uhapsila je P.A. (47) koji je danas oko 14.30 sati na gradilištu u centru Beograda zario nož u vrat radniku Lazaru K. (30), saznaje "Telegraf.rs". Nesrećni čovek, ušao je sam u bolnicu "Sveti Sava" nakon čega je prevezen na VMA… »
Muškarac uboden u vrat u Beogradu: Ušetao u bolnicu sa ranom
Nova 05.03.2025
Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Prema poslednim informacijama, on je napadnut na ulici, pa je sam ušao u bolnicu „Sveti Sava“. Potraga za napadačem je u toku, piše Telegraf.… »
Muškarac sa ubodnom ranom u vratu sam ušao u bolnicu u Beogradu! Izboden na ulici, traga se za napadačem
Blic 05.03.2025
Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Prema poslednjim nepotvrđenim informacijama, on je izboden na gradilištu u centru Beograda, pa je sam ušao u bolnicu "Sveti Sava". Nakon ukazane pomoći prevezen je na… »
Radnik (30) izboden u vrat: Detalji napada na gradilištu u centru Beograda, mladić sam stigao do bolnice
Mondo 05.03.2025
Na gradilištu u centru Beograda je izboden radnik star 30 godina. Beogradska policija raspisala je potragu za napadačem koji je danas oko 14 sati nožem u vrat ubo radnika (30) na gradilištu u centru Beograda, saznaje "Telegarf.rs". Nezvanično, on je prvo… »
Izboden radnik na gradilištu u centru Beograda
Euronews 05.03.2025
Beogradska policija privela je jednu osobu koja se dovodi u vezu sa incidentom koji se dogodio danas oko 14 časova kada je nožem uboden tridesetogodišnji radnik na gradilištu u centru Beograda, nezvanično saznaje Euronews Srbija. Povređeni muškarac… »
Kurir saznaje! Muškarac uboden u vrat sam ušetao u bolnicu: Izboden na ulici, traga se za napadačem
Kurir 05.03.2025
Muškarac sa ubodnom ranom na vratu primljen je danas na VMA pošto je prethodno izboden, oko 14.30, u Savskoj ulici u centru Beograda. On je prvo uspeo da dođe do bolnice "Sveti Sava" pošto je izboden na ulici. Potraga za napadačem je u toku. Kurir.rs… »
Izboden muškarac u Beogradu: Potraga za napadačem u toku
Mondo 05.03.2025
Traje potraga za napadačem koji je izbo muškaraca u Beogradu. Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs". Prema poslednim informacijama, on je napadnut na ulici, pa je sam ušao u bolnicu… »
Saznajemo Radnik izboden na gradilištu u Beogradu: Napadač u bekstvu
Telegraf 05.03.2025
Preporučujemo. Beogradska policija raspisala je potragu za napadačem koji je danas oko 14 sati nožem u vrat ubo radnika (30) na gradilištu u centru Beograda, saznaje "Telegarf.rs". Nezvanično, on je prvo ušao u bolnicu "Sveti Sava", ali je nakon ukazane… »
Izboden muškarac u Beogradu
Telegraf 05.03.2025
Preporučujemo. Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs". Prema poslednim informacijama, on je napadnut na gradilištu , pa je sam ušao u bolnicu "Sveti Sava". Potraga za napadačem je u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 16 minutajoš 142 povezane
Privedena dvojica studenata iz Novog Pazara, određeno im policijsko zadržavanje
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih