Повезане вести
Убоден у врат сам ушетао у болницу Избоден на улици, полиција убрзо привела осумњиченог
Дневник 05.03.2025
БЕОГРАД: Повређен у центру, успео прво да дође до болнице „Свети Сава“. Мушкарац са убодном раном на врату примљен је данас на ВМА пошто је претходно избоден, око 14.30, у Савској улици у центру Београда. Он је прво успео да… »
Ухапшен осумњичени (47) за убадање на градилишту у центру Београда: Избо познаника (30), рањеник сам ушетао у болницу
Курир 05.03.2025
Мушкарац П.А. (47) ухапшен је данас због сумње да је познаника Л.К. (30) избо ножем на једном од градилишта у центру Београда. Подсетимо, Л.К. је након убадања сам ушао у болницу "Свети Сава", након чега је, колима Хитне… »
Ухапшен осумњичени за напад на градилишту: Познанику зарио нож у врат, ухватила га Интервентна јединица
Блиц 05.03.2025
Мушкарац П.А. (47) ухапшен је данас због сумње да је познаника Л.К. (30) избо ножем на једном од градилишта у центру Београда. Подсетимо, како је "Блиц" писао, Л.К. је након убадања сам ушао у болницу "Свети Сава", након чега… »
Мушкарац са убодном раном у врату сам ушао у болницу у Београду! Избоден на улици, трага се за нападачем
Блиц 05.03.2025
Мушкарац са раном у врату примљен је данас на Војно-медицинску академију у Београду. Према последњим непотврђеним информацијама, он је избоден на градилишту у центру Београда, па је сам ушао у болницу "Свети Сава". Након… »
Зарио нож у врат познанику у Београду, па побегао: Интервентна ухапсила осумњиченог за напад на градилишту
Мондо 05.03.2025
Ухапшен је осумњичени за напад на мушкарца на градилишту у Београду. У Београду је ухапшен мушкарац П.А. (47) због сумње да је избо ножем познаника Л.К. (30) на једном градилишту у центру Београда, сазнаје "Информер". Жртва… »
Избоден мушкарац у Београду; Полиција привела осумњиченог
Б92 05.03.2025
Београдска полиција расписала је потрагу за нападачем који је данас око 14 сати ножем у врат убо радника (30) на градилишту у центру Београда. Незванично, он је прво ушао у болницу "Свети Сава", али је након указане помоћи… »
Ухапшен мушкарац који је раднику на градилишту зарио нож у врат!
Телеграф 05.03.2025
Београдска полиција ухапсила је П.А. (47) који је данас око 14.30 сати на градилишту у центру Београда зарио нож у врат раднику Лазару К. (30), сазнаје "Телеграф.рс". Несрећни човек, ушао је сам у болницу "Свети Сава" након чега… »
Мушкарац убоден у врат у Београду: Ушетао у болницу са раном
Нова 05.03.2025
Мушкарац са раном у врату примљен је данас на Војно-медицинску академију у Београду. Према последним информацијама, он је нападнут на улици, па је сам ушао у болницу „Свети Сава“. Потрага за нападачем је у току, пише Телеграф.… »
Мушкарац са убодном раном у врату сам ушао у болницу у Београду! Избоден на улици, трага се за нападачем
Блиц 05.03.2025
Мушкарац са раном у врату примљен је данас на Војно-медицинску академију у Београду. Према последњим непотврђеним информацијама, он је избоден на градилишту у центру Београда, па је сам ушао у болницу "Свети Сава". Након… »
Радник (30) избоден у врат: Детаљи напада на градилишту у центру Београда, младић сам стигао до болнице
Мондо 05.03.2025
На градилишту у центру Београда је избоден радник стар 30 година. Београдска полиција расписала је потрагу за нападачем који је данас око 14 сати ножем у врат убо радника (30) на градилишту у центру Београда, сазнаје… »
Избоден радник на градилишту у центру Београда
Еуроневс 05.03.2025
Београдска полиција привела је једну особу која се доводи у везу са инцидентом који се догодио данас око 14 часова када је ножем убоден тридесетогодишњи радник на градилишту у центру Београда, незванично сазнаје Еуроневс Србија… »
Курир сазнаје! Мушкарац убоден у врат сам ушетао у болницу: Избоден на улици, трага се за нападачем
Курир 05.03.2025
Мушкарац са убодном раном на врату примљен је данас на ВМА пошто је претходно избоден, око 14.30, у Савској улици у центру Београда. Он је прво успео да дође до болнице "Свети Сава" пошто је избоден на улици. Потрага за… »
Избоден мушкарац у Београду: Потрага за нападачем у току
Мондо 05.03.2025
Траје потрага за нападачем који је избо мушкараца у Београду. Мушкарац са раном у врату примљен је данас на Војно-медицинску академију у Београду, сазнаје "Телеграф.рс". Према последним информацијама, он је нападнут на улици, па… »
Сазнајемо Радник избоден на градилишту у Београду: Нападач у бекству
Телеграф 05.03.2025
Препоручујемо. Београдска полиција расписала је потрагу за нападачем који је данас око 14 сати ножем у врат убо радника (30) на градилишту у центру Београда, сазнаје "Телегарф.рс". Незванично, он је прво ушао у болницу "Свети… »
Избоден мушкарац у Београду
Телеграф 05.03.2025
Препоручујемо. Мушкарац са раном у врату примљен је данас на Војно-медицинску академију у Београду, сазнаје "Телеграф.рс". Према последним информацијама, он је нападнут на градилишту , па је сам ушао у болницу "Свети Сава"… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 10 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 20 минутајош 1 повезана