Povezane vesti
Uboden u vrat sam ušetao u bolnicu Izboden na ulici, policija ubrzo privela osumnjičenog
Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Povređen u centru, uspeo prvo da dođe do bolnice „Sveti Sava“. Muškarac sa ubodnom ranom na vratu primljen je danas na VMA pošto je prethodno izboden, oko 14.30, u Savskoj ulici u centru Beograda. On je prvo uspeo da dođe do bolnice… »
Uhapšen osumnjičeni (47) za ubadanje na gradilištu u centru Beograda: Izbo poznanika (30), ranjenik sam ušetao u bolnicu
Kurir pre 15 sati
Muškarac P.A. (47) uhapšen je danas zbog sumnje da je poznanika L.K. (30) izbo nožem na jednom od gradilišta u centru Beograda. Podsetimo, L.K. je nakon ubadanja sam ušao u bolnicu "Sveti Sava", nakon čega je, kolima Hitne pomoći, prebačen na… »
Uhapšen osumnjičeni za napad na gradilištu: Poznaniku zario nož u vrat, uhvatila ga Interventna jedinica
Blic pre 17 sati
Muškarac P.A. (47) uhapšen je danas zbog sumnje da je poznanika L.K. (30) izbo nožem na jednom od gradilišta u centru Beograda. Podsetimo, kako je "Blic" pisao, L.K. je nakon ubadanja sam ušao u bolnicu "Sveti Sava", nakon čega je, kolima Hitne… »
Muškarac sa ubodnom ranom u vratu sam ušao u bolnicu u Beogradu! Izboden na ulici, traga se za napadačem
Blic pre 18 sati
Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Prema poslednjim nepotvrđenim informacijama, on je izboden na gradilištu u centru Beograda, pa je sam ušao u bolnicu "Sveti Sava". Nakon ukazane pomoći prevezen je… »
Zario nož u vrat poznaniku u Beogradu, pa pobegao: Interventna uhapsila osumnjičenog za napad na gradilištu
Mondo pre 17 sati
Uhapšen je osumnjičeni za napad na muškarca na gradilištu u Beogradu. U Beogradu je uhapšen muškarac P.A. (47) zbog sumnje da je izbo nožem poznanika L.K. (30) na jednom gradilištu u centru Beograda, saznaje "Informer". Žrtva napada je nakon… »
Izboden muškarac u Beogradu; Policija privela osumnjičenog
B92 pre 17 sati
Beogradska policija raspisala je potragu za napadačem koji je danas oko 14 sati nožem u vrat ubo radnika (30) na gradilištu u centru Beograda. Nezvanično, on je prvo ušao u bolnicu "Sveti Sava", ali je nakon ukazane pomoći prevezen na VMA-a. Prema… »
Uhapšen muškarac koji je radniku na gradilištu zario nož u vrat!
Telegraf pre 17 sati
Beogradska policija uhapsila je P.A. (47) koji je danas oko 14.30 sati na gradilištu u centru Beograda zario nož u vrat radniku Lazaru K. (30), saznaje "Telegraf.rs". Nesrećni čovek, ušao je sam u bolnicu "Sveti Sava" nakon čega je prevezen na VMA… »
Muškarac uboden u vrat u Beogradu: Ušetao u bolnicu sa ranom
Nova pre 18 sati
Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Prema poslednim informacijama, on je napadnut na ulici, pa je sam ušao u bolnicu „Sveti Sava“. Potraga za napadačem je u toku, piše Telegraf.… »
Muškarac sa ubodnom ranom u vratu sam ušao u bolnicu u Beogradu! Izboden na ulici, traga se za napadačem
Blic pre 18 sati
Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu. Prema poslednjim nepotvrđenim informacijama, on je izboden na gradilištu u centru Beograda, pa je sam ušao u bolnicu "Sveti Sava". Nakon ukazane pomoći prevezen je… »
Izboden muškarac u Beogradu: Potraga za napadačem u toku
Mondo pre 18 sati
Traje potraga za napadačem koji je izbo muškaraca u Beogradu. Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs". Prema poslednim informacijama, on je napadnut na ulici, pa je sam ušao u bolnicu… »
Kurir saznaje! Muškarac uboden u vrat sam ušetao u bolnicu: Izboden na ulici, traga se za napadačem
Kurir pre 18 sati
Muškarac sa ubodnom ranom na vratu primljen je danas na VMA pošto je prethodno izboden, oko 14.30, u Savskoj ulici u centru Beograda. On je prvo uspeo da dođe do bolnice "Sveti Sava" pošto je izboden na ulici. Potraga za napadačem je u toku. Kurir.rs… »
Izboden radnik na gradilištu u centru Beograda
Euronews pre 18 sati
Beogradska policija privela je jednu osobu koja se dovodi u vezu sa incidentom koji se dogodio danas oko 14 časova kada je nožem uboden tridesetogodišnji radnik na gradilištu u centru Beograda, nezvanično saznaje Euronews Srbija. Povređeni muškarac… »
Radnik (30) izboden u vrat: Detalji napada na gradilištu u centru Beograda, mladić sam stigao do bolnice
Mondo pre 18 sati
Na gradilištu u centru Beograda je izboden radnik star 30 godina. Beogradska policija raspisala je potragu za napadačem koji je danas oko 14 sati nožem u vrat ubo radnika (30) na gradilištu u centru Beograda, saznaje "Telegarf.rs". Nezvanično, on je… »
Izboden muškarac u Beogradu
Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Muškarac sa ranom u vratu primljen je danas na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs". Prema poslednim informacijama, on je napadnut na gradilištu , pa je sam ušao u bolnicu "Sveti Sava". Potraga za napadačem je u… »
Saznajemo Radnik izboden na gradilištu u Beogradu: Napadač u bekstvu
Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Beogradska policija raspisala je potragu za napadačem koji je danas oko 14 sati nožem u vrat ubo radnika (30) na gradilištu u centru Beograda, saznaje "Telegarf.rs". Nezvanično, on je prvo ušao u bolnicu "Sveti Sava", ali je nakon… »
Vesti dana »

Trampovi ljudi se tajno sastali sa političkim protivnicima Zelenskog: Ono o čemu su pričali neće mu se svideti
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih

Za Sašinu porodicu 6. mart je nekada bio najradosniji dan, ali više nikada neće biti
Svet & Skandal pre 54 minutajoš 14 povezanih

Komemoracija u Sava Centru: Porodica, prijatelji i saradnici se opraštaju od oca estrade
Story pre 24 minutajoš 12 povezanih