Povezane vesti
Smeštaj i doručak već od 15 evra po osobi: Letovanje u ovoj zemlji sve popularnije među turistima iz Evrope
Mondo 05.03.2025
Albanija je poslednjih godina postala sve popularnija destinacija za letovanje. Novi podaci turističke branše ukazuju na nepromenjenu želju građana Nemačke da putuju, uprkos nestabilnoj ekonomskoj situaciji. Od tog trenda profitiraju i predeli na… »
Nemci troše sve više na odmor, najveći hit – Albanija
N1 Info 05.03.2025
Novi podaci turističke branše ukazuju na nepromenjenu želju građana Nemačke da putuju, uprkos nestabilnoj ekonomskoj situaciji. Od tog trenda profitiraju i egzotični ciljevi na Jadranu, poput Albanije. Strast Nemaca prema putovanjima ne jenjava ni u… »
Nemci troše sve više na odmor, najveći hit: Albanija
Dojče vele 05.03.2025
Novi podaci turističke branše ukazuju na nepromenjenu želju građana Nemačke da putuju, uprkos nestabilnoj ekonomskoj situaciji. Od tog trenda profitiraju i egzotični ciljevi na Jadranu, poput Albanije. Strast Nemaca prema putovanjima ne jenjava ni u… »
Vesti dana »
„Duboko me to boli, imam ideju za dalje“: Beker govorio o Đokovićevom porazu u Njujorku
Danas pre 22 minutajoš 55 povezanih
Putin: Postoje šanse za rešavanje sukoba u Ukrajini, Tramp konstruktivno angažovan
RTV pre 2 minutajoš 21 povezana
I danas tropski dan pred nama, temperatura do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 20 povezanih
Igi šokirao javnost zbog reči o Gruovoj pogibiji, njegova porodica se gasi? “Ne daju mi da usvojim dete”
Telegraf pre 12 minutajoš 19 povezanih
Cena nafte Brent i dalje iznad 95 dolara po barelu, evropski indeksi neujednačeni
RTV pre 42 minutajoš 20 povezanih