Povezane vesti
Ben Aflek bi hteo još jednu šansu sa bivšom? Uslikani zagrljeni, koristi svaku priliku da joj se približi
Mondo 05.03.2025
Ben Aflek je još jednom uhvaćen u društvu bivše supruge Dženifer Garner, a bivši par je snimljen u zagrljaju dok su igrali pejntbol s njihovim sinom Semjuelom. Po svemu sudeći slavni glumac ima slabost prema koleginicama, a omiljeno ime mu je Dženifer… »
Ben Aflek uhvaćen dok grli bivšu suprugu Dženifer Garner: Pomirenje na pomolu? (FOTO)
Nova 05.03.2025
Ben Aflek je još jednom uhvaćen u društvu bivše supruge Dženifer Garner, a bivši par je snimljen u zagrljaju dok su igrali pejntbol s njihovim sinom Semjuelom. Aflek je na fotografijama uhvaćen dok hvata glumicu oko struka, a dok je ona fokusirala svoj… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 51 minutajoš 28 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 11 minutajoš 57 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih
Uživo: Počeo duel Srbije protiv Crne Gore, Delfini su prvi u grupi i idu na Italijane ili Hrvate!
Sputnik pre 11 minutajoš 37 povezanih