Povezane vesti
Baka Prase otkrio Ko mu je ugasio kanal na Jutjubu: "Misliš da možeš da me ucenjuješ?" Hitno se oglasio
Kurir pre 15 sati
Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se i otkrio da je saznao ko mu je ugasio Jutjub kanal. Naime, njemu su ugasili kanal na Jutjubu i zabranili mu da se pojavljuje na bilo čijem kanalu. Sada se oglasio uz tvrdnje da neko pokušava da… »
"Misliš da ćeš me: Slomiti?" Baka Prase tvrdi da zna ko mu je ugasio kanal na Jutjubu: "Pregovaramo za cenu"
Blic pre 17 sati
Bogdan Ilić, u narodu poznatiji kao Baka Prase oglasio se sa navodima da zna ko je zadužen za njegov ugašen kanal. Do skoro jedan od najuspešnijih Jutjubera oglasio se na Instagramu o ovoj temi, a kako on tvrdi, neko pokušava da ga uceni. - Saznao… »
"Misliš da možeš da me ucenjuješ?!": Baka Prase otkrio ko mu je ugasio kanal na Jutjubu, hitno reagovao na mrežama
Mondo pre 17 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se ponovo povodom gašenja Jutjub kanala. Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se i otkrio da je saznao ko mu je ugasio Jutjub kanal. Njemu su ugasili kanal na Jutjubu i zabranili… »
Baka Prase otkrio ko mu je ugasio kanal na Jutjubu: "Misliš da možeš da me ucenjuješ?"
Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se i otkrio da je saznao ko mu je ugasio Jutjub kanal. Naime, njemu su ugasili kanal na Jutjubu i zabranili mu da se pojavljuje na bilo čijem kanalu. Sada se oglasio uz tvrdnje da… »
Vesti dana »

Trampovi ljudi se tajno sastali sa protivnicima Zelenskog: Ekskluziva "Politika": Poznato o čemu su razgovarali!
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

Komemoracija Saše Popovića: Muk u sali Sava Centra i veliki buket belih ruža
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

Marija Šerifović stigla na komemoraciju: Skroz u crnini, sela je u prvom redu, evo pored koga
Telegraf pre 21 minutajoš 12 povezanih