Povezane vesti
"Psihički me udarilo, hteo sam da se povučem": Naš pevač iskreno pričao o mentalnim problemima nakon takmičenja u "Zvezdama…
Blic 05.03.2025
Pevač Isak Šabanović proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a sada je otkrio da je popularnost sa kojom se iznenada susreo nije lako pala, te je na početku karijere morao da vodi veliku unutrašnju bitku. Šabanović je mislio da neće uspeti da se… »
"Psihički me je udarilo i hteo sam da se povučem" Pevač nikad iskreniji o mentalnim problemima posle takmičenja "Zvezda…
Kurir 05.03.2025
Pevač Isak Šabanović proslavio se takmičenjem u " Zvezdama Granda", a sada je otkrio da je popularnost sa kojom se iznenada susreo nije lako pala, te je na početku karijere morao da vodi veliku unutrašnju bitku. Šabanović je mislio da neće uspeti da se… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 44 povezane
Marta Kos otkazala posetu Srbiji; Vučić: Važnije šta će biti 16. septembra
RTS pre 46 minutajoš 40 povezanih
Studenti u blokadi iz Niša tvrde da policija poziva studente pred sutrašnje okupljanje
Mašina pre 4 satijoš 18 povezanih
(Foto) Ministar Glamočić: Ambroziju moramo uništiti pre cvetanja, pojačane aktivnosti širom Srbije
Newsmax Balkans 24.07.2026još 6 povezanih
On je to smeo da radi, a njoj je branio 42 godine: Lazar se oženio Anicom, a ovo je zahtevao od bivše supruge
Telegraf pre 31 minutajoš 21 povezana