Povezane vesti
"Psihički me udarilo, hteo sam da se povučem": Naš pevač iskreno pričao o mentalnim problemima nakon takmičenja u "Zvezdama…
Blic 05.03.2025
Pevač Isak Šabanović proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a sada je otkrio da je popularnost sa kojom se iznenada susreo nije lako pala, te je na početku karijere morao da vodi veliku unutrašnju bitku. Šabanović je mislio da neće uspeti da se… »
"Psihički me je udarilo i hteo sam da se povučem" Pevač nikad iskreniji o mentalnim problemima posle takmičenja "Zvezda…
Kurir 05.03.2025
Pevač Isak Šabanović proslavio se takmičenjem u " Zvezdama Granda", a sada je otkrio da je popularnost sa kojom se iznenada susreo nije lako pala, te je na početku karijere morao da vodi veliku unutrašnju bitku. Šabanović je mislio da neće uspeti da se… »
Vesti dana »
VIDEO: Završen skup studenata i građana u Kragujevcu, program se nastavlja u Orašcu
Radio 021 pre 17 minutajoš 55 povezanih
Alijev: Izgradnja elektrane u Srbiji jedna on najvećih investicija Azerbejdžana u Evropi
Beta pre 2 minutajoš 26 povezanih
Mionica obeležila Sretenje, Janković čestitao Dan državnosti
Valjevska posla pre 2 minutajoš 49 povezanih
Poljoprivrednici iz šest čačanskih sela blokirali stari put Čačak-Kraljevo
Insajder pre 22 minutajoš 23 povezane
Pojačan saobraćaj na putevima Srbije: Moguća zadržavanja na naplatnim rampama i granicama u utorak
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih