Povezane vesti
"Psihički me udarilo, hteo sam da se povučem": Naš pevač iskreno pričao o mentalnim problemima nakon takmičenja u "Zvezdama…
Blic 05.03.2025
Pevač Isak Šabanović proslavio se takmičenjem u "Zvezdama Granda", a sada je otkrio da je popularnost sa kojom se iznenada susreo nije lako pala, te je na početku karijere morao da vodi veliku unutrašnju bitku. Šabanović je mislio da neće uspeti da se… »
"Psihički me je udarilo i hteo sam da se povučem" Pevač nikad iskreniji o mentalnim problemima posle takmičenja "Zvezda…
Kurir 05.03.2025
Pevač Isak Šabanović proslavio se takmičenjem u " Zvezdama Granda", a sada je otkrio da je popularnost sa kojom se iznenada susreo nije lako pala, te je na početku karijere morao da vodi veliku unutrašnju bitku. Šabanović je mislio da neće uspeti da se… »
Vesti dana »
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica biće gotova za dve godine
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih
Ubijen i šef iranske obaveštajne službe, Izrael ponovo bombarduje Bejrut
NIN pre 15 minutajoš 52 povezane
Dekani četiri fakulteta UNS-a apeluju na gradonačelnika da odustane od oduzimanja dva prostora Akademije umetnosti
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Kos za N1 nakon sastanka sa Brnabić: Procenjujemo i da li Srbija i dalje ispunjava uslove za sredstva EU
N1 Info pre 35 minutajoš 22 povezane