Povezane vesti
Operisan Radiša Trajković Đani: Evo kako se folker oseća
Blic pre 1 dan
Pevač Radiša Trajković Đani operisan je danas, 5. marta, u Sloveniji u Ljubljani. Operacija je prošla u najboljem redu, a Đani se trenutno oporavlja na intenzivnoj nezi. Inače, dok se ne opravi, Đani neće nastupati. Posvetiće se rehabilitaciji… »
Oglasila se Slađa za Telegraf: Đanijeva žena na intenzivnoj nezi, otkrila detalje nakon operacije pevača
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Pevač Radiša Trajković Đani danas je operisan u Ljubljani nakon ozbiljne povrede ruke koju je zadobio prilikom skijanja u Italiji. Kako saznajemo, operacija je bila uspešna, a folker se trenutno oporavlja na intenzivnoj nezi. Iako su… »
Oglasila se Slađa posle đanijeve operacije: Evo me u bolnici, na intenzivnoj nezi
Večernje novosti pre 13 sati
PEVAČ Radiša Trajković Đani danas je operisan u Ljubljani nakon ozbiljne povrede ruke koju je zadobio prilikom skijanja u Italiji. Foto: Printscreen/Pink Kako saznaje Telegraf, operacija je bila složena, ali uspešna, a folker se trenutno oporavlja… »
Operisan Radiša Trajković Đani
B92 pre 14 sati
Pevač Radiša Trajković Đani operisan je danas, 5. marta u Sloveniji u Ljubljani. Operacija prošla u najboljem redu, saznaje Telegraf.rs. Folker se trenutno oporavlja na intenzivnoj nezi u Ljubljani. Podsećamo, operacija je usledila nakon teže… »
"Na intenzivnoj je nezi": Oglasila se Slađa Trajković nakon što je Đani operisan u Sloveniji
Blic pre 15 sati
Pevač Radiša Trajković Đani operisan je danas, 5. marta, u Sloveniji u Ljubljani. Kako prenose domaći mediji, operacija je bila složena, ali uspešna, a folker se trenutno oporavlja na intenzivnoj nezi. U najtežim trenucima, Đani nije bio sam… »
„Evo me na intenzivnoj nezi“: Oglasila se Đanijeva žena nakon njegove operacije
Nova pre 15 sati
Pevač Radiša Trajković Đani danas je operisan u Ljubljani nakon ozbiljne povrede ruke koju je zadobio prilikom skijanja u Italiji. Nezgoda na stazama dovela je do preloma, što je zahtevalo hitnu medicinsku intervenciju. U najtežim trenucima, Đani… »
Operisan Radiša Trajković Đani: Polomio ruku na pet mesta, sad isplivala slika iz bolnice u Ljubljani
Mondo pre 16 sati
Pevač Radiša Trajković Đani, koji je nedavno doživeo tešku povredu ruke na skijanju u Italiji, operisan je u bolnici u Ljubljani. Operacija je, prema rečima lekara, bila složena i teška. U ovim trenucima, pevač nije sam, njegova supruga Slađana… »
Operisan Đani: Otkriveno u kakvom je stanju
Nova pre 16 sati
Pevač Radiša Trajković Đani, koji je nedavno doživeo tešku povredu ruke na skijanju u Italiji, operisan je u bolnici u Ljubljani. Operacija je, kako su objavili mediji, a prema rečima lekara, bila složena i teška, prenosi „Kurir“. Po svemu… »
Operisan Đani: Folker na intenzivnoj nezi
Večernje novosti pre 16 sati
PEVAČ Radiša Trajković Đani operisan je danas, 5. marta, u Sloveniji u Ljubljani. Foto: Printscreen Operacija je prošla u najboljem redu. Folker se trenutno oporavlja na intenzivnoj nezi. (Telgegraf)… »
Vesti dana »

To vam je srpski inat! Nikola Jokić pokazao celom svetu zbog čega je najbolji košarkaš sveta (video)
Večernje novosti pre 57 minutajoš 23 povezane

Cela Srbija plakala zbog nje, a samo on joj je pomogao! Baka kojoj je Saša Popović promenio život imala je samo jednu želju: "Uspeo sam da je usrećim"
Kurir pre 33 minutajoš 14 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Raketni napad na Krivi Rog: Poginule četiri osobe, broj povređenih porastao na 30, među njima dete
Euronews pre 57 minutajoš 11 povezanih

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih