Povezane vesti

"Barak Bahar je proklet, bacila sam čini na njega": Zbog majke fudbalera Izraelca prate neuspesi

"Barak Bahar je proklet, bacila sam čini na njega": Zbog majke fudbalera Izraelca prate neuspesi

Mondo pre 15 sati
Izraelac Barak Bahar vezuje neuspehe zbog bačenih čini, a kletva neće još biti skinuta jer je ljuta majka fudbalera. Nekadašnji trener Crvene zvezde Barak Bahar vratio se u izraleski fudbal nakon neuspešne epizode u Beogradu, ali u povratničkoj… »
Majka fudbalera bacila čini na Baraka Bahara: "u Srbiji je bio loš, rekla sam im da dobro zapamte to ime"

Majka fudbalera bacila čini na Baraka Bahara: "u Srbiji je bio loš, rekla sam im da dobro zapamte to ime"

Telegraf pre 19 sati
Preporučujemo. Izraleski mediji donose jedan specifičan intervju sa Batjom Sahar, majkom fudbalera Hapoela Bena Sahara, koja tvrdi da je bacila čini na nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara! Baharu trenutno ne cvetaju ruže u Makabiju… »
Zbog ovoga nije uspeo u zvezdi: Majka bivšeg napadača kog je trenirao Barak Bahar na Izraelca bacila čini!

Zbog ovoga nije uspeo u zvezdi: Majka bivšeg napadača kog je trenirao Barak Bahar na Izraelca bacila čini!

Večernje novosti pre 21 sat
Majka Bena Sahara, Batja, napadača koga je Barak Bahar svojevremeno trenirao, tvrdi da je zbog lošeg odnosa izraelskog startega prema njenom sinu – na njega je bacila čini. FOTO: M. Vukadinović - Pre nekoliko godina sam poslala poruku Gaju… »

Vesti dana »