Povezane vesti
"Kad pogodim - ne znam šta da radim" Luka Dončić o proslavi svojih koševa
Večernje novosti 05.03.2025
Košarkaš Lejkersa, Luka Dončić, prokomentarisao je svoju proslavu pri postizanju koševa. FOTO: Profimedia Naime, nakon treće trojke u prvoj četvrtini meča sa Nju Orleans Pelikansima protekle večeri, samo je poskakivao na jednoj nozi. - To su sjajni… »
Ne znam šta da radim: Dončić u velikoj dilemi! (video)
Hot sport 05.03.2025
Luka nema odgovor! Luka Dončić iako je već gotovo deceniju epicentar svetske košarke i dalje ne zna kako da slavi poene. Toga se dotakao i nedavno na konferenciji, gde je istakao da ne zna šta da radi. „To su sjajni momenti. Očigledno moram da radim na… »
Dončić: "Ne znam šta da radim" VIDEO
B92 05.03.2025
Slovenački košarkaš Luka Dončić osvrnuo se na svoju proslavu poena u NBA ligi. Dončić nema neku uobičajenu proslavu, a nakon treće trojke u prvoj četvrtini meča sa Nju Orleans Pelikansima protekle večeri, samo je poskakivao na jednoj nozi. Nije baš… »
Vesti dana »
Stiglo hitno upozorenje RHMZ-a! Cela Srbija u narandžastoj zoni zbog opasne pojave, izbegavajte sunce.
Mondo pre 28 minutajoš 14 povezanih
Ovo su pravila Elite 10! Kada su takmičari čuli šta je produkcija dozvolila samo Miljani Kulić zanemeli su: "Vama je to strogo zabranjeno"
Blic pre 33 minutajoš 15 povezanih
Rat u Ukrajini: Ruske snage napale infrastrukturu kod Izmaila, zatvoren prelaz ka Rumuniji
Euronews pre 13 minutajoš 11 povezanih
Teška nesreća na putu Novi Pazar–Raška: Jedna osoba stradala, povređeni prevezeni u bolnicu
RINA pre 58 minutajoš 8 povezanih