Повезане вести
"Кад погодим - не знам шта да радим" Лука Дончић о прослави својих кошева
Вечерње новости 05.03.2025
Кошаркаш Лејкерса, Лука Дончић, прокоментарисао је своју прославу при постизању кошева. ФОТО: Профимедиа Наиме, након треће тројке у првој четвртини меча са Њу Орлеанс Пеликансима протекле вечери, само је поскакивао на једној… »
Не знам шта да радим: Дончић у великој дилеми! (видео)
Хот спорт 05.03.2025
Лука нема одговор! Лука Дончић иако је већ готово деценију епицентар светске кошарке и даље не зна како да слави поене. Тога се дотакао и недавно на конференцији, где је истакао да не зна шта да ради. „То су сјајни моменти… »
Дончић: "Не знам шта да радим" ВИДЕО
Б92 05.03.2025
Словеначки кошаркаш Лука Дончић осврнуо се на своју прославу поена у НБА лиги. Дончић нема неку уобичајену прославу, а након треће тројке у првој четвртини меча са Њу Орлеанс Пеликансима протекле вечери, само је поскакивао на… »
Вести дана »
ВИДЕО: Почела пријава за легализацију нелегалних објеката – отворена платформа, објављено и видео упутство
Озон пре 4 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 44 минутајош 16 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 59 минутајош 18 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 14 минутајош 9 повезаних