Povezane vesti
"Nadam se da će Partizan otići na F4"
B92 pre 12 sati
Košarkaš Dalasa Dante Egzum još jednom je govorio o četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa Partizanom u sezoni 2022/23. Ekipa Željka Obradovića, u kojoj je igrao i Dante, u čuvenoj četrvfinalnoj seriji protiv Real Madrida vodila je 2:0 i na kraju… »
"Zauvek ću biti Partizan": Dante Egzum izjavom podigao "grobare" na noge
Večernje novosti pre 12 sati
Dante Egzum je samo sezonu proveo u Partizanu, a nakon što je vraćena ABA titula u Humsku i nesrećno izostao plasman na Fajnal-for Evrologe, australijski reprezentativac je odlučio da se vrati u NBA ligu. FOTO: M. Vukadinović Nekadašnji peti pik sa… »
Ja sam večno Partizan: Dante bez dileme o ljubavi ka klubu!
Hot sport pre 14 sati
Jasan je Dante! Dante Eksam bio je jasan u razgovoru za Amerikanos u vezi svog pogleda na KK Partizan, te na značaju koji mu je on učinio u karijeri. „Ne mogu to da objasnim. Jedna od najvećih stvari je da te vide kako izlaziš na teren i boriš se… »
Egzum: Navijači me zaustavljaju u SAD, zauvek ću biti Partizan
Sport klub pre 14 sati
Dante Egzum je samo sezonu proveo u Partizanu, a nakon što je vraćena ABA titula u Humsku i nesrećno izostao plasman na Fajnal-for Evrologe, australijski reprezentativac je odlučio da se vrati u NBA ligu. Nekadašnji peti pik sa drafta je ostavio… »
Vesti dana »

Meloun: Naše protivnike ne zanima niko ko ne nosi broj 15 (video)
Sportski žurnal pre 32 minutajoš 26 povezanih

Tuga u Sava Centru: Suzana Jovanović i deca skrhani bolom na komemoraciji Saše Popovića
Svet plus pre 44 minutajoš 20 povezanih

Francuska nudi obaveštajne podatke Ukrajini posle suspenzije takve pomoći iz SAD
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih