Povezane vesti
Srđan Milivojević za Insajder intervju: Ispunjenje studentskih zahteva apsolutno vodi padu ove vlasti (VIDEO)
Insajder 05.03.2025
Srđan Milivojević predsednik Demokratske stranke kaže u Insajder intervjuu da je njihova odluka, da ne učestvuju u radu Parlamenta, jer su se "odazvali pozivu studenata i građana, da stupe u generalni štrajk". Demokratska stranka je donela odluku na… »
Milivojević (DS): Ispunjenje studentskih zahteva apsolutno vodi padu vlasti
Beta 05.03.2025
Predsednik opozicione Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević je večeras ocenio da ispunjenje studentskih zahteva "apsolutno vodi padu ovog režima" On je za TV Insajder kazao da je DS odlučila da ne učestvuju u radu Skupštine Srbije jer se… »
Milivojević: Nismo hteli da podležemo tviter histeriji, Vučić bi naredio Brnabić da održi sednicu makar se mi zapalili…
Nova 05.03.2025
"Demokratska stranka je na organima stranke donela odluku da se priključimo pozivima na generalni štrajk. Mi ne učestvujemo u radu Narodne skupštine iz nekoliko razloga", naveo je predsednik ove partije i poslanik Srđan Milivojević na pitanje Nove… »
Vesti dana »

Počelo suđenje aktivistima SNS-a osumnjičenima da su polomili vilicu studentkinji u Novom Sadu
Insajder pre 51 minutajoš 18 povezanih

Važna i značajna poseta! Marta Kos saopštila 4 preporuke za Srbiju ukoliko želi u EU: Izrazila snažnu političku volju da sarađuje sa novom vladom Srbije
Kurir pre 57 minutajoš 20 povezanih

Fonet: Macut pristao na uslov koji je rektor Đokić postavio za održavanje sastanka
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih

Jokić nakon novog tripl-dabla i pobede: Ovo nije bila moja noć!
Sportski žurnal pre 1 satjoš 53 povezane