Povezane vesti
"Očekuje vas pakao ako ne ispunite zahtev": Tramp zapretio Hamasu: Šaljem Izraelu sve što mu je potrebno da završi posao, vi…
Blic 06.03.2025
Donald Tramp, američki predsednik, oglasio se na mreži "Truth Social" i zapretio palestinskoj militantnoj organizaciji Hamas, koja i dalje drži taoce koji su oteti 7. oktobra 2023. "'Shalom Hamas' može da znači i zdravo i doviđenja - možete da birate… »
Tramp žestoko zapretio hamasu: Vi ste bolesni i izopačeni, oslobodite sve taoce ili ste mrtvi!
Kurir 06.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na mreži "Truth Social" i zapretio palestinskoj militantnoj organizaciji Hamas, koja i dalje drži taoce koji su oteti 7. oktobra 2023. godine. "'Shalom Hamas' može da znači i zdravo i doviđenja - možete da… »
Vesti dana »
Amerika ozbiljno zapretila: "Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"!
Kurir pre 3 minutajoš 26 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 2 satajoš 54 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 3 satajoš 65 povezanih