Повезане вести
‘Везали су ме за кревет’: Кина користи психијатријске болнице да ућутка критичаре власти
Данас 06.03.2025
Када је Џанг Ђунђје имао 17 година, одлучио је да протестује испред његовог универзитета због правила које је донела кинеска влада. Неколико дана касније, смештен је у психијатријску болницу где је лечен од шизофреније. Ђунђје… »
'Везали су ме за кревет': Кина користи психијатријске болнице да ућутка критичаре власти
Блиц 06.03.2025
Када је Џанг Ђунђје имао 17 година, одлучио је да протестује испред његовог универзитета због правила које је донела кинеска влада. Неколико дана касније, смештен је у психијатријску болницу где је лечен од шизофреније. Ђунђје… »
'Везали су ме за кревет': Кина користи психијатријске болнице да ућутка критичаре власти
Радио 021 06.03.2025
Деценијама постоје извештаји да се грађани који изражавају неслагање у Кини смештају у болнице, које служе као врста притвора, и то заобилазећи правни поступак. ББЦ Џанг Ђунђје је држао комад белог папира који симболизује… »
НИН 06.03.2025
BBC News 06.03.2025
Деценијама постоје извештаји да се грађани који изражавају неслагање у Кини смештају у болнице, које служе као врста притвора, и то заобилазећи правни поступак. Када је Џанг Ђунђје имао 17 година, одлучио је да протестује… »
‘Везали су ме за кревет’: Кина користи психијатријске болнице да ућутка критичаре власти
Јужне вести 06.03.2025
ББЦ Џанг Ђунђје је држао комад белог папира који симболизује цензуру и смештен је у психијатријску болницу Када је Џанг Ђунђје имао 17 година, одлучио је да протестује испред његовог универзитета због правила које је донела… »
Вести дана »
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана