Povezane vesti
'Vezali su me za krevet': Kina koristi psihijatrijske bolnice da ućutka kritičare vlasti
Blic 06.03.2025
Kada je Džang Đunđje imao 17 godina, odlučio je da protestuje ispred njegovog univerziteta zbog pravila koje je donela kineska vlada. Nekoliko dana kasnije, smešten je u psihijatrijsku bolnicu gde je lečen od šizofrenije. Đunđje je jedan od desetine… »
'Vezali su me za krevet': Kina koristi psihijatrijske bolnice da ućutka kritičare vlasti
NIN 06.03.2025
Kada je Džang Đunđje imao 17 godina, odlučio je da protestuje ispred njegovog univerziteta zbog pravila koje je donela kineska vlada. Nekoliko dana kasnije, smešten je u psihijatrijsku bolnicu gde je lečen od šizofrenije. Đunđje je jedan od desetine… »
‘Vezali su me za krevet’: Kina koristi psihijatrijske bolnice da ućutka kritičare vlasti
Južne vesti 06.03.2025
BBC Džang Đunđje je držao komad belog papira koji simbolizuje cenzuru i smešten je u psihijatrijsku bolnicu Kada je Džang Đunđje imao 17 godina, odlučio je da protestuje ispred njegovog univerziteta zbog pravila koje je donela kineska vlada. Nekoliko… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Danas prava jesen: Evo gde će biti obilnih padavina, a otkrivamo gde se očekuje i sneg
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 4 povezane