Povezane vesti

Dodik: Neću se odazvati pozivu Tužilaštva BiH

Dodik: Neću se odazvati pozivu Tužilaštva BiH

RTV pre 2 sata
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da se neće odazvati pozivu Tužilaštva BiH da sutra da izjavu kao osumnjičeni za rušenje ustavnog poretka i konstatovao da se pravni besmisao BiH najbolje ogleda u činjenici da o… »
"Ne dajte da vas bilo ko plaši Dodikom, ni Srbima": Predsednik Republike Srpske se obratio građanima RS sve tri nacionalnosti

"Ne dajte da vas bilo ko plaši Dodikom, ni Srbima": Predsednik Republike Srpske se obratio građanima RS sve tri nacionalnosti

Kurir pre 3 sata
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik obratio se danas građanima RS sve tri nacionalnosti, navodeći da ni on ni RS nisu pretnja Bosni i Hercegovini (BiH). "Ne dajte da vas bilo ko plaši ni Miloradom Dodikom, ni Srbima, ni Republikom Srpskom… »
Dodik se javno obratio građanima RS, i Srbima, i Bošnjacima i Hrvatima

Dodik se javno obratio građanima RS, i Srbima, i Bošnjacima i Hrvatima

Danas pre 4 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se svim građanima Republike Srpske na društvenoj mreži Iks, te poručio da je Republika Srpska kuća svim njenim građanima. Dodikovu objavu RTRS prenosi u celosti: Драги народе… »
Dodik pozvao druge narode na dogovor i poručio: Mi smo sami kovači svoje sreće

Dodik pozvao druge narode na dogovor i poručio: Mi smo sami kovači svoje sreće

Euronews pre 6 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas predstavnike drugih naroda na dogovor i poručio da nema sreće u diktatu bilo kog stranog faktora, kao da ni Republika Srpska ni on nisu pretnja BiH. "Dragi narode Republike Srpske, Srbi… »
Dodik pozvao na dogovor: Dragi narode Republike Srpske...ne dajte da vas bilo ko plaši

Dodik pozvao na dogovor: Dragi narode Republike Srpske...ne dajte da vas bilo ko plaši

Sputnik pre 7 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas predstavnike drugih naroda na dogovor i poručio da nema sreće u diktatu bilo kog stranca, kao da ni Republika Srpska ni on nisu pretnja BiH. Dodik je poručio narodu da ne dozvoli da ih plaše… »
Dodik: Kriv sam jer nisam slušao tog stranca

Dodik: Kriv sam jer nisam slušao tog stranca

B92 pre 7 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas predstavnike drugih naroda na dogovor i poručio da nema sreće u diktatu bilo kog stranca, kao da ni Republika Srpska ni on nisu pretnja BiH. "Dragi narode Republike Srpske, Srbi, Bošnjaci… »

Vesti dana »