Povezane vesti

Dodik: Neću se odazvati pozivu Tužilaštva BiH

Dodik: Neću se odazvati pozivu Tužilaštva BiH

RTV 06.03.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da se neće odazvati pozivu Tužilaštva BiH da sutra da izjavu kao osumnjičeni za rušenje ustavnog poretka i konstatovao da se pravni besmisao BiH najbolje ogleda u činjenici da o… »
"Ne dajte da vas bilo ko plaši Dodikom, ni Srbima": Predsednik Republike Srpske se obratio građanima RS sve tri nacionalnosti

"Ne dajte da vas bilo ko plaši Dodikom, ni Srbima": Predsednik Republike Srpske se obratio građanima RS sve tri nacionalnosti

Kurir 06.03.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik obratio se danas građanima RS sve tri nacionalnosti, navodeći da ni on ni RS nisu pretnja Bosni i Hercegovini (BiH). "Ne dajte da vas bilo ko plaši ni Miloradom Dodikom, ni Srbima, ni Republikom Srpskom… »
Dodik se javno obratio građanima RS, i Srbima, i Bošnjacima i Hrvatima

Dodik se javno obratio građanima RS, i Srbima, i Bošnjacima i Hrvatima

Danas 06.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se svim građanima Republike Srpske na društvenoj mreži Iks, te poručio da je Republika Srpska kuća svim njenim građanima. Dodikovu objavu RTRS prenosi u celosti: Драги народе… »
Dodik pozvao druge narode na dogovor i poručio: Mi smo sami kovači svoje sreće

Dodik pozvao druge narode na dogovor i poručio: Mi smo sami kovači svoje sreće

Euronews 06.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas predstavnike drugih naroda na dogovor i poručio da nema sreće u diktatu bilo kog stranog faktora, kao da ni Republika Srpska ni on nisu pretnja BiH. "Dragi narode Republike Srpske, Srbi… »
Dodik pozvao na dogovor: Dragi narode Republike Srpske...ne dajte da vas bilo ko plaši

Dodik pozvao na dogovor: Dragi narode Republike Srpske...ne dajte da vas bilo ko plaši

Sputnik 06.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas predstavnike drugih naroda na dogovor i poručio da nema sreće u diktatu bilo kog stranca, kao da ni Republika Srpska ni on nisu pretnja BiH. Dodik je poručio narodu da ne dozvoli da ih plaše… »
Dodik: Kriv sam jer nisam slušao tog stranca

Dodik: Kriv sam jer nisam slušao tog stranca

B92 06.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas predstavnike drugih naroda na dogovor i poručio da nema sreće u diktatu bilo kog stranca, kao da ni Republika Srpska ni on nisu pretnja BiH. "Dragi narode Republike Srpske, Srbi, Bošnjaci… »

Vesti dana »