Повезане вести
(Мапа, фото) ланчани судар на Панчевцу: Закуцала се 3 аутомобила, гужва се ствара у оба правца
Блиц 06.03.2025
На Панчевачком мосту дошло је до ланчаног судара у смеру ка Зрењанину, а којем су учествовала три аутомобила. Како се може видети на мапама, саобраћај на централном делу моста се црвени и отежано се креће због судара. Још увек… »
Колапс на Богословији! Све стоји и у околним улицама, закрчен и Булевар деспота Стефана, ево где су још велике гужве
Блиц 06.03.2025
У ширем центру Београда настао је потпуни колапс у саобраћају - тотално је закрчена Богословија, као и све саобраћајнице около овог кружног тока. Такође, на мапама се се од гужви црвени и Булевар деспота Стефана, Цвијићева, као и… »
"Око 500 метара сам прелазила 20 минута, шта је: Ово..." Чукања на Бранковом и Пупиновом мосту, хаос на Панчевцу: Ове делове…
Блиц 06.03.2025
На Пупиновом мосту, у правцу ка Земуну, дошло је до саобраћајне незгоде, а на Панчевцу, у смеру ка Панчеву, насред пута се покварио аутобус, те се на овим деоницама стварају велики застоји. Како јавља Мој_Београд, на Панчевцу… »
Колапс! Возила миле на панчевцу у оба смера: Дугачка колона на мосту, гужве има и у овим деловима града (фото)
Курир 06.03.2025
Возила тренутно миле на Панчевачком мосту, у Београду, у оба смера. Формирала се дугачка колона аутомобила, те ако можете, избегавајте овај део града. Саобраћај је појачан и на Газели, али на овом мосту нема задржавања. Нешто… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 2 сатајош 50 повезаних
Хитно се огласио Зеленски: Открио да ли је спреман да преговара о Трамповом плану за мир у Украјини
Вечерње новости пре 1 сатјош 47 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 3 сатајош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 7 сатијош 32 повезане